ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   עזרה דחוף! (https://israelbody.com/showthread.php?t=72648)

IGOR 15-07-11 01:22

אחי אני חייב עוד כלב. איזה דוברמן אבל אין לי מושג איפה להשיג. אצלינו באשדוד אין חנויות כוסעומו

IGOR 15-07-11 01:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי anat (הודעה 1105541)
ביקשת-שמתי. תקשיבו, אתפ מדברים איתי במושגים שאני לא מבינה בשיט, ss, דאבל בייספט, לא יודעת מה, אני הייתי שמחה אם משהו מכם פשוט יוכל להרכיב לי תפריט תזונה להורדת אחוזי שומן, ופשוט מאוד-מה לעשות אירובי ומה לעשות אנאירובי. אני מבולבלת יותר מדי. באמת, כל המדריכים האלו של החיטוב לא אומרים לי כלום, אני לא מבינה איך אני יכולה להרכיב תפריט מזה, וגם בנוגע לתוכנית אימונים. אני לא יודעת!

כפרה הבאתי לך מאמרים. אל תיהיה עצלנית לכי תקראי קצת.

anat 15-07-11 01:27

איגור-תודה, באמת, אבל כמו שאמרתי-אני לא יודעת איך ליישם את זה מבחינת התפריט תזונה ומבחינת תוכנית האימונים.

hypertrophy 15-07-11 01:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי anat (הודעה 1105551)
איגור-תודה, באמת, אבל כמו שאמרתי-אני לא יודעת איך ליישם את זה מבחינת התפריט תזונה ומבחינת תוכנית האימונים.

אז סידרתי לך את התפריט מה עוד אתה רוצה?

hypertrophy 15-07-11 01:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי igor (הודעה 1105547)
אחי אני חייב עוד כלב. איזה דוברמן אבל אין לי מושג איפה להשיג. אצלינו באשדוד אין חנויות כוסעומו

חחח מה חנויות יא ליצן?
בוא לצער בעל חיים מביאים לך כלב תותח

anat 15-07-11 01:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 1105552)
אז סידרתי לך את התפריט מה עוד אתה רוצה?

טוב, אני אנסה את זה, אני מקווה שזה יוביל אותי לתוצאות.... תודה בכל אופן!

hypertrophy 15-07-11 01:45

רק תתאמני כבד לפי מה שאמרתי לך

anat 15-07-11 01:51

מה לגבי מספר חזרות וסטים בכל אחד מהתרגילים האלו?
סקוואט
דדליפט
חתירה
בנץ' פרס
לחיצת כתפיים

מה עם בטן?? אני פשוט לא יודעת מה זה בנץ' פרס, איך עושים את זה, גם לגבי דדיליפט, וחתירה.

Cuba 15-07-11 01:57

פעם בשבוע לאכול מה שרוצים (משך הארוחה 30 דקות).
הדבר הכי מפגר ששמעתי .

SmokingSnake 15-07-11 01:58

לעשות סקוואט עם מוט אולימפי ל5 חזרות עם עליה כל פעם במשקל
דדליפט בטווח זהה באותה מתכונת(פעם בשבוע דדליפט)
בנץ', לחיצת כתף, חתירה אפשר לעבוד על טווחים גבוהים יותר

מבטיח שאם הסקוואט שלך יהיה חזק כל הפלג גוף תחתון שלך יתעצב יופי
בהצלחה

anat 15-07-11 02:01

ציטוט:

פורסם במקור על ידי smokingsnake (הודעה 1105559)
לעשות סקוואט עם מוט אולימפי ל5 חזרות עם עליה כל פעם
דדליפט בטווח זהה עם עליה
בנץ', לחיצת כתף, חתירה אפשר לעבוד על טווחים גבוהים יותר

מבטיח שאם הסקוואט שלך יהיה חזק כל הפלג גוף תחתון שלך יתעצב יופי
בהצלחה

אני לא יודעת מה זה דדיליפט-איך עושים את זה?
שוב, גם לגבי בנץ', לחיצת כתף וחתירה. אין לי מושג איך עושים את זה, איך המכשיר אמור להראות, ושוב, כמה חזרות בכל אחד מהרגילים וכמה סטים.

תודה רבה!

Cuba 15-07-11 02:02

אתה צריכה שמדריך יראה לך איך עושים את התרגילים האלה , למרות שזה נדיר למצוא מדריך שיודע לעשות סקואט ודדליפט

hypertrophy 15-07-11 02:02

3 סטים לא כולל 3 סטים חימום
אני הייתי עושה 10 חזרות כשכל אימון את מעלה משקלים ולא משנה כמה זה קשה

תחפשי פה הסברים איך מבצעים את התרגילים

anat 15-07-11 02:07

הבנתי.... טוב, תודה רבה לשניכם, אני אנסה לראות מה אני עושה עם כל הידע הזה, קצת מסובך, אבל אשתדל.. שוב, תודה רבה!

SmokingSnake 15-07-11 02:23

הממ לא קראתי את כל הדפים פה, הסקתי שאת יודעת לעשות דדליפט, אם לא את לא חייבת לעשות, סקוואט מלא חייב להיכנס לך לאימונים כתרגיל בסיסי ואולי החשוב ביותר.
אפשר אימון-שניים להתחיל מסקוואט עם משקולות, אחרי זה לעבור למוט חופשי, אם כבד מוט של 20 קילו יש מוטות קצרים אין פה בעיה

דברי עם המדריך שלך, תגידי שאת רוצה לעבור למשקלים חופשיים, לעזוב טיפה את המכונות והכדורים והגומיות ושאר הגימיקים למיניהם.
תבקשי באימון לעשות לחיצת חזה, לחיצת כתף וסקוואט, אם יש מכונה של גרביטון תגידי לו שאת רוצה לעשות מתח בגרביטון או לחילופין חתירה עם משקולות יד/מוט, זה בסיס די טוב לאימון.

Scylla 15-07-11 05:25

2 דברים,
קרוספיט יכול מאוד מאוד מאוד לעזור לך. אחת המדריכות במכון שלי התחילה, תוך חודשיים לא ירדה במשקל אבל ירדה 20 ס"מ (לא יודע איך ואיפה וכמה מדדה) בהיקפים, מה שזה אומר שקיבלה מראה יותר חטוב ויותר "שרירי" במקומות הנכונים (לא שוורצנגר).
לגבי "דיאטה" (הכוונה לירידה באחוזי שומן)- בכל אופן מבחינת תזונה את חייבת להתחיל מתפריט מאוד מתון וכל שבוע-שבועיים להוריד מעט קלוריות / להעלות מעט אירובי. אם תתחילי מתפריט x ותשארי איתו לאורך זמן - הגוף יתרגל ויתקע באיזשהו מצב. רצוי באמת כמו שהמליצו - משקל גוף בק"ג*2 = גרמים חלבון ליום. משקל גוף*1 = גרם שומן ליום, ומעט פחמימות. כאשר רצוי להוריד פחמימות ככל שהחיטוב מתקדם.

ועוד דבר קטן - אף אחד לא יבנה לך תוכנית אימונים ותפריט, זה המון עבודה ואנשים מקבלים לא מעט כסף על זה.

anat 15-07-11 10:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי scylla (הודעה 1105575)
2 דברים,
קרוספיט יכול מאוד מאוד מאוד לעזור לך. אחת המדריכות במכון שלי התחילה, תוך חודשיים לא ירדה במשקל אבל ירדה 20 ס"מ (לא יודע איך ואיפה וכמה מדדה) בהיקפים, מה שזה אומר שקיבלה מראה יותר חטוב ויותר "שרירי" במקומות הנכונים (לא שוורצנגר).
לגבי "דיאטה" (הכוונה לירידה באחוזי שומן)- בכל אופן מבחינת תזונה את חייבת להתחיל מתפריט מאוד מתון וכל שבוע-שבועיים להוריד מעט קלוריות / להעלות מעט אירובי. אם תתחילי מתפריט x ותשארי איתו לאורך זמן - הגוף יתרגל ויתקע באיזשהו מצב. רצוי באמת כמו שהמליצו - משקל גוף בק"ג*2 = גרמים חלבון ליום. משקל גוף*1 = גרם שומן ליום, ומעט פחמימות. כאשר רצוי להוריד פחמימות ככל שהחיטוב מתקדם.

ועוד דבר קטן - אף אחד לא יבנה לך תוכנית אימונים ותפריט, זה המון עבודה ואנשים מקבלים לא מעט כסף על זה.

כמה גרם פחמימות ליום אבל?? אין נוסחה? אני רוצה להוריד את הבטן, את אחוזי השומן.

hypertrophy 15-07-11 12:02

ציטוט:

פורסם במקור על ידי MarshalKaki (הודעה 1105597)
מחשבון bmr
תזיני תנתונים
אם את עושה עבודה משרדית אז תכפילי את התוצאה ב1.2, אם את מוכרת ארטיקים בדאבוש תכפילי ב1.5

תתחילי מגרעון של 200-300 קלוריות

2 גרם חלב1ן על כל קילוגרם משקל גוף
1 גרם ש1מן על כל משקל גוף
כל השאר (שיהיה כמה שפחות) פחמימות

ירקות אפשר ורצוי לאכול כמה שיותר.
אפשר לתסף עם אומגה 3, מולטי ויטמין, אבץ, מגנזיום, ליתיום, ברום, אלומיניום, תוריום, אורניום מועשר, אורניום מדולל, מים כבדים ומוטות דלק גרעיניים
.

פעם בשבוע יום או יום וחצי עם הרבה פחמימות (כמה שיותר).
וזהו

חחחחחחחחחח גמור אתה

Cuba 15-07-11 12:10

אני עדין לא מבין למה היא רוצה להוריד שומן

lifton 15-07-11 13:01

חחח..
אני לא מבין על מה כל הרעש פה באמצע יום שישי..
איגור תן אישור בפייס..

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:57.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ