![]() |
הולך להיות אש
|
ציטוט:
|
ואוווו דני ברמה גבוה מאוד גם אלירן זה הולך להיות צמודד ממש..
שיהיה בהצלחה לכל המתחרים!. |
ויש גם קטגורית נוער עד 23 שגם שם היהו מיתחרים חזקים...כמו מורדכי ביטון למשל שגם מיתקונן לאליפות העולם בקטגוריה של נוער...
|
הנוער בהחלט נראה מרשים מאוד.
באיזו קטגוריה מתחרה נתן גרשין? |
גם בנוער...רק לא ראיתי אותו ולא יכול להגיד באיזה מצב הוא נימצה...ניראה ביום חמישי... :)
|
באיזה שעה בערך התחרות תסתיים?
כי אני צריך זמן גם לחזור לבית באוטובוסים במידה ואני יבוא ואני מאוד רוצה להגיע אני בטוח שיהיה תחרות ברמה גבוה מאוד.. |
מרדכי ביטון הוא אכן יצור מטורף לגמרי, במובן החיובי - והשנה סטאס הכין אותו - מה שאומר שהוא יגיע חד כמו סכין קצבים.
|
סדר הבאה של הופעה של מיתחרים:
מאסטרס נוער עד גיל 21 נוער עד גיל 23 פיטנס נשים מיס ביקיני-סיבוב ראשון פרופורציות-הופעה בבגד ים ונעלי עקב אטלטיק קלאס -נמוכים אטלטיק קלאס גבהים מיס ביקיני-ראונד שני- קטע-ראווה 90 שניות-מותר אוטפיט לפי הרצון של המיתחרה בודיבילדינג גברים-נמוכים בודיבילדינג גברים-גבההים מיס ביקיני-ראונד שלישי-שמאלות ערב ואיפור- הענקת פרסים לזוכות בקטגוריה בראונד זה זוגות אלוף האלופים אטלטיקקלאס אלוף האלופים בודיבילדינג כאשר הוחלט לשתף בראונד זה גם זוכה של הנוער וגם זוכה של המאסטרס |
הולך להיות פצצה:)
מקווה מאוד שיצא לי להגיע.. |
ציטוט:
|
|
|
חטוב בטירוף, אבל כל החלק האחורי נראה מאוד מאוד קטן.
אטלטיק קלאס זה יענו פיטנס? |
ציטוט:
אלירן לוקח ימות העולם....... אם לא יהיה שם בלאגן וחבל :) |
הם באותה קטגוריה?
כי אלירן 1.68 ודני 1.79 אם הם באותה רמה פחות או יותר לא אמור להיות ביניהם הפרש משקל? איך הולכות הקטגוריות שם? |
הם נוער כפרה
|
אין קטגוריות משקל בנוער?
|
אין..
|
וואלק אני עם דני.
יש שמועות שהוא מחזיק בסקוואט הכי חזק בנוער. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:14. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ