![]() |
סט שני 0:28 אעעעענחחחוי חחחחחח אהבתי
|
סטים כבדים כבוד אחי!
|
תודה ^^ מפחיד לשמוע את עצמי גונח
בנ פרס 80 קילו סט ראשון צולם חרא סט שני הבעיה בעיקר ברגלים שאני לא ממש דוחף איתם ... שבוע הבא הרבה PRS |
כוס עמק של ss כן כן כולה גב שלי תפוס מהמוש בשישי
בגלל שבss הגב לא עובד כמו צריך אם הייתי בילדר הגב שלי לא היה תפוס ככה |
חחחחחחחח
יאללה אחיי חלב חלב חלב |
בואנה יכלב אין עליך שומן.
|
זה המצלמה מורידה 15קילו..
|
אין עליי שומן עצבני אני נוזלי עלתי 4 קילו מים בערך מאז החיטוב ואני עדיין לובש את החגורה בחור האחרון ..
הגב שלי כולה גב עליון ותחתון תפוסים אחושמוטה מקווה שאני יכול לשם 135 קילו על הגב מחר |
תעלה ב2.5 אולי..
|
מה פיתאום מחר יהיה אימון קל(חגורה ) דבר היחיד שיכול ללהגביל אותי זה התזונה הלקוייה האירובי שעישיית בליליה בשישי חוסר שינה והשררים הכואבים חוץ מזה יהיה בסדר אני יעלה 5 עד שהמוט יהורג אותי חלקית xd
|
יאללה גבר.
|
תן לו.
|
אאאללההה אללההההה !!
האאאבבב האאבבבב אהההוווווו !11111111111111 |
יהיהההההההההההה טובבב
|
למה הרסת???!!!! לללמממההה
|
כי הגב שלי מת
|
שבוע 4 אימון ראשון B
כצפוי אימון חרא מיום שבת שקמתי מהמיתה כול הגוף שלי היה תפוס כולה גב התחתון ועליון עד הכתפיים היה פשוט תפוס כואב בצורה מטורפת בחים שלי לא היה לי דבר כזה והייתי בילדר .. XD שאני מזיז את הגב לצדדים ואת הכתפיים את מרגיש עצמות זזים וקלקים מוזרים כאלה :):):):) וגם מאוד כואב לחרבן כאילו אתם מכירים שאתם תקועים ווחבילה לא יוצאת אז אתצם לוקחים נשימה גדולה ולוחצים קיצר בזמן הנשימה אני מרגיש כאבים בבטן והגב משהו מטורף חשבתי לעשות אימון קל היום אבל העגו שלי לא מרשה לי אז המוט בסקוואט זיין אותי על הריצפה הייתי בטוח שאפילו 100 קילו לא יכו ללשם על הגב ושלא לדבר להרזיק 60 קילו מעל הראש ... וכל זה בגלל זה http://www.youtube.com/watch?v=KJYT2...eature=related תראו תבינו XD סקוואט (חגורה בלי זה אפילו אחד לא הייתי עושה) 135 5 חזרות 4חזרות 5 כישלון 4 חזרות בחזרה רבעים איבדתי שיוי משקל שעלתי ונפלתי קדימה ויצא ככה שאחזרתי את המוט בלי לנסות את החמישי .. פרס 60.9 קילו 3 חזרות 3 חזרות 4 חזרות מתח לא יודע סתם עשיתי 3 סטים של כמה יכולתי בטן 3 סטים .. קיצר מה למדנו ..? לא לרקוד מוש שיש לך מחר אימון XD |
ציטוט:
|
שישרף העולם הזה נימי דם עוד פעם מתפוצצים לי בפנים
עכישו כל אימון יראה מחוצקן |
אויש זה בגלל ה hb אחי!!!
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:11. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ