![]() |
ציטוט:
|
חחח זו ממש לא הייתה הכוונה שלי, פשוט העברית שלי קצת חלודה ואני רגיל להגיד את התוכנית באנגלית.
אני בטוח שהרמת אנגלית של אנשים פה מספיק גבוהה כדי שהם יבינו את זה :) |
ציטוט:
|
ג'ק אחי קח עצה אתה לא חייב לשתף בדברים כאלה אנשים בפורום כי אז תמיד יהיה בעיות ועוד עצבים , קח חבר טוב ידידה קרוב משפחה ודבר על מה שעובר לך בראש.. זה שנפלת קצת ואתה בדאון לא אומר כלום.. קח יומיים חופש תתעודד ותחזור למסלול של החיטוב אין מה למהר כל עוד הכל הולך טוב. שיהיה בהצלחה ותבחר תדרך שבא לך,יש לך עוד מלא זמן לאימונים תתעסק בשלך ויהיה טוב אחי.
|
ציטוט:
מכבד את כל מה שרשמתה.מילה במילה. ג'ק עזוב אותך.לך לפי מה שאתה רוצה.חשוב לך קוביות אז לך על זה.אתה רוצה לגדול? לך על זה.עזוב אותך מה חושבים עלייך. |
ציטוט:
אני הגבתי בפוסטים עוד כשאתה עבדת עם משקולות וורדות . אני לא יודע איך עשית הקשר ביני לבין סמרטוט אבל אני מבין שאתה לא העיפרון הכי חד בקלמר אז תשתוק. שורה תחתונה זה לא משנה את העובדה שלאף אחד לא אכפת מהחיטוב שלך אם התחילה לבצבץ לך קוביה ,ומחר עוד אחת ואז עוד אחת , תשמור את המידע המעניין לעצמך. |
סעמק
ציטוט:
סלח לי westside אני לא רואה דבר חריג בפתיחת הפוסט הזה . נכון הוא היה יכול לבחור כותרת "יבשה יותר" אבל בנייננו אם הוא היה רושם כותרת "סוף חיטוב" אז הפוסט לא היה מדרדר כמו שהיה מדרדר ;) בסופו של יום הוא לא "חדש" . שנה בערך לא הגבתי כאן וואלה באמת שהדרדר הפורום בצורה מטורפת מקווה שיאיר יציל אותו |
אבל זה לא המקום , אם הוא היה פותח פוסט תחת הוכרת סוף חיטוב מביא תמונה ושואל להשגים , וואלה מעולה.
אבל למה נראה לך שאכפת לי שנשבר לו הזין מהחיטוב שלו ומהטונה שהוא אוכל כל היום? כשאמרתי לו למה אתה עושה חיטוב הוא אמר שהוא רוצה להיות חטוב עכשיו נשבר לו כבר הזין . |
אז סבבה אז לא אכפת לך , גם לי לא אכפת מכל פוסט ופוסט שנפתח פה אז אפשר פשוט לא להגיב .
|
בלאט תקרא עד הסוף.השאלה העיקרית שלו הייתה "מה כדי לעשות ss או פיצולים".אתם נתקעים על קטנות ומוציאים תעצבים שלכם על אנשים הלא נכונים.
|
ציטוט:
תודה איגור שאתה שפוי , wed אם לא איכפת לך לא תגיב. תקרא שוב את הפוסט - מבקש תגובות לא ביקורות. ובשורה התחתונה שאלתי SS או פיצולים , זאת הייתה מטרת הפוסט אדיוט. |
ציטוט:
|
תעשה אימוני כח, מנסיון אלו האימונים הכי קשים ומפרכים ואתה תעלה איתם יפה במסה...תהיה במאזן קלורי חיובי של 500-1000 קלוריות ותזכור.
1.אף פעם אל תמהר, תהיה סבלני, אל תחפש קיצורי דרך. 2.אל תתייחס למה אנשים חושבים עליך, תהיה שלם עם עצמך. 3.תזכור שמאחורי כל כרס כח יש ריבועים והכל עניין של תהליכים. 4.סקוואט ודדליפט אלו תרגילים אלוהיים :) בהצלחה אחי ! |
ציטוט:
שיהיה שבת שלום .. |
תעשה טובה אידיוט תקרא לחברים ש'ך .
אתה פותח אשכול מטומטם שרק השורה האחרונה שלו עוסקת בשאלה , במקום הלא נכון ומתפלא מתגובות לא הולמות. ואחרי זה בשיא התמימות אתה ועוד גולשים "ברמה גבוה " למינהם אומרים על אחרים שהם מורידים את הרמה. |
אויש
:nono:ברור ללא פרובוקציות ושנאת חינם מעט מאוד פוסטים יהיו מעניינים
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
דווקא יש מקום לדיונים האלה הקושי הכי גדול באימונים ובאורח חיים הזה הוא מנטלי וקשה להשקיע ולתת כל כך הרבה מעצמך לרוב בלי פרגון מלא מהסביבה אז אני חושב שיש מקום לבוא כאן ולדבר על זה ולשאוב חיזוקים. יהיה בסדר תחשוב טוב מהן המטרות שלך ופשוט תשיג אותן.
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:27. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ