![]() |
שמע
תעשה באתר שהבאתי למעלה |
הבנתיי אותך ליצן
ככה אתה רוצה אותו נכון אני ביקשתי כמו על החולצה שהנחש העלה לי והלוגו שם בלבן אז הולך טיפה אחרת כזה אתה מתכוון ? http://img854.imageshack.us/i/ggggg.jpg/ |
בדיוק!
ותעשה באתר שהבאתי, זה גם הדפסה דיגיטלית (לא צריך גלופה) וגם חולצות ממש איכותיות ואותו מחיר. |
אני שלחתי להם מייל הם צריכים לחזור אליי הם עובדים עד 5 היום אני יקבל תשובות אני ייעדכן אתכם
|
|
מה זהה?? הוא דוחף עם הזין??
|
חח הוא עושה לג פרס עם הידיים
|
חחחחחחחחחחח
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה דיון ענק
|
חזר אלי הבחור אני שלחתי לו אימיל עם הלוגואים הוא אמר שיחזור אלי עוד היום
|
תן הערכת מחיר סופית/תמונה יכול להיות שאני לא אזמין בסוף :/
|
אני ייתן מחיר סופי שיהיה לי תשובות
למה לא |
כשתסגור סופית את הענין כתוב איזה צבעים אפשריים, במידה וזה אצל החבר'ה מהלינק שהליצן צרף לך, אני כנראה בפנים על 2-3 חתיכות.
בהצלחה. |
טוב
דיבר איתי השמוק הוא עובד על זה ... |
אנשים שמחכים שמישהו ידפיס להם חולצות הם אותם אנשים שצריכים שראש העיר יגיד שהיום יש לילה לבן בואו נצא לבלות
|
אה ?????
|
אתה נמשל לראש העיר אל תדאג
|
אז סבבה חהחחהחה
|
בגללך, בשבילך, עין לא עצמתי.
לא נתת מנוחה, אין בך רחמים. אל תוותרי לי,אני עוד חולם, בזכותך אני נושם. אני מבטיח, לא תדעי דמעה ולך הוכיח שאת לא טועה. מול העיניים יש לי רק אותך, את סוד האושר שלי ושלך. כשאת אוהבת רק עליי חושבת, זה משמיים, רואים לך בעיניים. כשאת אוהבת, את ליבי גונבת, אני רוצה להיות רק איתך, רק שלך. את יפה כמו כוכב,יהיה לך לילה, תזרחי בתוכי אור של אהבה. את מפחדת,אני כאן שומר כי רק בך אני בוחר. אני מבטיח, לא תדעי דמעה ולך הוכיח שאת לא טועה. מול העיניים יש לי רק אותך, את סוד האושר שלי ושלך. |
מה זהה???
זה לא מזרחי מספיק! |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:16. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ