ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף תחרותי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   אלקסיי לסוקוב!!! עדכון x_x (https://israelbody.com/showthread.php?t=70059)

קפטן שלד 12-02-11 11:26

אתם זורקים שזה כזה פשוט, אני נשאר עם הספקות שלי כי אני באמת לא חושב שזה אפשרי לעבוד במשרה מלאה ולהיות מפתח גוף מקצועי כפי שאתם מציגים את השגרה שלו.

לצורך העניין זה אומר שאין לכם זמן פנוי ביום בכלל, כי יש לכם גם 4-5 אימונים בשבוע.

טל לוין 12-02-11 12:16

חבל שהוא נמוך

היה יכול להיות מהגדולים בכל הזמנים

yaNirz 12-02-11 12:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי קפטן שלד (הודעה 1062060)
אתם זורקים שזה כזה פשוט, אני נשאר עם הספקות שלי כי אני באמת לא חושב שזה אפשרי לעבוד במשרה מלאה ולהיות מפתח גוף מקצועי כפי שאתם מציגים את השגרה שלו.

לצורך העניין זה אומר שאין לכם זמן פנוי ביום בכלל, כי יש לכם גם 4-5 אימונים בשבוע.

+1111 .
לאהוב משהו בלי רווחיות עלק, נראה לאן תגיעו בסופו של דבר

YYY 12-02-11 12:32

איזה אוכל אפשר להביא ללימודים חוץ מסנוויצים?

virtue 12-02-11 12:57

טונה? אורז? שייק?...

כל עוד ממש רוצים משהו תמיד יש פתרון

yaNirz 12-02-11 13:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי virtue (הודעה 1062077)
טונה? אורז? שייק?...

כל עוד ממש רוצים משהו תמיד יש פתרון

זה סתם דפוק התחום הזה, מכבד את מי שמגיע לתוצאות וזה כי זה תחום שדורש המון השקעה..
אבל בחיים לא תמיד עושים את מה שאוהבים ואין בדבר הזה רווח ממש .. זה מה יש :>
עדיף לקחת את זה בתור תחביב

SaharKazes 12-02-11 13:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי yanirz (הודעה 1062080)
זה סתם דפוק התחום הזה, מכבד את מי שמגיע לתוצאות וזה כי זה תחום שדורש המון השקעה..
אבל בחיים לא תמיד עושים את מה שאוהבים ואין בדבר הזה רווח ממש .. זה מה יש :>
עדיף לקחת את זה בתור תחביב

חיים רק פעם אחת, ואם לא תעשה את מה שאתה אוהב בחיים האלה, תפנה את המקום שלך לאנשים שכן עושים את זה.
בחיים לא תמיד עושים את מה שאוהבים? אז מה אתה כן עושה? לפי מה שאתה אומר אתה לא יוצא עם חברים, אין לך חברה, אתה לא שותה, לא מזיין, כי זה לא רווחי.. נכון?

yaNirz 12-02-11 13:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי saharkazes (הודעה 1062084)
חיים רק פעם אחת, ואם לא תעשה את מה שאתה אוהב בחיים האלה, תפנה את המקום שלך לאנשים שכן עושים את זה.
בחיים לא תמיד עושים את מה שאוהבים? אז מה אתה כן עושה? לפי מה שאתה אומר אתה לא יוצא עם חברים, אין לך חברה, אתה לא שותה, לא מזיין, כי זה לא רווחי.. נכון?

חח קשה הבנה מעט, התכוונתי למקצוע.
הרי באדי בילדר משקיע בתחום את כל כולו .. מה יוצא לו מזה?
לזה התכוונתי .

daniel maron 12-02-11 15:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי yanirz (הודעה 1062088)
חח קשה הבנה מעט, התכוונתי למקצוע.
הרי באדי בילדר משקיע בתחום את כל כולו .. מה יוצא לו מזה?
לזה התכוונתי .

בואנה! יוצא לו סיפוק עצמי מה אתה לא מבין?!
כיף בסופו של דבר,תוצאות, דברים כאלה אתה מכיר????????????
מי שמדבר על קשיי הבנה

hypertrophy 12-02-11 16:06

בואנא יניר...אתה טיפש

nadavmoore 12-02-11 17:03

ציטוט:

שלד השאלה מה אתה מגדיר "מקצועי" אני בטוח שאחוז גדול מהמתחרים בארץ לומדים\עובדים כי עד כה אין פרסים כספיים למפתחי גוף ואין מספיק פירסום והכרה בשביל ספונסרשיפ רציני.
אי אפשר לקרוא לזה פשוט ,כנראה זה הופך להרגל וחלק מהלייף סטייל ואז זה "נהיה" פשוט.

subzero1122 12-02-11 17:09

בגלל זה הבילדרים בארץ לא קרובים אפילו לרמה "מקצועית"

כדי להיות בילדר באמת ברמה גבוהה משרה מלאה היא בכלל לא אופציה, בטח במשהו שלא קשור בחדר כושר, ובטח ובטח בעבודה משרדית כלשהי כמו רוב האוכלוסיה

ladybug 12-02-11 17:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי subzero1122 (הודעה 1062162)
בגלל זה הבילדרים בארץ לא קרובים אפילו לרמה "מקצועית"

כדי להיות בילדר באמת ברמה גבוהה משרה מלאה היא בכלל לא אופציה, בטח במשהו שלא קשור בחדר כושר, ובטח ובטח בעבודה משרדית כלשהי כמו רוב האוכלוסיה

קולמן לא היה שוטר בכלל?לא משרה מלאה אני מניח אבל הוא עבד במשטרה.
וזה לא שבילדרים פה לא יכולים להיות מקצועיים זה פשוט שאין כסף בזה בארץ אז אין הרבה
ברירות וצריך עוד עבודה

ניגרי ענק 12-02-11 23:16

ציטוט:

אני עובד בשתי עבודות, יש לי ילדה קטנה בבית, ואני חי חיים של מפתח גוף מסביב לשעון, מה אתה אומר על זה?
וכשאני שומע קיטורים על "זה קשה" מסטודנטים זה רק גורם לי לגחך: אנשים אתם חיים בעולם של וולט דיסני, והייתי חותך לעצמי אצבע כדי להיות עכשיו סטודנט.
הכל עניין של רצון וסדר עדיפויות, אני פשוט לא מכיר שום דבר אחר חוץ מלאכול מסודר, בזמנים מסודרים, ולהתאמן חזק.

SmokingSnake 12-02-11 23:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ניגרי ענק (הודעה 1062321)
אני עובד בשתי עבודות, יש לי ילדה קטנה בבית, ואני חי חיים של מפתח גוף מסביב לשעון, מה אתה אומר על זה?
וכשאני שומע קיטורים על "זה קשה" מסטודנטים זה רק גורם לי לגחך: אנשים אתם חיים בעולם של וולט דיסני, והייתי חותך לעצמי אצבע כדי להיות עכשיו סטודנט.
הכל עניין של רצון וסדר עדיפויות, אני פשוט לא מכיר שום דבר אחר חוץ מלאכול מסודר, בזמנים מסודרים, ולהתאמן חזק.

שמע, אני לא מזלזל בך ולא באף אחד, לא ברור למה אתה מזלזל באחרים
אני רוצה לראות אותך סטודנט להנדסה(לא תעשיה וניהול, משהו נורמלי) או סטודנט לרפואה, עובד בשליש משרה כדי לשלם על ההוצאות החודשיות+ רכב+ אוניברסיטה ואומר שזה עולם של וולט דיסני.

פיזית, לימודים+ חצי משרה ואתה יוצא מהבית בשעה 7 בבוקר וחוזר ב20:00, אחרי חדר כושר אתה מגיע הביתה ב22:00, לפעמים צריך לחזור על החומר ואם יש תקופת מבחנים, לא רואה סופי שבוע יותר מדי, מה גם שאין לך גרוש על התחת כי למדינה שלך לא ממש אכפת ששירתת 3 שנים ושאין לך גרוש על התחת

עכשיו לקחת סטודנטית לחינוך מיוחד מסמינר הקיבוצים או מישהו שלומד מדעי הרוח ויושבים בדשא ולהגיד שהם מייצגים את הסטודנטים זה נחמד, אבל זה כמו שאני אשווה ילד בן 19 שמתאמן 6 פעמים בשבוע ורוצה להתנפח לבילדר מקצועי, זאת תהיה השוואה חסרת בסיס

yaNirz 13-02-11 00:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי smokingsnake (הודעה 1062328)
שמע, אני לא מזלזל בך ולא באף אחד, לא ברור למה אתה מזלזל באחרים
אני רוצה לראות אותך סטודנט להנדסה(לא תעשיה וניהול, משהו נורמלי) או סטודנט לרפואה, עובד בשליש משרה כדי לשלם על ההוצאות החודשיות+ רכב+ אוניברסיטה ואומר שזה עולם של וולט דיסני.

פיזית, לימודים+ חצי משרה ואתה יוצא מהבית בשעה 7 בבוקר וחוזר ב20:00, אחרי חדר כושר אתה מגיע הביתה ב22:00, לפעמים צריך לחזור על החומר ואם יש תקופת מבחנים, לא רואה סופי שבוע יותר מדי, מה גם שאין לך גרוש על התחת כי למדינה שלך לא ממש אכפת ששירתת 3 שנים ושאין לך גרוש על התחת

עכשיו לקחת סטודנטית לחינוך מיוחד מסמינר הקיבוצים או מישהו שלומד מדעי הרוח ויושבים בדשא ולהגיד שהם מייצגים את הסטודנטים זה נחמד, אבל זה כמו שאני אשווה ילד בן 19 שמתאמן 6 פעמים בשבוע ורוצה להתנפח לבילדר מקצועי, זאת תהיה השוואה חסרת בסיס

+1.
זה מה שאני מנסה להגיד ><
מישהו אמר למעלה שזה נותן סיפוק התוצאות
תאמין לי שאי אפשר להכניס באדיבילדינג כמקצוע עם כל הדברים האלה מסביב, ואל תזכירו סדר עדיפויות , כי שוב אני אגיד, זה לא אפשרי ככה .

IGOR 13-02-11 00:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי yanirz (הודעה 1062360)
+1.
זה מה שאני מנסה להגיד ><
מישהו אמר למעלה שזה נותן סיפוק התוצאות
תאמין לי שאי אפשר להכניס באדיבילדינג כמקצוע עם כל הדברים האלה מסביב, ואל תזכירו סדר עדיפויות , כי שוב אני אגיד, זה לא אפשרי ככה .

תגיד אתה לא מבין ששזה מקצועֱֱ!!! ומי שאוהב את זה מקדיש לזה את כל החיים שלו!@!

yaNirz 13-02-11 00:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי igor (הודעה 1062364)
תגיד אתה לא מבין ששזה מקצועֱֱ!!! ומי שאוהב את זה מקדיש לזה את כל החיים שלו!@!

חחח בסדר . אל תקרא לזה מקצוע בכלל בישראל תעשה לי טובה
ממה תתפרנס בדיוק אם תשקיע בזה את כל החיים שלך? וואי תחשוב בהיגיון רבאק
זה לא מקצוע .

Vodex 13-02-11 01:08

חחח אתה באים עוןשים עבודה ילדים חחח סטונדנט, קשה מאוד להתאמן ככה פחחחחחחחחחחחחחחחח
חברה בצבא להתאמן זה דבר הכי קשה על אי אדמות לא יעזור, כשאתה עצמאי אתה יכול לפנות לעצמך את הזמן כשאתה חייל ? כמו כלא אוכל את האוכל של הצבא מסתפק בלהביא אוכל , להתאמן עם הציוד שיש זה קשה אתם מתווכים איתי על זה?
אני כרגע שנה שבע בצבא ועוד מעודי כחייל לא הפסקתי להתאמן ולא הפסקתי לגדול להשתפר הכוח רצון זה מטורף שזה נהיה חולני!!!

IGOR 13-02-11 01:09

וא אחי אתה פזמניק אחומניוקי@#@

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:05.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ