![]() |
ציטוט:
איתך לגמרי יכול להיות שיש תוכניות במקרה הזה ss שמתאימות למתאמן מתחיל ויפתחו אותו יותר מהר למרות שאני לא דוגל בלתת דדליפטים על ההתחלה אבל זה משהו אחר כבר. אני קיבלתי את הרושם מהאנשים פה ש-abc פשוט חרא של תוכנית ואין תוצאות וכל מני שטויות כאלה בסגנון.ואת התמונות העלאתי בגלל שלא זוכר מי אמר לי ואין שום קשר למשהו אחר. |
מסה ובכללי מראה מכובד ביותר.
מי שאומר אחרת פשוט מקנא או לא יודע לפרגן , שטויות גבר זה פורום :winked: |
ציטוט:
תסכים איתי שאם ניקח את התוכנית הנוכחית שלך ונוריד בכוונה את כל משקלי העבודה שלך ב30 קילו אז ההתקדמות שלך תיעצר. ולעומת זאת אם נוסיף לך 30 קילו למשקלי העבודה אתה תגדל. (אני מקווה שעל זה אנחנו מסכימים..) לכן SS - starting strength תוכנית שמיועדת למתחילים (Starting) טובה יותר משאר אופציות אחרות, כי היא מאפשרת למתחילים לצבור קצת כוח לפני שהם מתחילים לבודד כל מיני שרירים, שזה בהתחלה לא יעזור להם בכלל. מעבר לזה דדליפט למתחילים זה משהו שגם יש עליו ויכוח, המון מדריכים יעדיפו לזרוק את המתאמן למכשירים כי זה קל יותר ללמוד, אבל אם אתה מלמד את המתאמן לבצע את התרגיל כמו שצריך אז בדדליפט חופשי הוא גם יפתח יותר Core muscle , יותר קואורדינציה ושיווי משקל מאשר מכשירים חופשיים, שזה יתרון משמעותי. הבעיה היחידה שלמתאמן מתחיל לוקח קצת זמן ללמוד ובמציאות של חדרי הכושר מאמן לא יכול לשבת עם מתאמן אחד עד שהוא ילמד את התרגיל. |
ציטוט:
שטויות. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
כמו שלמדתי בתחום הזה אפשר להתקדם מכל תוכנית אימונים כל עוד יש התקדמות במשקלים גם מתוכנית abc וכו'.. פשוט כמו שיניב אמר ה ss היא התוכנית הטובה ביותר לעלות את המשקלים בצורה המהירה ביותר. כל אימון יכול לקדם אותך אבל לא כל אימון יקדם אותך באותו קצב, יש פה כאלה שחוו על בשרם ab\abc ואמרו שראו תוצאות אבל באופן איטי ולעומת זאת שניסו ss ראו תוצאות מהירות יותר! בכל מקרה אם אתה אוהב את מה שאתה עושה ואיך שאתה נראה תמשיך עם זה ואל תקשיב לאף אחד, תעשה מה שנוח לך. ולעניין נראה טוב מאוד ויש עלייך מסה בהצלחה בהמשך |
ציטוט:
|
ליידי באג... ניראה מעולה אחי... על תקשיב פה לאנשים... חלק גדול מקנא... תמשיך ככה אחי תגיע רחוק.... משקל יפה... גנטיקה מצויינת... :):):):) עלק פוטושופ... הרגו אותי מצחוק...
|
ציטוט:
|
אתה ניראה מצויין, מסה מכובדת מאוד. כל השאר קנאים/ מתוסכלים. תן בראש!
|
תודה על הפירגון אנשים :wub:
|
אחי מסה יפה מאודדדד גם נירא מחוטבב המשך כך
|
אחי, מה ההיקף יד ?
|
כרגע 44
|
יפה אחי, איזה גובה?
|
כל הכבוד, ליידיבאג, תפרגנו אחים שלי, תפרגנו.
אפה מתאמן? |
1.81 גובה, תודה נייט ^^
אני מתאמן בכל מני מקומות את האמת אני מהצפון ועבדתי בהרבה חדרי כושר אז יש לי כניסה לאן שבא לי :) |
גדול :o תרתי משמע
|
סוס ביותר
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 04:58. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ