ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   בילדרים וחצאי תנועה (https://israelbody.com/showthread.php?t=69028)

daniel maron 13-12-10 21:07

אופיר נכון? זה שלא שמעת על נזקים שהחומרים גורמים להם לא אומר שהם לא קיימים,אתה יודע הם לא יפרסמו בפייסבוק "אני עקר,אני אימפוטנט,היה לי התקף פסיכוטי" אני מתערב שג'אי קאטלר מתפלל כל לילה לה' לא למות בקרוב כי הבדיקות דם שלו כל כך לא הגיוניות,אבל הוא פשוט ממשיך. [סתם דוגמא מפגרת אבל להסביר את הרעיון] את האמת רק 3-4 אנשים באמריקה מתים בשנה ישירות דרך הסטרואידים,מבוטנים אנשים מתים יותר,אבל זה לא דבר טוב ומי שאומר אחרת משקר,מי שלוקח יודע לאן הוא נכנס ומה ההשלכות.

daniel maron 13-12-10 21:08

דדליפט,גל- לא זה היה בחור סיני שעשה דיאטה מאוד קיצונית של 0 פחמימה 0 שומן והמון חלבון בעיקר ביצים ומת לפני התחרות,הוא מת בגלל התזונה האנורקטית שלו ולא בגלל החומרים.

Deadlift 13-12-10 21:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי daniel maron (הודעה 1047842)
דדליפט,גל- לא זה היה בחור סיני שעשה דיאטה מאוד קיצונית של 0 פחמימה 0 שומן והמון חלבון בעיקר ביצים ומת לפני התחרות,הוא מת בגלל התזונה האנורקטית שלו ולא בגלל החומרים.

אפשר תמונה של הסיני ושל זה הקודם שציינת?

daniel maron 13-12-10 21:24

http://forum.bodybuilding.gr/attachm...1&d=1250747047
זה הבחור שמת בגלל האחוז שומן נמוך אנדראס מאנצר מגרמניה.
ויפני\סיני שניפטר מהדיאטה לא מצאתי..

Cuba 13-12-10 21:34

ציטוט:

פורסם במקור על ידי deadlift (הודעה 1047837)
היה ת'בחור שאכל כל הדיאטה רק תפוחים,מדובר בזה?

אתה מתבלבל זה חדש

subzero1122 13-12-10 22:01

ציטוט:

פורסם במקור על ידי daniel maron (הודעה 1047834)
לא חסר בילדרים שמתו מחומרים הם פשוט לא היו בטופ אז אנחנו לא שמענו עליהם כנראה
הטופ 20 בילדרים בעולם שכולנו מכירים לא מתים [גם הזקנים] כי יש להם רופאים צמודים 24 שעות+מאמנים+תזונאים שעוקבים אחרי כל צעד שלהם, אז עם אפשר "להשתמש בחומרים בצורה בטוחה" אז הם מצליחים לעשות את זה.
אה וסאבזירו קח דוגמא את אנדראס מאנצר שמת אחרי תחרות נראה לי כל האיברים הפניימיים שלו קרסו [המוות נגרם בעקיפין מכמויות החומרים שהוא דחף בסייקל] הוא פשוט הגיע בשייפ הכי טוב שנראה מעולם ומת מהתייבשות\אחוז שומן נמוך מדי.

חכה שכל ה"טופ" יהיו מבוגרים

daniel maron 13-12-10 22:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי subzero1122 (הודעה 1047856)
חכה שכל ה"טופ" יהיו מבוגרים

כל האולד סקול בריאים ושלמים,יותר מכל זקן בגילם זה בטוח. רק ארנולד התקף לב בגיל 50 [ קורה בגיל כזה מהרבה סיבות]

Cuba 13-12-10 22:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי daniel maron (הודעה 1047860)
כל האולד סקול בריאים ושלמים,יותר מכל זקן בגילם זה בטוח. רק ארנולד התקף לב בגיל 50 [ קורה בגיל כזה מהרבה סיבות]

אם זה היה כל כך בריא כמו שאתה מציג את זה היו מוכרים את זה בכל בית מרקחת או לפחות עם מרשם רופא

ואם לא היה בזה סיכון כזה גבוה כמו שאתה מציג את זה זה היה חוקי

subzero1122 13-12-10 22:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי cuba (הודעה 1047863)
אם זה היה כל כך בריא כמו שאתה מציג את זה היו מוכרים את זה בכל בית מרקחת או לפחות עם מרשם רופא

ואם לא היה בזה סיכון כזה גבוה כמו שאתה מציג את זה זה היה חוקי

עם
עם
עם
עם

Deadlift 13-12-10 22:35

ק1בה,באמת שאתה ממש אידיוט ואתה סתם הורס ת'דיון המעולה שהיה פה+ העברית שלך שואפת לתחת.

ודניאל תודה רבה אחי

subzero1122 13-12-10 22:37

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Cuba 13-12-10 22:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי deadlift (הודעה 1047866)
ק1בה,באמת שאתה ממש אידיוט ואתה סתם הורס ת'דיון המעולה שהיה פה+ העברית שלך שואפת לתחת.

ודניאל תודה רבה אחי

טוב אתה חכם
אבשלום ק1ר תינוק לידך

ועכשיו ידידי המלומד בו תראה לי היכן הרסתי את הדיון הפורה הזה

subzero1122 13-12-10 22:43

היכן
היכן
היכן

Cuba 13-12-10 22:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי subzero1122 (הודעה 1047870)
היכן
היכן
היכן

:wiggle:
:wiggle::wiggle::wiggle:

daniel maron 13-12-10 23:02

אני לא מציג סטרואידים כדבר טוב,מי שיגיד לך שזה טוב שקרן,מי שלוקח יודע לאן הוא נכנס ומה ההשלכות,אבל אני פשוט אומר שסטרואידים זה לא "הסם הרצחני" שעשו מזה,כל דבר אפשר להציג באור טוב ובאור רע.
גל קובה למה לריב :):):):)

Cuba 13-12-10 23:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי daniel maron (הודעה 1047876)
אני לא מציג סטרואידים כדבר טוב,מי שיגיד לך שזה טוב שקרן,מי שלוקח יודע לאן הוא נכנס ומה ההשלכות,אבל אני פשוט אומר שסטרואידים זה לא "הסם הרצחני" שעשו מזה,כל דבר אפשר להציג באור טוב ובאור רע.
גל קובה למה לריב :):):):)

תשמע זה נכון אבל אני לא מסכים עם מה שאמרת שמי שלוקח סטרואידים ייהיה בריא 100 אחוז ולא יקרה לו כלום עם יש רופא שמשגיח עליו
כי עם כל הכבוד לחומרים ומי שלוקח אותם יש הרבה דברים שעדין לא גידלו עליהם ולא חסר אנשים שמתו מחומרים

subzero1122 13-12-10 23:37

החומרים ה"פשוטים" והחלשים לא, אבל ככל שהחומר יותר חזק יש לו הרבה יותר תופעות לוואי ורוב המזריקים הם אנשים מפגרים, אפשר לראות את זה גם בפורומים, והסכנה היא בתכנון ומינונים גרועים של הסייקל והpct

Fatboy 14-12-10 09:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי cuba (הודעה 1047879)
תשמע זה נכון אבל אני לא מסכים עם מה שאמרת שמי שלוקח סטרואידים ייהיה בריא 100 אחוז ולא יקרה לו כלום עם יש רופא שמשגיח עליו
כי עם כל הכבוד לחומרים ומי שלוקח אותם יש הרבה דברים שעדין לא גידלו עליהם ולא חסר אנשים שמתו מחומרים

למה אף אחד לא עושה עניין מזה שאלכוהול וסיגריות הם מקור המוות #1 ו#2, והם גם לא משרתים שום מטרה חוץ מהנאה רגעית, אבל הם חוקיים.
סטרואידים משרתים מטרה, והם מקור מוות בין הכי נמוכים מכל דבר אחר (אם בכלל), אבל הם לא חוקיים וכל בן אדם "נורמלי" מרים גבה כל פעם ששומעים את המילה אבל אלכוהול וסיגריות נחשבים הדברים הכי נורמליים שיש, אפילו פה בפורום חס ושלום להגיד את המילה סטרואידים.

אני היחידי שרואה את הטמטום?

Fatboy 14-12-10 09:46

אני בטוח שהרבה לא יודעים שסטרואידים נהיו "לא חוקיים" רק מסיבות פוליטיות, כמובן שבכל דבר שקשור לספורט מקצועי סטרואידים רצים חופשי, בגלל שזה מכניס כסף לספונסרים (הגדולים) שהיד של הממשלה תמיד בכיס שלהם.

הסיבה היחידה שמדי פעם "תופסים" אתלט ומשהים אותו זה כדי להשאיר את הציבור עיוור לגבי כל העניין
כל נושא ה"חומרים אסורים" נחשב טאבו בחברה בגלל שאנשים מסויימים בעלי כוח רוצים להשאיר את זה ככה, הבריאות שלכם לא מעניינת אף אחד, אני יכול לחשוב על 100 דברים שהרבה יותר מזיקים בריאותית אבל לא רק שהם חוקיים, הם גם חלק מקובל מהחברה.

daniel maron 14-12-10 13:41

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Fatboy (הודעה 1047915)
למה אף אחד לא עושה עניין מזה שאלכוהול וסיגריות הם מקור המוות #1 ו#2, והם גם לא משרתים שום מטרה חוץ מהנאה רגעית, אבל הם חוקיים.
סטרואידים משרתים מטרה, והם מקור מוות בין הכי נמוכים מכל דבר אחר (אם בכלל), אבל הם לא חוקיים וכל בן אדם "נורמלי" מרים גבה כל פעם ששומעים את המילה אבל אלכוהול וסיגריות נחשבים הדברים הכי נורמליים שיש, אפילו פה בפורום חס ושלום להגיד את המילה סטרואידים.

אני היחידי שרואה את הטמטום?

צודק במאה אחוז! ועל זה נאמר- http://www.youtube.com/watch?v=SWkkQZMsT3I
:):):):)

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 03:08.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ