![]() |
איפה קראת שאני מתגייס ליחידה מסווגת? אתה עיוור או אוטיסט?
וחאלס.... לכתוב.... עם.... מיליון..... נקודות.... |
ציטוט:
|
ציטוט:
רואים...??? רק מי שהיה בצבא מבין...;) |
העיקר תשמור על הבריאות
חבר יקר,
אני גם הייתי כמוך והתאמנתי לפני הצבא כדי להיות בכושר למיונים ליחידה מובחרת - אבל לרוע מזלי נפצעתי כי העמסתי על עצמי יותר מדיי וגם כי לא הקפדתי על תזונה נכונה - דבר מאוד חשוב כשמעמיסים על הגוף נטל כל כך קשה. אז הייתי מציע לך לא להעמיס יותר מדיי, לפנות למאמני כושר אישיים ומקצועיים ולשמור על בריאות טובה ותזונה נכונה. שיהיה לך בהצלחה! |
ציטוט:
|
חייב לציין שהדיון הזה משעשע אותי אבל בכל זאת אני אתייחס ברצינות לפותח הדיון.
אם הייעוד שלך הוא מגלן רצוי מאוד שתגיע חזק פיזית גם לגיבושים של היחידה וגם למסלול של היחידה. החבר'ה כאן ממליצים לך ללכת לחדר כושר כי זוהי הדרך הכי יעילה ומהירה להתפתח גופנית ולחזק את הגוף. אין ספק שגם עבודה טבעית בבית מחזקת את הגוף אבל היא לוקחת זמן רב יותר (על אף שזמן לא חסר לך). הייתי ממליץ לך לרוץ לפחות 2-3 פעמים בשבוע. בנה לעצמך סרגל ריצות או שתתייעץ עם מישהו שמבין בזה אבל אתה צריך לשאוף לריצות סביב ה-6 קילומטר כדי להגיע לשם במצב טוב. 6 קילומטר ב-30 דקות יחשב קצב קל וב-24 דקות יחשב קצב מהיר. בנוסף הייתי ממליץ לך לחזק את שרירי הרגליים, כתפיים וגב כיוון שהמסלול של מגלן מאופיין בין היתר בסחיבת משקלים גדולים ובהליכות ארוכות. שמור על המוטיבציה הזאת :] ובגלל שאני יודע שסביר להניח תשאל אז אני משרת ביחידה מובחרת ואני מדבר מניסיון. |
עדיף לו להתמקד בספרינטים ריצות קצרות בדיונות שיפור של ה2000 ,זחילות ושקים זה יכין אותו יותר לגיבושים את העבודה על הריצות למרחקים ארוכים הוא כבר יעשה ביחידה...קודם שיתקבל
|
הייתי הולך כל יום לחדר הכושר ומתאמן למעלה משעתיים כל פעם...לא נתתי לשרירים מנוחה בכלל. 5 פעמים בשבוע הייתי רץ כ- 10 קילומטר וגמרתי בסוף עם שברי מאמץ ובעיות בגב.
מדריך חדר כושר מוסמך זה גם דבר חשוב, קח את זה בחשבון. |
ציטוט:
אני רץ 3 פעמים בשבוע וים מנוחה בין כל פעם... |
כל הכבוד על המוטיבציה אחי תשמור עליה ואל תקשיב לאף אחד..
בקשר לאימונים חפש לך ים או משהו שיש בו חול רך ופשוט תעשה שם את כל סוגי האימונים (ריצת נפח אינטרולים ספרינטים זחילות ) |
אז זהו...אתה יכול להסביר לי מה זה אינטרוולים ריצת נפח..? זחילוטת לא נראלי אני יעשה אנשים יחשבו אני משוגע..ועם כל הדברים שמוחבאים בחוף בימינו...לך תדע על מה אני ינחת...פעם אחרונה שניסיתי לרוץ על החול כאב לי בקרסול כי האדמה בחוף היא בשיפוע...אז אני דיי מסתייג מזה..
|
כמה זיוני שכל יש פה.
אם אתה רוצה להגיע למקום גבוה,תכוון גבוה,ותתחיל עם זה מעכשיו.. המלצה שלי,3 אימונים בשבוע 1-ריצת נפח(של שעה וחצי) 2-אימון ספרינטים(תתחיל מ10 ספרינטים של 200 מטר לאימון,אחר כך תעלה כשאתה מרגיש נכון לעלות) 3-אינטרוולים/פארטלק (תקרא באינטרנט על הסוג אימון) תתמיד בתוכנית ותעלה עצימות,ואתה מגיע ליום סיירות ואוכל אותו בלי מלח.(אחרי שתקבל שייטת או מטכ"ל אתה מוזמן לחזור לפה..אבל יש זמן) בהצלחה חביבי וכל הכבוד על המוטיבציה |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:35. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ