ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   גלריות הגולשים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   ההתפתחות שלי (^_^) (https://israelbody.com/showthread.php?t=6853)

Exhibit 12-03-07 23:11

חח איזה אנשים לא מבינים מהחיים שלהם.
תן להם סקייטבורד ומחשב והם מרוצים מעצם D:
יש לך גנטיקה וגוף מהסוסים אחי, כמו שאמרו פה, זכית לגנטיקה מ-ע-ו-ל-ה!

Night_Wolf 13-03-07 11:22

יפה היתקדמות טובה בהצלחה בהמשך :jockey:

TZAHI10 13-03-07 12:38

ציטוט:

פורסם במקור על ידי toxicity
בואנה אחי תתעלם מההומאים הקטנים האלה ששמה שלא יודעים כלום מהחיים שלהם חוץ מקנאה

לא כלכך הבנתי למה הם כלכך יורדים עליך, אני הייתי פשוט מפסיק להתייחס אליהם כיוון שהם נשמעים ברברים ולא שווים התייחסות. אתה נראה יותר טוב מכולם שם, אני מניח שהרבה מהפורום היה רוצה גנטיקה כמו שלך. לדעתי זה בושה בשביל האתר שלהם שככה האנשים מדברים שם

OMRI-TURBO 13-03-07 12:43

זה די ברור למה הם יורדים עליך, המנטליות בחול קצת שונה. שגבר רוקד ככה בלי חולצה ומעלה קליפ זה נחשב הומו, אתה לא אמור לרקוד כמו איזה צ'יפנדייל אתה אמור לעלול פוזות. ודרך אגב כניראה בגלל המראה של הצ'יפנדיילס אמרו לך את זה, הגוף, התספורת השרשרת, ככה ניראים הרקדים האלה במסיבות בחול.
ומה הקטע של לרשום שאתה מגרמניה?

TZAHI10 13-03-07 13:06

ציטוט:

פורסם במקור על ידי OMRI-TURBO
זה די ברור למה הם יורדים עליך, המנטליות בחול קצת שונה. שגבר רוקד ככה בלי חולצה ומעלה קליפ זה נחשב הומו, אתה לא אמור לרקוד כמו איזה צ'יפנדייל אתה אמור לעלול פוזות. ודרך אגב כניראה בגלל המראה של הצ'יפנדיילס אמרו לך את זה, הגוף, התספורת השרשרת, ככה ניראים הרקדים האלה במסיבות בחול.

עדיין זה נראה מוגזם כמעט כל אחד שרושם הודעה רושם בסוגריים שהוא לא הומו. זה ממש מטומטם הם הומופובים בצורה מטורפת ודיי מטומטמים

kma_2 13-03-07 13:09

כמה אתה שוקל עכשיו ובכמה התחלתה?

SiX PACK 13-03-07 13:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי omri-turbo

אני יליד גרמניה, דובר גרמנית שוטף...

The Iron Man 13-03-07 13:29

אחלה גוף אחי כל הכבוד!!
תרשום היקיפים...

bode 13-03-07 14:33

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חזק מה אתה מעלה ריקוד ?

TzviKa 13-03-07 14:40

סוס אחי אחלה גוף.

OMRI-TURBO 13-03-07 14:41

ציטוט:

פורסם במקור על ידי TZAHI10
עדיין זה נראה מוגזם כמעט כל אחד שרושם הודעה רושם בסוגריים שהוא לא הומו. זה ממש מטומטם הם הומופובים בצורה מטורפת ודיי מטומטמים

אני חושב שאנחנו מטומטמים בקטע הזה, יותר מדי זמן קיבלנו שטיפת מוח מהמדיה שלהיות הומו זה טוב ומקובל, אז כבר שכחנו הכל בדרך.

OMRI-TURBO 13-03-07 14:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SiX PACK
אני יליד גרמניה, דובר גרמנית שוטף...

מה הקשר? :wacko:
אתה לא מגרמניה. אתה מישראל.
התפדחת לרשום שאתה מישראל שם נכון?

Bodybuilder 13-03-07 14:59

ציטוט:

אני חושב שאנחנו מטומטמים בקטע הזה, יותר מדי זמן קיבלנו שטיפת מוח מהמדיה שלהיות הומו זה טוב ומקובל, אז כבר שכחנו הכל בדרך.

לפעמים אני כלקח מסכים איתך !

ובקשר ל 6 קוביות
למה אחד שנרשם לפורום בודיבילדינג.כום ויודע שרוב האנשים שם הם אמריקנים אומר (ככה זה אמריקקים,הם מטומטמים וכ'ו) הרי אתה נרשמתה לפורום שלהם !

ועוד מישהו אמר : 6 קוביות אתה נראה הכי טוב מכולם שם = אז אני רוצה להגיד -- זה ממש אבל ממש לא נכון !!!!!

SiX PACK 13-03-07 15:06

ציטוט:

מה הקשר? :wacko:
אתה לא מגרמניה. אתה מישראל.
התפדחת לרשום שאתה מישראל שם נכון?

מתפדח אני ממש לא, אבל זה מה שאני מעדיף לרשום...

Leo 13-03-07 15:14

תראו מה קורה אצל האמריקאים שמה שחפו יותר מידי את הקטע של הhomo acceptance
מישהו רוקד עם חברה שלו בסרטון ועושים ממנו הומו........

טוב חוץ מזה אין לי שום דבר חדש לומר , אחלה מסה\חיטוב\פרופורציה

Bodybuilder 13-03-07 15:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Leo
תראו מה קורה אצל האמריקאים שמה שחפו יותר מידי את הקטע של הhomo acceptance
מישהו רוקד עם חברה שלו בסרטון ועושים ממנו הומו........

טוב חוץ מזה אין לי שום דבר חדש לומר , אחלה מסה\חיטוב\פרופורציה

חושבים שזאת החותו חחח
לך תדע אולי הם אפילו צודקים:ph34r:

TZAHI10 13-03-07 15:16

ציטוט:

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bodybuilder
ועוד מישהו אמר : 6 קוביות אתה נראה הכי טוב מכולם שם = אז אני רוצה להגיד -- זה ממש אבל ממש לא נכון !!!!!

כל אחד והדיעה שלו :wiggle:

Night_Wolf 13-03-07 15:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bodybuilder
לפעמים אני כלקח מסכים איתך !

ובקשר ל 6 קוביות
למה אחד שנרשם לפורום בודיבילדינג.כום ויודע שרוב האנשים שם הם אמריקנים אומר (ככה זה אמריקקים,הם מטומטמים וכ'ו) הרי אתה נרשמתה לפורום שלהם !

לא יודע למה אתה היתכוונתה בקשר לאמריקאים ולא קראתי את כל ההודעות אבל אם התכוונתה להשמיץ אמריקאים שתידע לך..
שאני הייתי המון פעמים בארצות הברית אני כמעט כל שנה נוסע ויש לי שמה משפחה מאוד גדולה ואמא שלי עצמה אמריקאית קיצור האמריקאים אנשים זהב זה שיש פסיכים בכל מדינה זה דבר אחד אבל ככה סתם תענוג להיות שם:)

SiX PACK 13-03-07 15:59

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Night_Wolf
לא יודע למה אתה היתכוונתה בקשר לאמריקאים ולא קראתי את כל ההודעות אבל אם התכוונתה להשמיץ אמריקאים שתידע לך..
שאני הייתי המון פעמים בארצות הברית אני כמעט כל שנה נוסע ויש לי שמה משפחה מאוד גדולה ואמא שלי עצמה אמריקאית קיצור האמריקאים אנשים זהב זה שיש פסיכים בכל מדינה זה דבר אחד אבל ככה סתם תענוג להיות שם:)

האמריקאים הם אנשים טובים שנורא אוהבים יהודים, אבל אמריקה זה מקום גדול ואי אפשר לעשות החללות.

Gamerrrrr 13-03-07 16:21

תשמעו, כשמישהו מעלה סרטון שהוא רוקד עם חברה שלו ועושה פוזות תוך כדי זה נראה די סוטה מהתקן ואל תגידו שלא

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:54.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ