![]() |
מתי תבינו שהמדינה לא אמורה להשקיע כסף בספורטאים? למה שהמדינה תעשוק את כספי-שלי עבור מגרש כדורגל או מחבט טניס?
|
אם הענף מצליח - יש לגיטימציה להשקיע בו. אני רואה לנכון שהמדינה תשקיע באתלטיקה למשל, אנשים כמו דימה קרויטר יכולים לתרום לישראל לא מעט אם יעזרו להם להתפתח.
|
ציטוט:
אם בכמה שנים הקרובות למשל, יהיו פה כמה נערים(שבעוד כמה שנים יהיו בוגרים) והם יעפילו(ניראה לי שככה מאייתים את זה חחח) לתחרויות הגבוהות של bb באירופה וארה"ב...ובאמת אבל שיצליחו ולא סתם יגיעו לשם לקבל מקום אחרון, אלא יקבלו 1-3 ויקבלו שם חזק בענף...אז היית רואה את זה אולי כנכון להשקיע בbb? שוב, שאלה רצינית לגמריי... |
ציטוט:
לא באדיבילדינג זה לא ספורט, בניגוד לאתלטיקה, כדורגל, פינג פונג וכו'. ואם המדינה לא משקיעה במלכת היופי היא לא צריכה להשקיע במלך הסייקלים. הם לא מביאים שום כבוד למדינה, הכבוד היחיד שהם מביאים זה לאגודה למלחמה בסמים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
מה שבאתי לשאול |
ציטוט:
אם תעשה חיפוש שם על פיתוח גוף תראה שויקיפדיה מציג אותו כספורט http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A4%...92%D7%95%D7%A3 |
מה ההגדרה של "ספורט" לפי דעתכם?
|
ציטוט:
http://en.wikipedia.org/wiki/Bodybuilding |
ציטוט:
|
יש תחרות בודיבילדינג ב-world games.
גם בהחלקה על הקרח וגימנסטיקה התוצאה נקבעת ע"י שופטים, מה שנקרא "תחרות יופי" ואלה ענפים אולימפיים. אני לא ממש בקטע של באדי בילדינג, אפשר להגיד שאני אפילו סולד מזה אבל תצטרכו להעלות טיעונים יותר טובים לסיבה למה זה לא ספורט. בכל מקרה, למדינה יש סדר עדיפויות למי היא נותנת כסף ואני בטוח שאם היינו במצב מדיני, כלכלי וחברתי טוב יותר גם ענפי הספורט היו מקבלים קצת מהועגה. |
ציטוט:
לא רואה איך השאלה קשורה לדיון. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל הדרך להגיע לרמה של שריר כזה, זה ספורט טהור. אולי התחרות עצמה זה לא ספורט אלה יותר תחרות ראווה, אבל במשך כל השנה, זהו ספורט ואין על זה וויכוח |
ציטוט:
זה לא נלקח בחשבון בתחרות עצמה. בהגדרה bb זה לעלות לבמה עם תחתונים ולהציג את הגוף. (לא האימונים) |
ציטוט:
אתה יודע כמה שעות המתמודדות בתחרות מלכת היופי משקיעות בחדר כושר ובאירובי? אבל הדרך להגיע לרמה של יופי כזה, זה ספורט טהור. אולי התחרות עצמה זה לא ספורט אלא יותר תחרות ראווה, אבל במשך כל השנה, זהו ספורט ואין על זה ויכוח. |
אני לא מסכים שזה לא ספורט, כל עוד יש בזה תחרות - זה ספורט.
העניין הוא שבעקרון אתה לא חייב להרים משקולות או לעשות אירובי בשביל להתחרות (בפועל זה אחרת, נכון) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 03:25. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ