ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   איך לרדת באחוזי שומן - כאשר נמצאים במשקל תקין?? (https://israelbody.com/showthread.php?t=67868)

mital88 19-10-10 09:20

לא אנרוקסיה!! ולא בטיח !!! אם הייתי מחפשת תשובות כמו תרעיבי את עצמך הייתי כותבת בפורום של בחורות בתפוז ושם הייתי מקבלת עצות כמו להרעיב עצמי בשביל אסטטיטקה בבטן!! אבל זה לא מקובל עלי, וזאת לא המטרה שלי ולכן כתבתי כאן בפורום של כושר תזונה וספורט! אני בסה"כ בחורה רזה עם בטן לא אסטטית, מחפשת פתרון. אם תגידו הפתרון הוא להשמין? הפתרון הוא חיזוק שרירי הבטן? הפתרון הוא לרדת באחוזי שומן? למצמצם פחמימות ולעלות חלבונים? קראתי המון מאמרים באתר ולמדתי המון על החיטוב, השאלה מה מתאים למקרה שלי מכיוון שאני רזה ולא רוצה לרדת במשקל... או שלחילופין מנסיונכם תגידו שמקרה כמו שלי כבר לא ניתן לפתור באמצעות תזונה וספורט אלא רק ע"י ניתוח קוסמטי, אוקי.. בסה"כ רוצה תשובה / עזרה / הכוונה / מידע... להגיד לי אנרוקסיה זה לא פותר את הבעיה, וגם לא קולע לעיניין שלי.. בהחלט קיבלתי תשובות עינייניות עד כה, אשמח אם כך ימשיכו.. ותודה בכל אופן כי באמת עזר לי לדעת שהמקרה שלי מבוסס גם על שרירי בטן חלשים מה שלא ידעתי קודם לכן..

ניגרי ענק 19-10-10 11:43

אם כל כך חשוב לך אני ממליץ שתקבעי פגישת ייעוץ עם גיל גרנות מישראל באדי.
ככה במקום לעסוק בספקולציות, תקבלי תשובה רצינית וגם פתרון מעשי.
בהצלחה.

moo 19-10-10 12:02

הפתרון זה לשים את הדגש על תוכנית כוח טובה (שתכיל סקוואט + לחיצה + משיכה + עזר)
לא להשתגע עם אירובי
לבנות תפריט טוב ולרוץ עם זה
זה לא יקרה בזמן קצר, את בחורה ואין לך הורמונים כמו לגבר
אבל אם תעשי הכל נכון תתקדמי ותשיגי תוצאות

mital88 19-10-10 12:39

תעזור לי לבנות תוכנית כזו?...

hypertrophy 19-10-10 13:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי moo (הודעה 1032806)
הפתרון זה לשים את הדגש על תוכנית כוח טובה (שתכיל סקוואט + לחיצה + משיכה + עזר)
לא להשתגע עם אירובי
לבנות תפריט טוב ולרוץ עם זה
זה לא יקרה בזמן קצר, את בחורה ואין לך הורמונים כמו לגבר
אבל אם תעשי הכל נכון תתקדמי ותשיגי תוצאות

רן צודק
אני הייתי מוותר בהתחלה על תרגילי עזר
ss תתאים לך עם כמה שינויים קלים [תתחילי ב10 חזרות]
זאת התבנית שאת צריכה סקוואט לחיצה משיכה
התחזקות מאימון לאימון גם על חשבון מס' חזרות [תתחילי בעשר ולאט לאט עם העליה במשקלי העבודה תבוא ירידה במס' החזרות באופן טיבעי]
תעשי את התכנית הזאת תקראי את המאמר שרן כתב על ss וזהו
אין מה לבנות תכנית יש תכנית קיימת שתתאים לך בול

mital88 19-10-10 19:04

תודה על העזה חבר'ס!! אחלה פורום, מקווה ללמוד ולהיות פעילה בו ולתרום לבנות אחרות שיגיעו וישאלו שאלות דומות. טוב בגלל שאני תלמידה בתחילת הדרך יש לי שאלות:

1. קראתי את התוכנית ss המאמר מעולה, תודה רן, למדתי המון, השאלה שלי היא- מדברים שם שאי אפשר לעשות את התכונית ולהיות בחיטוב, מה זה אומר לגבי?? זה אומר שאני לא צריכה חיטוב? אם כך למה טוב בשבילי לעשות את התוכנית? זה יחזק את השרירים? יוסיף / יגידיל שרירים? מה לגבי המשקל אני אמורה לעלות במשקל? אבל עליה של שרירים?

2. איך עושים את התוכנית בבית בלי משקולת מוט ענקית כזאת?

3. הורמונים? לגברים יש יותר מנשים? לא ידעתי.. יש דרך לסייע להרומונים? תוסף תזונה או משהו כזה?
תפריט עם יותר שומן? וואט אבר...?

תודה רבה!!

hypertrophy 19-10-10 23:19

מיטל...את לא צריכה חיטוב

בנוסף...את מיטל ב שביקשה ממני חברות בפייסבוק?
אם כן אז...וואו!

arbel2 19-10-10 23:38

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 1033101)
מיטל...את לא צריכה חיטוב

בנוסף...את מיטל ב שביקשה ממני חברות בפייסבוק?
אם כן אז...וואו!

יאיר,הקרדיולוג שלך מודאג

No Troll 19-10-10 23:41

ארבל, יאיר בוגד בך :eek::mad::sbb2:

mital88 20-10-10 00:13

מצטערת לאכזב אני לא מיטל ב ולא ביקשתי חברות בפייסבוק, בעצם למה לאכזב? דווקא עדיף לך שזאת לא אני... ;)

אוקי חברה להסביר לי בבקשה איך תוכנית ss אמורה להשפיע על הבטן? סקוואט וכל התריגילים שיש שם לא עובדים בעיקר על העכוז/רגלים??

mital88 20-10-10 00:15

ואני מקווה שאני לא הולכת "להתנפח" מהתוכנית ss הזאת.... אל תשכחו שאני לא כמוכם - גברים, אני בחורה ולא רוצה שרירים נפוחים רק קצת אסטטיטקה לבטן נפולה/נפוחה שהורסת לי את הפאקינג גוף הנאה שטיפחתי במשך שנים עד שהגיעה לה הלידה שלי לפני כמה חודשים...

hypertrophy 20-10-10 00:38

אוווליייייי תשתקי ותקשיבי?!חחחחח את קרציה :)

אין שום בעיה שתעשי תכניות כוח את לא תגדלי [אם היית חברה שלי בפייסבוק היית רואה דוגמאות טובות לכך בסרטונים שאני מעלה של מתאמנת שלי p:

תצרפי אותי יהיה מצחיק

No Troll 20-10-10 00:39

יאיר, אחלה שיטה להתחיל עם בחורות :)

hypertrophy 20-10-10 00:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי no troll (הודעה 1033142)
יאיר, אחלה שיטה להתחיל עם בחורות :)

נכון???
במיוחד כשהיא נשואה יא טמבל

No Troll 20-10-10 00:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 1033144)
נכון???
במיוחד כשהיא נשואה יא טמבל

:clap:

mital88 20-10-10 01:17

התכוונת אחלה שיטה להתחיל עם בחורה נשואה + ילד + בטן לתיקון חח ;)
אין לי פייסבוק האמת...

hypertrophy 20-10-10 01:34

בנינו..אם היה לך פייסבוק היית נופלת לרגליי נכון?
תסבירי לע1שר.. :)

No Troll 20-10-10 01:38

יאיר כולנו יודעים שאתה מגנט בחורות

arbel2 20-10-10 10:08

הוא כורדי,הוא מגנט לאוכל מזרחי זול,חברים תת רמה (הרי תראו איזו פסולת אנושית מגיבה לו, כולל אותי) אנשים שיש להם שפם מוגזם וסתם ביש מזל בכללי. בחורות לא נכללות פה.

mital88 20-10-10 10:54

חבובים, מה איתי? שכחתם שאני עוד כאן? מתעסקים ביאיר ממגנט הבחורות והאוכל הזול ושכחתם שאני פה... :-) טוב:

1. איך סקוואט ותרגילי ss אמורים להשפיע על הבטן? שהרי הם לא משפיעים רק על העכוז/רגלים?

2. הורמונים - איך אפשר לעזור לעסק? שורף שומן? לאכול יותר שומן? תוסף תזונה כל שהו?

3. מה לגבי תזונה בזמן התוכנית הזאת? כמה גרם פחמימה/חלבון/שומן? האם להיות במאז נטרלי/שלילי/שלילי בקטנה? מה הולך כאן לא מבינה..

תווווווווווו דהההה :)

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:11.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ