![]() |
ייייייייייייייי
|
ציטוט:
והוא גודל רק בגלל המזריקים כי הוא לא יודע להתאמן ...סבבה ואני לא מתווכח בקשר לסקוואט כמובן שעדיף סקוואט מלא וזה פי 10 יותר קשה אם משקל פחות כבד |
ציטוט:
ניסחת באופן מושלם. |
http://clips.team-andro.com/watch/4f...rkout-29.08.10
משום מה האימון צולם בעתיד.. אבל בסדר יאלה, "הקהילה נגד חצאי עבודה" מה תגידו הפעם ? |
הטווח תנועה בבנץ' מלא אבל לא מובן למה הבחור ששומר עליו מבצע פשיטות גב.
|
ציטוט:
שאתה ליצן? |
ציטוט:
|
חשבתי שהגישה המזדיינת הזאת לא אמורה לגלוש לפורומים אחרים לא ?
לא טחנו את הנושא הזה עד מוות? אתם חייבים להעביר את אותה ביקורת מזדיינת בכל אשכול שבו יראו מפתח גוף מרמה באימונים או משהו כזה? ראבעק צאו מעצמכם קצת. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
תכלס אתה צודק, תמחק אפילו את כל התגובות הלא קשורות שלנו אבל קח בחשבון שזה מקומם לשמוע "וואלאק אחייייי איזה סקוואט מטורףףףףףףף ועוד 350 קילוווווווו כמו קולמןןןןןןןןןןןןן" על סקוואט כזה מעפן. |
ציטוט:
|
ציטוט:
בדיוק מתאר את המצב עם כל ה ss הזה... |
מה אתם מתלוננים על הסקוואט שלו.
העיקר שהוא גודל מיזה וזה פועל עליו.. מה שמביא עצבים זה שילדים מנסים את הרבעי חזרות האלה במכון וחושבים שזה יעבוד עליהם גם.. בכל מקרה סרטון פצצה הוא מפלץ :) . |
וגם דבילי לחשוב שכמו שהוא אמר רולי מזריק דברים חזקים יותר מהשאר,כאילו שאר המתמודדים לא רוצים להתקדם ולא מודעים לאיזה חומרים חזקים ואיזה לא..
|
ציטוט:
|
ציטוט:
חחחחחחחחחחח טוב אני מתווכח עם ילד בן 15 שמתאמן עם ק1למן, מה כבר אפשר לצפות. ההבדלים היחידים בין המתחרים באולימפיה (ובבילדינג בכלל) הם הגנטיקה והחומרים, לא התכניות אימון המפגרות |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
subzero1122- לטובתך,אני ממליץ לך לא לזלזל בי.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:47. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ