![]() |
גם אני גילחתי את הידיים ועכשיו כל הזמן יש לי קוצים, ניסיתי לעשות שעווה ועמדתי עוד שניה לבכות :\
מה עושים :( ? |
ציטוט:
|
ציטוט:
דרך אגב לא דיברנו מלא זמן, המסן אצלי בגדר חלום כרגע בגלל כל הבגרויות\ מתכונות שיש לי לאחרונה, לא יכול לחכות שזה ייגמר כבר =\ מקווה שאצלך הכל בסדר חבר |
אני עשיתי שעווה בבית שחי אנשים
=/ עדיף לגלח כבר פעם ביום תוך 3 שניות ושתי הבית שחים חלקים.. |
אני עשיתי שנה שעברה שעווה בכל הרגליים, עד האגן. (ולא)
כואב, אין מה לעשות. |
רגליים =\= בטן חזה
בנתיים קניתי מכונת תספורת אז ניסיתי לראות איך יצא על החזה ובטן...לא הכי משהו, אבל יותר טוב מג'ונגל |
ציטוט:
ושום כאב של שעווה לא צריך לעצור אותך. זה הבדל גדול בלי שערות. לא עובדים על שרירים כדי להחביא אותם אחרי שערות ותיכנס גם לכמה דקות למסנגר .... |
|
הידד להקפצות!
|
האח!
|
תקשיב עזוב את כל התגובות האלו, יש סבון שנקרא פולידין יש אותו בבתי מקרחת וכו',
זה סבון עם חומר חיטוי מזה אורמ בעצם ? הפצעים שלאחר הגילוח זה בקטריות וכל מיני חיידקים שנכנסו לעור כאשר הוא חשוף עכשיו הסבון הזה מחטא את זה זה ממש כמו יוד וזה מצוין מאז שאני משתמש פצע אחד לא יצא לי !! חוץ מזה אני עשיתי בחזה בבטן וזה כאבי תופת עכשיו ,חוץ מזה למדתי להתמסר פשוט לכאב(קארטה האמ.) , ברגע שתאהב את הכאב זה כבר לא יזיז לך מה שקורה לי עכשיו ואני מצליח בלי בעיות , למרות שזה יותר כואב מפעם(אז עוד היה לי פחות והיה פחות לתלוש עכשיו יש לי ממש מלא אבל סובלים..) ותמרח אפילו טלק לפני על העור (טלק לתינוק) |
ציטוט:
מאז שכתבתי את ההודעה אני מגלח והחיים שלי טובים :) |
תקשיב
אני קניתי השבוע מכונה מצויינת של בייביליס בטרקלין אני עושה איתה את כל הגוף פשוט יוצא חלק חלק וגם לא עושה לי פצעים. אבל תמיד מורח אחרי זה על הגוף קרם של נוטרוג'ינה זה מרגיש יותר נעים.
|
ציטוט:
|
בוא נתערב שגם אם הייתי עושה בייביליס בשיער וצורת לב בערווה הייתי יותר גבר ממך?
|
יאללה, תעשה ונראה.
|
תעלה תמונה יאיר
|
תעלה סרטון פוזינג.
|
ציטוט:
וזה לא כזה פשוט... |
הכי טוב שעווה גילוח גודל אחרי יומיים שלושה
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:45. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ