![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
תמונות טובות, סטס נראה ענק, אנטון לא נראה כזה גדול....
|
ציטוט:
|
אח שלי במקום היחיד שאני נתן בוא את ה 110% זה עם אמא שלך אז תקשיב :):):):) אני שוקל כמוך על 16 ס"מ פחות ואתה 2 קילו פחות מהגובה שלך זה אומר משהו מר קו לא אתה מוזמן לבוא פה ולתת לי כאפה בעין ישחיף מסריח עם כל הגובה שלך אני יתן לך ל**** לי בעמידה גם זה אתה מר אולימפיה לא תפרסם תמונה שלך נראה מה אתה שווה
|
ציטוט:
אם עוד לא הבנת תמונות בייחוד שהן לא מקצועיות לא משקפות את המציאות. מישהו פה כתב שאנטון נראה קטן. נו באמת... אז אל תנסה לפרש את המחמאות של אנטון ואל תנסה לחפש סיבות נסתרות למה הוא החמיא מאד לאלירן. יש כאלה שמפרגנים באמת וקח את המילה שלו כמילה של מקצוען. |
ציטוט:
|
תקשיב שניה יזין רץ אתה נראה כמו גופה של ניצול שואה אין לזכות דיבור ביכלל והרבה יותר גבוהיים מימך וכבר נלעסו אצלי , אז על דבר מהחריץ שים פקק יוצא לך משם ריח מסריח
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
חחחחחחחחחח אמרתי לך אתה מוזמן לבוא מעכשיו לא נתייחס ונראה עם אתה באמת עומד מאחורי המילים שלך תיהיה רציני תבוא נראה מי אתה ומה אתה שווה בנתיים תיהיה צודק בהכל , אני אל התייחס לאחד כמוך מכשיו כי הבנתי שיש לי עסק עם ילד קקה שמתוסכל מזה שהוא לא גודל ורואה אנשים אחרים גודלים ומקבלים מחמאות וזה קצת כואב לו וקשה לו תאמין לי שאני לא צריך תאמונה שלך חחח יש אנשים שמכירים ורואים אותי ויודעים מה אני שווה בנתיים פה אפאחד לא ראה אותך ככה שאין לך זכות דיבור
|
ירדתם פה סתם לפסים מלוכלכים
לפי מה שהבנתי מאנטון אלירן ילד מוכשר ברמה אחרת...ועם ההבחנות של אנטון אני לא רואה מישהו בפורום יכול להתווכח...מאמין שעוד יצא לנו לעשות אימון משותף בעתיד הלא רחוק. ול xbicepx....כן אחי עם הנתונים האלו אתה באמת לא ממש במצב טוב...אז...חלאס |
ציטוט:
|
אלירן תפסיק לאיים על אנשים אתה כולה ילד בן 16 יש פה אנשים שלא רואים אותך אז חלאס...
|
חחחחחחחח תתפלא לדעת שאני על 10 אחוז שומן וזה במדידה של אנטון אן קאליפר אז אני מרגיש את הצביטה בלב אב זה בסדר אני מבין אותך ואת העבודה הקשה שאתה עושה ולא גודל מקווה שיהיה טוב
|
ציטוט:
|
ציטוט:
תגיד לי אתה(bicepx( מה הקשר בין גובה לאיך שהוא נראה? אתה מדבר כמו ילד אינפנטיל. יש כאלה נמוכים שבחיים לא תגיע למאסה שיש להם בגלל הדחיסות. אותו דבר לגבי מה שאמרו על אלירן "את רוב בני ה18+ הוא מבייש" עזבו אין לי זין פה לחתור לדברים . |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:50. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ