ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   גלריות הגולשים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   אימון משותף עם סטאס ואנטון (https://israelbody.com/showthread.php?t=64152)

xBiCePx 31-03-10 17:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי eliran_m (הודעה 983959)
מטר 70
ומה קשור עפולה אחי ??

אני מניאק אם אתה מעל 67-68,או שפשוט יצאת גמד בתמונות ושסטס מטר 95+ והשני מטר 85 פלוס,תוריד פוזה ותפסיק להתנשאות אין לך על מה גם

menib13 31-03-10 19:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי orev (הודעה 984039)
אף אחד לא עושה בושות לאף אחד ,חוץ מאלו שיש להם פה מלוכלך ועין צרה. חוץ מזה שהוא מוכשר,שמבחינתי זה כלום,הוא עובד כל כך קשה,שאי אפשר לתאר את זה. הילד עמד יפה גם באימון איתי וגם עם סטאס. מי שחושב שזה פשות-מוזמן אלי חופשי. נפנק אותו מכל הלב. תשאלו את אלו שהיו כבר.

אין לך מושג אנטון ידידי כמה אני מחכה לזה:)

Eliran_M 31-03-10 19:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי xbicepx (הודעה 984047)
אני מניאק אם אתה מעל 67-68,או שפשוט יצאת גמד בתמונות ושסטס מטר 95+ והשני מטר 85 פלוס,תוריד פוזה ותפסיק להתנשאות אין לך על מה גם

תקשיב ישחיף מסריח אתה רואה אני עונה לך ביפה איפה אתה רואה אותי מתנשא יזין ועם הגובה שלי אני יכול להשים לך תזין על הראש ולהפיל אותך אני יעשה פוזה כמה שבאלי רוצה להוריד לי אותה בוא אליי ותנסה יללה סע מהפורום שחיפלר , לפחות אתה יודע שאתה מניאק

rrkk 31-03-10 19:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי xbicepx (הודעה 984047)

שמע בוא נגיד שאתה לא מאמין לאלירן או לכל אחד אחר בפורום . אבל כותב פה מר ישראל ונותן מחמאות. אתה באמת חושב שהוא יחלק כאלו מחמאות לכל אחד. הרי הוא גם בחר למי לתת מחמאות והזכיר אנשים בשמם . אז תן כבוד .

menib13 31-03-10 19:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי rrkk (הודעה 984061)
שמע בוא נגיד שאתה לא מאמין לאלירן או לכל אחד אחר בפורום . אבל כותב פה מר ישראל ונותן מחמאות. אתה באמת חושב שהוא יחלק כאלו מחמאות לכל אחד. הרי הוא גם בחר למי לתת מחמאות והזכיר אנשים בשמם . אז תן כבוד .

+111111

danino 31-03-10 19:43

תמונות טובות, סטס נראה ענק, אנטון לא נראה כזה גדול....

xBiCePx 31-03-10 20:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי eliran_m (הודעה 984060)
תקשיב ישחיף מסריח אתה רואה אני עונה לך ביפה איפה אתה רואה אותי מתנשא יזין ועם הגובה שלי אני יכול להשים לך תזין על הראש ולהפיל אותך אני יעשה פוזה כמה שבאלי רוצה להוריד לי אותה בוא אליי ותנסה יללה סע מהפורום שחיפלר , לפחות אתה יודע שאתה מניאק

חחח אני שחיף אחי?מטר 86 על משקל של 84 זה שחיף?זה לא ידעתי,אני גם רוצה לראות אותך מנסה לתת ליכאפה עם הגובה שלך אתה לא מגיע לי לכתפיים אפילו חחח,מה גם שאני חטוב ולא שמנמן כמוך וגם אני לא גמד,אז סע עם ההתנשאות הזאת ליפני שתקבל כאפה לעין,ולמי שאמר שמר ישראל אמר לו מחמאות אז מה,הילד בטח נתן באימון את ה110% שלו שזה עורר בו צורך להחמיא,אני מאמין שכל אחד פה נותן את ה110% שלו באימונים

Eliran_M 31-03-10 20:11

אח שלי במקום היחיד שאני נתן בוא את ה 110% זה עם אמא שלך אז תקשיב :):):):) אני שוקל כמוך על 16 ס"מ פחות ואתה 2 קילו פחות מהגובה שלך זה אומר משהו מר קו לא אתה מוזמן לבוא פה ולתת לי כאפה בעין ישחיף מסריח עם כל הגובה שלך אני יתן לך ל**** לי בעמידה גם זה אתה מר אולימפיה לא תפרסם תמונה שלך נראה מה אתה שווה

rrkk 31-03-10 20:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי xbicepx (הודעה 984073)
חחח אני שחיף אחי?מטר 86 על משקל של 84 זה שחיף?זה לא ידעתי,אני גם רוצה לראות אותך מנסה לתת ליכאפה עם הגובה שלך אתה לא מגיע לי לכתפיים אפילו חחח,מה גם שאני חטוב ולא שמנמן כמוך וגם אני לא גמד,אז סע עם ההתנשאות הזאת ליפני שתקבל כאפה לעין,ולמי שאמר שמר ישראל אמר לו מחמאות אז מה,הילד בטח נתן באימון את ה110% שלו שזה עורר בו צורך להחמיא,אני מאמין שכל אחד פה נותן את ה110% שלו באימונים

אני במקרה מכיר אישית את אנטון וסטס. והם לא סתם התלהבו. הם ראו ורואים המון מפתחי גוף ברמה . ואם הם התלהבו ואני אומר לך שהם התלהבו אז זה לא סתם - הוא גם סיפר לי על אלירן לפני שבכלל נפתח הפוסט הזה
אם עוד לא הבנת תמונות בייחוד שהן לא מקצועיות לא משקפות את המציאות. מישהו פה כתב שאנטון נראה קטן. נו באמת...
אז אל תנסה לפרש את המחמאות של אנטון ואל תנסה לחפש סיבות נסתרות למה הוא החמיא מאד לאלירן. יש כאלה שמפרגנים באמת וקח את המילה שלו כמילה של מקצוען.

xBiCePx 31-03-10 20:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי rrkk (הודעה 984078)
אני במקרה מכיר אישית את אנטון וסטס. והם לא סתם התלהבו. הם ראו ורואים המון מפתחי גוף ברמה . ואם הם התלהבו ואני אומר לך שהם התלהבו אז זה לא סתם - הוא גם סיפר לי על אלירן לפני שבכלל נפתח הפוסט הזה
אם עוד לא הבנת תמונות בייחוד שהן לא מקצועיות לא משקפות את המציאות. מישהו פה כתב שאנטון נראה קטן. נו באמת...
אז אל תנסה לפרש את המחמאות של אנטון ואל תנסה לחפש סיבות נסתרות למה הוא החמיא מאד לאלירן. יש כאלה שמפרגנים באמת וקח את המילה שלו כמילה של מקצוען.

לא אכפת לי אם התמונות משקפות את המציאות או לא,לא צריך להתנשאות,וגם רואים שהתמונות משקפות תמציאות כי סטס יצא ענקי לידם,הילד מטר 65 ועושה פוזות כאילו הוא מינימום שוורצנגר ועוד מאיים פה על ילדים שהוא לא מגיע אליהם לכתפיים עם הגובה שלו,שישב בשקט ולא יתפוס תחת מכלום

Eliran_M 31-03-10 20:26

תקשיב שניה יזין רץ אתה נראה כמו גופה של ניצול שואה אין לזכות דיבור ביכלל והרבה יותר גבוהיים מימך וכבר נלעסו אצלי , אז על דבר מהחריץ שים פקק יוצא לך משם ריח מסריח

rrkk 31-03-10 20:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי xbicepx (הודעה 984082)
לא אכפת לי אם התמונות משקפות את המציאות או לא,לא צריך להתנשאות,וגם רואים שהתמונות משקפות תמציאות כי סטס יצא ענקי לידם,הילד מטר 65 ועושה פוזות כאילו הוא מינימום שוורצנגר ועוד מאיים פה על ילדים שהוא לא מגיע אליהם לכתפיים עם הגובה שלו,שישב בשקט ולא יתפוס תחת מכלום

אם אתה לא מרוצה מתגובה של משהו הדבר הכי טוב זה להתעלם. אם אתה חושב שאלירן הגיב בצורה מתנשאת או לא יפה אתה עשית את אותו דבר בדיוק. וכדאי לסיים פה את הויכוח ולא להמשיך בפסים לא נעימים. זה לא תורם לאף אחד ולא מכבד אף אחד

xBiCePx 31-03-10 20:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי eliran_m (הודעה 984077)
אח שלי במקום היחיד שאני נתן בוא את ה 110% זה עם אמא שלך אז תקשיב :):):):) אני שוקל כמוך על 16 ס"מ פחות ואתה 2 קילו פחות מהגובה שלך זה אומר משהו מר קו לא אתה מוזמן לבוא פה ולתת לי כאפה בעין ישחיף מסריח עם כל הגובה שלך אני יתן לך ל**** לי בעמידה גם זה אתה מר אולימפיה לא תפרסם תמונה שלך נראה מה אתה שווה

חחחחחח יורד לרמה של לקלל הורים?מה אתה בגן?לא נראה לי שאתה שוקל 84 וגם לא נראה לי שאתה שוקל אפילו תמשקל של הגובה שלך,וגם לא נראה לי שאתה על אחוז שומן נמוך כמו שלי (9%),לא אכפת לי האמת גם אם תשקול 120 קילו של שריר אני עדין מוריד גמד כמוך בכאפה,תוריד תראש (מקווה שהוא לא יפגע בריצפה) וסע מפה עם הפוזה של העברין מקלדת

Eliran_M 31-03-10 20:32

חחחחחחחחחח אמרתי לך אתה מוזמן לבוא מעכשיו לא נתייחס ונראה עם אתה באמת עומד מאחורי המילים שלך תיהיה רציני תבוא נראה מי אתה ומה אתה שווה בנתיים תיהיה צודק בהכל , אני אל התייחס לאחד כמוך מכשיו כי הבנתי שיש לי עסק עם ילד קקה שמתוסכל מזה שהוא לא גודל ורואה אנשים אחרים גודלים ומקבלים מחמאות וזה קצת כואב לו וקשה לו תאמין לי שאני לא צריך תאמונה שלך חחח יש אנשים שמכירים ורואים אותי ויודעים מה אני שווה בנתיים פה אפאחד לא ראה אותך ככה שאין לך זכות דיבור

L&T 31-03-10 20:33

ירדתם פה סתם לפסים מלוכלכים
לפי מה שהבנתי מאנטון אלירן ילד מוכשר ברמה אחרת...ועם ההבחנות של אנטון אני לא רואה מישהו בפורום יכול להתווכח...מאמין שעוד יצא לנו לעשות אימון משותף בעתיד הלא רחוק.
ול xbicepx....כן אחי עם הנתונים האלו אתה באמת לא ממש במצב טוב...אז...חלאס

xBiCePx 31-03-10 20:38

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Eliran_M (הודעה 984087)
חחחחחחחחחח אמרתי לך אתה מוזמן לבוא מעכשיו לא נתייחס ונראה עם אתה באמת עומד מאחורי המילים שלך תיהיה רציני תבוא נראה מי אתה ומה אתה שווה בנתיים תיהיה צודק בהכל , אני אל התייחס לאחד כמוך מכשיו כי הבנתי שיש לי עסק עם ילד קקה שמתוסכל מזה שהוא לא גודל ורואה אנשים אחרים גודלים ומקבלים מחמאות וזה קצת כואב לו וקשה לו תאמין לי שאני לא צריך תאמונה שלך חחח יש אנשים שמכירים ורואים אותי ויודעים מה אני שווה בנתיים פה אפאחד לא ראה אותך ככה שאין לך זכות דיבור

אחי אני יכול לבוא עכשיו לאן שאתה רוצה לעמוד מאחורי המילים שלי,אתה ירדת פה לרמה של לקלל אז החזרתי לך,אל תתנשא פה גם סתם על אנשים שאתה לא מכיר אתה לא יודע מי עומד מולך ומה הנתונים שלו וכל זה,ולl@t יש לי אחלה נתונים לפי דעתי,אין לי עדין שנה אימונים ואני כמעט שוקל כמו הגובה שלי (84 קילו על מטר 86) וחטוב מאוד (שזה בכלל נותן צורה יותר טובה לגוף מכל הבחינות),אם לא הייתי חטוב והייתי על אחוז שומן כמו פותח הפוסט הייתי שוקל גם 95-100 קילו אז מצבי מעולה

danino 31-03-10 20:39

אלירן תפסיק לאיים על אנשים אתה כולה ילד בן 16 יש פה אנשים שלא רואים אותך אז חלאס...

Eliran_M 31-03-10 20:42

חחחחחחחח תתפלא לדעת שאני על 10 אחוז שומן וזה במדידה של אנטון אן קאליפר אז אני מרגיש את הצביטה בלב אב זה בסדר אני מבין אותך ואת העבודה הקשה שאתה עושה ולא גודל מקווה שיהיה טוב

xBiCePx 31-03-10 20:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי eliran_m (הודעה 984094)
חחחחחחחח תתפלא לדעת שאני על 10 אחוז שומן וזה במדידה של אנטון אן קאליפר אז אני מרגיש את הצביטה בלב אב זה בסדר אני מבין אותך ואת העבודה הקשה שאתה עושה ולא גודל מקווה שיהיה טוב

חחח 10% שומן?:):):):) למה לא?5% שומן על מטר 90 זה מה שאתה אחי ושוקל 150!ישר לתחרות אתה מוכן אה? אל תשלה את עצמך ב10% שומן יש ריבועים לך אין,אתה גמד ולא מאסיבי,מי אמר בדיוק שאני לא גודל?אני בחור גבוה קשה לראות גדילה אצל מי שגבוה בגלל שהשריר מתפרס על יותר שטח (כן,אצלכם הדרדסים הכל דחוס בגלל הגובה אז לפעמים אתם נראים יותר גדולים),תאמין לי לפי התמונות שלך אני לא רואה אותך ממטר (וגם לא מחצי סנטימטר כי אתה לא מגיע לי לכתפיים),מיצידי תעשה דד ליפט עם 500 קילו גם ובנץ פרס עם 400 קילו ואני עדין לא יראה אותך ממטר ברחוב,כי אני מוריד אותך בכאפה,ואם נפגש פעם אני ידע שזה אתה בגלל הקעקוע בחזה ואז נראה אם אתה גיבור גדול

TheRock 31-03-10 20:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי xBiCePx (הודעה 984086)
חחחחחח יורד לרמה של לקלל הורים?מה אתה בגן?לא נראה לי שאתה שוקל 84 וגם לא נראה לי שאתה שוקל אפילו תמשקל של הגובה שלך,וגם לא נראה לי שאתה על אחוז שומן נמוך כמו שלי (9%),לא אכפת לי האמת גם אם תשקול 120 קילו של שריר אני עדין מוריד גמד כמוך בכאפה,תוריד תראש (מקווה שהוא לא יפגע בריצפה) וסע מפה עם הפוזה של העברין מקלדת

בונא אנשים פה תכלס התפגרו , אני מדבר על שניכם.
תגיד לי אתה(bicepx( מה הקשר בין גובה לאיך שהוא נראה? אתה מדבר כמו ילד אינפנטיל. יש כאלה נמוכים שבחיים לא תגיע למאסה שיש להם בגלל הדחיסות.

אותו דבר לגבי מה שאמרו על אלירן "את רוב בני ה18+ הוא מבייש" עזבו אין לי זין פה לחתור לדברים .

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:50.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ