![]() |
ציטוט:
|
צחוק-צחוק- אני לקחתי אותך אסיד לפרוייקט,נעלה אותך על הבמה רוצה או לא רוצה :)
|
חחח הולך
|
אסיד,אחי,כך בחשבון שעם כל הפוטנציאל שליש לך ויש לך-צריך לממש אותו,אל תתן לעצמך קרדיט עד שאתה באמת עולה על הבמה ועושה שם מלחמה...בוא נראה איך אתה הופך מאסה קטלנית שלך למכונת ניצחון אמיתית...
|
מסה קטלנית?לא חושב
|
טעות שלי
|
נשמע מעניין מאוד...
אני מקווה שאצליח להגיע. |
הולך להיות חם אש חבר'ה ! נרשמו מתחרים טובים מאוד ויהיה מעניין לאללה במשקל הכבד !
|
נו יאללה מתיי התחרות !!!!
|
בעשירי אחי
|
אני בא :)
|
הודעה משחמחת נוספת-חברת רנואר מן מעניקה פרסים למתחרים ולזוכים בתחרות!!!!
|
יפה מאוד^
|
kalina אני רואה שאתם לא נחים לרגע...
באמת מברוק!!! אני ועוד חבר באים בדוק! מקווה שנאסוף כמה גביעים לב''ש... בהצלחה אחי. |
מחר זה קורה. שקילה מתחילה ב 17.30 נא לדייק!
|
ספונסר ראשי לא מפסיק להפציץ לרגע!!!!
לכבוד צאת מהדורה חדשה של מגזין הכי נחשב בתחום פיתוח הגוף dxl- התקבלה החלטה להעניק לכל אורח עתק של מהדורה החדשה....יצאה רק היום,חומרים לוהטים על סטס,האשם וכמובן על התקווה האולימפית שלנו עמית ספיר ... נ.ב. יש גם תמונות של ארבל |
אנטון לא בטוח שאני יגיע ליראות אז שיהיה בהצלחה אחי
|
זכיר לכולם-היום זה קורה!!!
מי שבאמת אוהב את הספורט-יבוא לעודד! |
בהצלחה לכולם!!!
נתראה ב7 |
הערב של אתמול היה טוב מאוד . אנו ללא ספק הפקנו לקחים ואין ספק שנשתפר בעתיד .
הייתה אווירה מצויינת וממש איחוד חברים לברזל שנפגשים לערב נדיר מסוגו כמו משפחה גדולה שבאה להעביר ערב בכיף. בדקה ה-90 חמישה מתחרים לא הגיעו לצערנו . בקטגוריית משקל עד 90 עלה אנטון לבדו ונתן הופעה מרשימה ביותר . בקטגוריית משקל מעל 90 היה מתחרה אחד שהיה ממש גדול אך לא חטוב יחסית לאנטון . הפוז דאון של אלוף האלופים הייתה נעימה ומצויינת .בנוער היו שלושה מתחרים שהציגו רמה גבוה לקטגוריית נוער . בחלק מהערב הנחה אותו בהנחיית המתחרים סטס . להופעת אורח עלה האשם מותאלי להופעת יחיד נתן הופעה מרשימה ומעניינת . הערב כולו היה תחת החסות של חברת hot supplements היבואן הגדול ביותר בישראל לתוספי המזון המובילים ביותר "אופטימום" bsn ועוד. אני בעצמי עברתי בין קהל האורחים וחלקתי את מגזין מספר 4 של dxl , היה כיף לקבל מחמאות ולפגוש כל כך הרבה חברים טובים וקרובים שהגיעו מכל פינות הארץ לצפות במר הדרום . ממש מפגש חברים אמיתי עוד במהלך הערב קיבלנו תשואות התפעלות על רמתו הגבוה והיוקרתית של המגזין שעולה ומשתפר בכמה רמות כל פעם מחדש . חברת hot supplements חילקה פרסים יקרים מאוד לכל המתחרים , גביעים ייחודיים , תוספי מזון , 2 אמיצים אשר עלו מהקהל לבטן הטובה ביותר (בינהם איתיאל אשר לקח מקום שלישי במר ישראל לנוער בשנת 2009 )זכו לקבל קופסא ענקית של חומצות אמינו וזה בלי דייאטה או ייבוש כלל. הגיעו מייטב השופטים המובילים בענף אנו רוצים להודות לכל מי שלקח חלק משמעותי בהפקת ערב זה : 1. מועדון הכושר pride . 2. לסטס ואנטון אשר עבדו ללא הרף על הכל . לשופטים היידועים בענף : סרגיי מישנקו מר ישראל, אלכס סטוקונוב מר ישראל , אלון צוקרמן מר ישראל , הלנה מרת ישראל אשר גם מתחרה בחול וזכתה באליפות אירופה , אלון בן שחר אלוף ישראל בפאוואר ליפטינג וגם מקום שלישי בבודי בילדינג מר ישראל מאסטרס . הייתה אווירה כייפית וחברותית . בסוף הערב הודיע סטס על מר ישראל קלאסיק הפתוחה אשר תערך בסוף חודש אוגוסט ובה הכריז על פרסיים יקרי ערך למצנחים הכוללים כסף מזומן . כמו כן אנו רוצים להודות לבוריס גיטרמן ממלא מקום ראש העיר אשר דאג לאולם , חברת הביגוד היוקרתית רנואר אשר חילקה שקיות בגדים לכל המתחרים . לציין את המין הנשי והיפה ובהחלט לא חלש הופעת יחיד מרשימה של תמר קולמוניץ אשתו של אנטון אשר לקחה מקום שני במרת ישראל . וכמובן אחרון חביב hot supplements על ההשקעה הגדולה והפינוק העשיר לכל המנצחים . |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:49. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ