ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   גלריות הגולשים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   לאחר חצי שנה אימון (https://israelbody.com/showthread.php?t=63472)

komlik 12-03-10 10:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי mr_nos (הודעה 979572)
ואם אתה בא בגישה הזאת אתה לא תגיע רחוק.

בארץ הגעתי הכי רחוק שאפשר היה לאילת,אם זה לא רחוק בשבילך אז אולי אתה גר שם.
בקיצור חברה תודה על התגובות,הראתם רוח לא ספורטיבית במיוחד,כי אם אני אמור להגיד לכם שאני מסטלבת אליכם ואתם זורמים ומתנפחים עלי,אז לבריאות,פשוט נמאס לי לכתוב שטויות ואתם עוד מאמינים לי ועונים לי כמו ילדים בני 10.תרצו לשאול או לדבר כמו שצריך אז בכיף,אני גם אהיה רציני

BlueNinja 12-03-10 13:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי komlik (הודעה 979730)
בקיצור חברה תודה על התגובות,הראתם רוח לא ספורטיבית במיוחד,כי אם אני אמור להגיד לכם שאני מסטלבת אליכם ואתם זורמים ומתנפחים עלי,אז לבריאות,פשוט נמאס לי לכתוב שטויות ואתם עוד מאמינים לי ועונים לי כמו ילדים בני 10.תרצו לשאול או לדבר כמו שצריך אז בכיף,אני גם אהיה רציני

אף אחד לא מסתלבט עליך,זה שאתה לא מבין מה אומרים לך כי פשוט אין לך ידע זאת בעיה שלך,אנחנו באים לתת לך עצות ואיך להשתפר הרבה יותר ואתה הולך עם ראש בקיר. אז שיהיה לך בהצלחה.

תלמד בחיים מקשיבים לאנשים עם ניסיון.

AloNaN 13-03-10 17:19

איזה אנשים מפגרים יש פה יא אללה......
הבחור בא להסתלבט עליכם תראו מה עשיתם.
הוא מתאמן יותר מחצי שנה, וכל השטויות שהוא אמר הוא לא באמת התכוון (כמו א.ש. מתחת ל4)
בקיצור אל תקחו את זה קשה, בסה"כ הבחור בא לעשות קצת צחוקים על חשבונכם.

אה ומקס אתה נראה אחלה.

TheRock 13-03-10 18:34

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ainris (הודעה 979391)
חחחחח מה אתם חושבים רק עם האימונים בחדר כושר אפשר להביא תוצאות יפות אני שונא את זה שחושבים זהו גוף יפה בטוח התאמן כמה שנים. חברה יש לי חבר מתאמן 3 פעמים בשבוע מתח שכיבות שמיכה יש לו גנטיקה מפחידה אני יעלה תמונה שלו אני בן זו** אם אתם לא אומרים לי שהוא לא נראה על חומרים . הבנאדם ענקקקקק גנטיקה כמו של לוסקוב ואני לא צוחק אני יעלה תמונה

גם אתה מדבר שטויות. אולי החבר שלך יד 38(משכיבות סמיכה ומתח) ובעינך זה גדול. אי אפשר להתפתח הרבה ממשקל גוף,

komlik 13-03-10 23:40

שים לב מה ענה blueninja ותבין שהוא לא שפוי,תקרא טוב טוב את התגובה שלי,כתוב שם שאני מסטלבת והוא בכלל אומר שאף אחד לא בא להסטלבת עלי,מה הקשר?
אה התחלתי לאמן כל שריר בנפרד ולא רק חזה,חחחחחחחחחחחחחחחחח

tal_s 13-03-10 23:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי komlik (הודעה 980261)
שים לב מה ענה blueninja ותבין שהוא לא שפוי,תקרא טוב טוב את התגובה שלי,כתוב שם שאני מסטלבת והוא בכלל אומר שאף אחד לא בא להסטלבת עלי,מה הקשר?
אה התחלתי לאמן כל שריר בנפרד ולא רק חזה,חחחחחחחחחחחחחחחחח

תגיד, סיימת בית ספר?

hypertrophy 14-03-10 01:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי komlik (הודעה 979730)

אם אתה אומר אמת ובאמת הסתלבטת עלינו פה אז אתה עף מפה
אם אתה היית רציני והבנת כמה כלום אתה ועכשיו אתה מנסה למזער נזקים אז אתה גם עף מפה
אבל!!!!!

אם אתה בעצם אומר.........אתה עף מפה

tima999 14-03-10 10:37

komlik

אם אתה רוצה לברר איפה גר hypertrophy כדי לנקום על זה שהעיף אותך, רק תגיד! אני מכיר אותו אישית ויודע איפה הוא גר....

hypertrophy 14-03-10 14:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tima999 (הודעה 980317)
komlik

אם אתה רוצה לברר איפה גר hypertrophy כדי לנקום על זה שהעיף אותך, רק תגיד! אני מכיר אותו אישית ויודע איפה הוא גר....

רחוב הטייסים 26 בחולון :)
הנה חסכתי לך....טימור מתי אתה מחליף את החצאית שאתה לובש באימונים?

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:44.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ