![]() |
סתם וויכוח לדעתי מי שלא עשה חיטוב ולא ירד מה7 אחוז לא יכול לדבר
ואני לא מדבר על שחיפים שנמצאים על 5 אחוז כל החיים אני מדבר על כאלה שעושים מאסה ארוכה ואז מחטבים אני רוצה לראות אחד שישקיע בישביל תחרות קטנה כזאת וחוץ מיזה שהיו שם 2 ברמה יפה וכל השאר ברמה סבירה |
לדעתי חצי מהמפתחי גוף בארץ דומים לרמה שלהם (אני מדבר על כאלה שמתמנים 3+ שנים )
|
ציטוט:
זה לא אומר שהמשקל הזה לא טוב בשביל מישהו שמתאמן חודשיים + בן 13 + רמת טסטסטטרון נמוכה . אז תשתוק . |
ציטוט:
אז למתחרים יש שני אופציות: או שלא יעלו ויתכוננו למר ישראל, או שיתכוננו רק לתחרויות האזוריות. אבל לעלות ככה על הבמה זה פשוט מבייש סלח לי מאוד. כל המהות של הספורט הזה זה לא לראות כמה אתה מרים, כי זה לא מעניין אף אחד, המהות זה להראות איך אתה נראה, והדרך היחידה לראות זה על אחוזי שומן נמוכים, כשאתה נראה ככה, זה לא בודיבילדינג, מצטער מאוד, וזה גם לא קשור לארה"ב או לא ארה"ב. |
ציטוט:
ואם אתה עדיין לא מבין כולם יוצאים עלייך ככה רק כדי שתבין שאתה פאקינג צריך להירגע כבר |
מה קשור מטומטם ?!?!?!
עובדה חצי מהאנשים שהגיבו באשכול אמרו שהם בלי רמה אז שקט ! |
ציטוט:
אני יכול להביא לך הרבה דוגמאות של בודיבלדרים ישראלים עוד מהתחרות של שנה שעברה במר ישראל שירדו לאחוזי שומן נמוכים מאוד! והציגו רמה גבוהה. אתה מדבר שטויות , אתה סוטה מהנושא ודרך אגב אתה היחידי פה שחי בסרט. סיימתי את הדיון. |
ציטוט:
|
נא לא לזלזל במתחרים
אם תלכו לתחרויות אתלטיקה תיראו שגם שם לא כולם שיאני מהירות או גובה.
ספורטאי שבא לתחרות רוצה להרגיש איך זה על במה, אולי לעבור את טבילת האש הראשונה לא בתחרות מר ישראל אלא בתחרות קטנה יותר. אין תחרות לא נחשבת - יש אנשים לא חושבים. נכון שאם יבואו 30 איש לתחרות מר הצפון או מר חיפה תהיה תחרות טובה יותר אבל האיגוד (כל איגוד) אינו יכול להכריח אנשים להתחרות אלא רק לספק להם את הבמה. נראה כמה יגיעו למר הצפון ב 13 מרץ לטבריה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
הבעיה שלי היא שהאנשים האלה עולים על במה כאשר הם מודעים לחלוטין שהם לא מוכנים וזה לא פיתוח גוף, זה זילזול בצופים ובספורט. רוצים לעשות טבילת אש כשהם יודעים שהם לא מוכנים? שיזמינו משפחה וחברים לסלון שלהם בבית ויעשו להם פוזינג. |
בקיצור נסגור את הדיון המפגר הזה:
אנשים שלא מוכנים ביודעין=שלו יעלו לבמה, הם מביישים את עצמם ואת הצופים וכמו שיניב אמר "רוצים לעשות טבילת אש כשהם יודעים שהם לא מוכנים? זישמינו משפחה וחברים לסלון שלהם בבית ויעשו להם פוזינג". אין מה להשוות בכלל בין פה לחו"ל זה כמה רמות עליונות למעלה שם, אבל עדיין למה לעלות לבמה כשאתה לא מוכן ביודעין? כדי שיראו תמונות של ה"מפגרים" פה בארץ שעולים על הבמה כשהם על 12-13 אחוזי שומן?! למה??? |
ציטוט:
|
אמרון תהיה בריא אח שלי.
|
בקיצור, התחרות הזאת היא בושה למדינה שלנו ולתחום בכלל.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:39. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ