ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף תחרותי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   מר חיפה והקריות 2010 - תמונות (https://israelbody.com/showthread.php?t=63365)

אמרון 20-02-10 17:45

סתם וויכוח לדעתי מי שלא עשה חיטוב ולא ירד מה7 אחוז לא יכול לדבר
ואני לא מדבר על שחיפים שנמצאים על 5 אחוז כל החיים אני מדבר על כאלה שעושים מאסה ארוכה ואז מחטבים אני רוצה לראות אחד שישקיע בישביל תחרות קטנה כזאת וחוץ מיזה שהיו שם 2 ברמה יפה וכל השאר ברמה סבירה

Eldar Azulay 20-02-10 19:14

לדעתי חצי מהמפתחי גוף בארץ דומים לרמה שלהם (אני מדבר על כאלה שמתמנים 3+ שנים )

Eldar Azulay 20-02-10 19:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tal_s (הודעה 974208)
אתה גבר אחשלו

מה מדהים ? זה שאתה עושה דדליפט 270 ומתאמן 4 שנים + בן 18 + רמת טסטסטרון גבוהה
זה לא אומר שהמשקל הזה לא טוב בשביל מישהו שמתאמן חודשיים + בן 13 + רמת טסטסטטרון נמוכה .
אז תשתוק .

יניב צוות ישראלבודי 20-02-10 19:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אמרון (הודעה 973820)
כולכם חכמים בוא נראה אותכם יורדים לאחוזי שומן נמוכים בישביל תחרות אזורית כזאתי למה שמישהוא ישקיע צאו מהסרט שלכם אתם מצפים לראות מרי אולמפיה סתם אנשים עלו בישביל התחרות אף אחד שם לא יעשה הכנה בישביל תחרויות קטנות כאלה

אף אחד לא אמר או רמז שלהגיע לאחוזי שומן נמוכים מאוד זה קל, אבל לעלות על במה במצב הזה זה פשוט מצחיק(או עצוב, עוד לא החלטתי). ואגב אני גם מסכים איתך שאין טעם לעשות חיטוב רציני כשמר ישראל באוגוסט.
אז למתחרים יש שני אופציות: או שלא יעלו ויתכוננו למר ישראל, או שיתכוננו רק לתחרויות האזוריות. אבל לעלות ככה על הבמה זה פשוט מבייש סלח לי מאוד.

כל המהות של הספורט הזה זה לא לראות כמה אתה מרים, כי זה לא מעניין אף אחד, המהות זה להראות איך אתה נראה, והדרך היחידה לראות זה על אחוזי שומן נמוכים, כשאתה נראה ככה, זה לא בודיבילדינג, מצטער מאוד, וזה גם לא קשור לארה"ב או לא ארה"ב.

haim15 20-02-10 19:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי eldar azulay (הודעה 974261)
לדעתי חצי מהמפתחי גוף בארץ דומים לרמה שלהם (אני מדבר על כאלה שמתמנים 3+ שנים )

אף אחד לא שאל את דעתך!
ואם אתה עדיין לא מבין כולם יוצאים עלייך ככה רק כדי שתבין שאתה פאקינג צריך להירגע כבר

Eldar Azulay 20-02-10 19:49

מה קשור מטומטם ?!?!?!
עובדה חצי מהאנשים שהגיבו באשכול אמרו שהם בלי רמה אז שקט !

dethMAN 20-02-10 23:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אמרון (הודעה 974158)
בגלל זה אתה חי בסרט שפה זה חול ורק הוכחתה בתגובה שלך שאתה טועה שאתה חושב שלהם יש את האמצעים כמו שיש לגאי אז עזוב בוא נסגור תוויכוח הזה

בואנה אתה קשה קליטה , מה הקשר עכשיו??!?!?
אני יכול להביא לך הרבה דוגמאות של בודיבלדרים ישראלים עוד מהתחרות של שנה שעברה במר ישראל שירדו לאחוזי שומן נמוכים מאוד! והציגו רמה גבוהה.

אתה מדבר שטויות , אתה סוטה מהנושא
ודרך אגב אתה היחידי פה שחי בסרט.

סיימתי את הדיון.

dethMAN 20-02-10 23:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי יניב צוות ישראלבודי (הודעה 974263)
אף אחד לא אמר או רמז שלהגיע לאחוזי שומן נמוכים מאוד זה קל, אבל לעלות על במה במצב הזה זה פשוט מצחיק(או עצוב, עוד לא החלטתי). ואגב אני גם מסכים איתך שאין טעם לעשות חיטוב רציני כשמר ישראל באוגוסט.
אז למתחרים יש שני אופציות: או שלא יעלו ויתכוננו למר ישראל, או שיתכוננו רק לתחרויות האזוריות. אבל לעלות ככה על הבמה זה פשוט מבייש סלח לי מאוד.

כל המהות של הספורט הזה זה לא לראות כמה אתה מרים, כי זה לא מעניין אף אחד, המהות זה להראות איך אתה נראה, והדרך היחידה לראות זה על אחוזי שומן נמוכים, כשאתה נראה ככה, זה לא בודיבילדינג, מצטער מאוד, וזה גם לא קשור לארה"ב או לא ארה"ב.

תודה רבה יניב.

מנטור 21-02-10 08:13

נא לא לזלזל במתחרים

אם תלכו לתחרויות אתלטיקה תיראו שגם שם לא כולם שיאני מהירות או גובה.
ספורטאי שבא לתחרות רוצה להרגיש איך זה על במה, אולי לעבור את טבילת האש הראשונה לא בתחרות מר ישראל אלא בתחרות קטנה יותר.
אין תחרות לא נחשבת - יש אנשים לא חושבים.
נכון שאם יבואו 30 איש לתחרות מר הצפון או מר חיפה תהיה תחרות טובה יותר אבל האיגוד (כל איגוד) אינו יכול להכריח אנשים להתחרות אלא רק לספק להם את הבמה.
נראה כמה יגיעו למר הצפון ב 13 מרץ לטבריה.

haim15 21-02-10 09:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי eldar azulay (הודעה 974268)
מה קשור מטומטם ?!?!?!
עובדה חצי מהאנשים שהגיבו באשכול אמרו שהם בלי רמה אז שקט !

תמשיך לקלל מאחורי המסך זה ממש עושה אותך קול אחי, וזה שהרמה לא גבוהה כל הפורום כבר הבין. אין טעם לחזור על זה עשרים אלף פעם!

יניב צוות ישראלבודי 21-02-10 17:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי מנטור (הודעה 974330)
אם תלכו לתחרויות אתלטיקה תיראו שגם שם לא כולם שיאני מהירות או גובה.
ספורטאי שבא לתחרות רוצה להרגיש איך זה על במה, אולי לעבור את טבילת האש הראשונה לא בתחרות מר ישראל אלא בתחרות קטנה יותר.
אין תחרות לא נחשבת - יש אנשים לא חושבים.
נכון שאם יבואו 30 איש לתחרות מר הצפון או מר חיפה תהיה תחרות טובה יותר אבל האיגוד (כל איגוד) אינו יכול להכריח אנשים להתחרות אלא רק לספק להם את הבמה.
נראה כמה יגיעו למר הצפון ב 13 מרץ לטבריה.

אין לי בעיה עם אנשים שרוצים לעשות טבילת אש על הבמה כמו שאתה אומר, אין לי בעיה אפילו אם מישהו שהשקיע את כל כולו ועדיין נשאר באחוז שומן גבוה, לפחות הוא ניסה.
הבעיה שלי היא שהאנשים האלה עולים על במה כאשר הם מודעים לחלוטין שהם לא מוכנים וזה לא פיתוח גוף, זה זילזול בצופים ובספורט.

רוצים לעשות טבילת אש כשהם יודעים שהם לא מוכנים? שיזמינו משפחה וחברים לסלון שלהם בבית ויעשו להם פוזינג.

eden.B. 21-02-10 19:53

בקיצור נסגור את הדיון המפגר הזה:
אנשים שלא מוכנים ביודעין=שלו יעלו לבמה, הם מביישים את עצמם ואת הצופים וכמו שיניב אמר "רוצים לעשות טבילת אש כשהם יודעים שהם לא מוכנים? זישמינו משפחה וחברים לסלון שלהם בבית ויעשו להם פוזינג".
אין מה להשוות בכלל בין פה לחו"ל זה כמה רמות עליונות למעלה שם, אבל עדיין למה לעלות לבמה כשאתה לא מוכן ביודעין? כדי שיראו תמונות של ה"מפגרים" פה בארץ שעולים על הבמה כשהם על 12-13 אחוזי שומן?! למה???

אמרון 21-02-10 23:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dethman (הודעה 974285)
בואנה אתה קשה קליטה , מה הקשר עכשיו??!?!?
אני יכול להביא לך הרבה דוגמאות של בודיבלדרים ישראלים עוד מהתחרות של שנה שעברה במר ישראל שירדו לאחוזי שומן נמוכים מאוד! והציגו רמה גבוהה.

אתה מדבר שטויות , אתה סוטה מהנושא
ודרך אגב אתה היחידי פה שחי בסרט.

סיימתי את הדיון.

אני קשה קליטה אתה קשה קליטהמר צפון מסריח זה לא מר ישראל!!!!!! מה אתה לא מבין ובחייאת רבאק רד ממני אין לי כח לוויכוח הזה ואני לא אומר לך שסתם מישהוא שעולה זה בסדר אבל אחד כמו זה עם הסגול זה בסדר גמור הוא בא חטוב בקטנה ובמר ישראל הוא יפציץ ככה זה היה תמיד עוד שהרמה בארץ הייתה הרבה יותר גבוהה ב95 96 ממר צפון ודרום אנשים התחילו חיטוב ובאו למר דרום וצפון על אחוזי שומן יחסית גבוהים ובמר ישראל הפציצו ככה זה היה תמיד

dethMAN 22-02-10 18:34

אמרון תהיה בריא אח שלי.

אנדרוליזם 24-02-10 16:04

בקיצור, התחרות הזאת היא בושה למדינה שלנו ולתחום בכלל.

Logout 24-02-10 21:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי monster (הודעה 974125)
אך אתם מעיזים להעביר על מתחרים ביקורת?
יש 2 דרגות,מתחרים ואלו שלא מתחרים.
אל תשוו את עצמכם אלינו !!!!!!!!!:jockey::D

נ.ב לאן הוא נעלם?

חחח ניגרי?!

dethMAN 24-02-10 22:41

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Logout (הודעה 975525)
חחח ניגרי?!

קיפל את הזנב

ruhl 24-02-10 23:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dethman (הודעה 975576)
קיפל את הזנב

הוא ענק מידי בישביל הפורום

monster 25-02-10 08:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Logout (הודעה 975525)
חחח ניגרי?!

כן:blush:

Logout 25-02-10 08:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי monster (הודעה 975624)
כן:blush:

חחחחח יאללה איך זהיתי ת'דיבור

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:39.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ