![]() |
אני רוצה קרב בין SIX PACK ליואב די אתם כל הזמנים רבים!!!!!!! כמו ילדים קטנים!!:disgust:
|
ציטוט:
הנה הוא, מכונת מלחמה בשם רקובה: http://img466.imageshack.us/my.php?image=img03067uh.jpg |
תמונה שלי מלפני כמעט שנה :jockey:
עשיתי יופי של התקדמות בשנה האחרונה ואני מרוצה ממנה. six pack, אתה חושב שאתה עושה עלי אפצ'י ואני מתפרק יא חתיכת מסכן? מכון נאות מדבר בבאר שבע, אתה מוזמן, אני ואתה לבד. |
דד"א יואב , תפרסם תמונות חדשות :)
ותתבגרו כבר אתם , במיוחד סיקס פאק , בזמן האחרון אתה יוצא כמעט על כולם , חלאס |
אני מתחיל חיטוב ביום ראשון, אני יצלם היום או מחר תמונות של הסוף מאסה, ועוד חודשיים של סיום חיטוב.
six pack, תעמוד כמו גבר מאחורי המילה שלך, אתה מפרק אותי באפצ'י לא? אתה יודע איפה למצוא אותי. |
אני ממשיך במאסה עד אפריל ככה :)
|
אצלי המאסה הייתה על הפנים, התקדמתי הרבה אבל הייתי יכול להתקדם עוד יותר הרבה (תזונה לא משהו הייתה ..גם אימונים היו על הפנים בהתחלה)..
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אם ככה הכל בסדר :D |
למה אני מתייחס אלייך אני לא יודע, אבל צריך להבהיר לך משהו.
אתה לא רב בגלל כמה מילים באינטרנט? אם ככה איפה ההגיון לזרוק סתם מילים באינטרנט? לפני 5 דקות כתבת שאתה מפרק אותי באפצ'י, מה קרה פוחד? אתה יודע איפה למצוא אותי, חלאס עם התירוצים לא תבוא עד אליי יא מסכן, תגבה את המילים שלך. |
אני סיימתי לדבר עם המסכן הזה, ואני מכחה לך, מחכה שתבוא תפרק אותי באפצ'י יא מסכן :XDemoticon:
|
ציטוט:
|
אם זה לא בעיה תוכיח, חלאס להיות גבר מאחורי המחשב.
|
ציטוט:
|
שמעו חברה אני רוצה דם!!!!!!!:wiggle::8::sbb4::CARRY86W:
|
מספיק הייתי טיפש והוצאתי פה אנרגיות בויכוח חסר תועלת איתך, אתה יודע איפה למצוא אותי, אתה גבר גדול מאחורי המסך, תבוא תגבה את מה שאמרת.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
עריכה: המספר לא יהיה שם עוד הרבה זמן אז גש לעניין. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 03:23. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ