ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   מפגששש!! (https://israelbody.com/showthread.php?t=6311)

PcGunMan 01-03-07 11:01

אני רוצה קרב בין SIX PACK ליואב די אתם כל הזמנים רבים!!!!!!! כמו ילדים קטנים!!:disgust:

SiX PACK 01-03-07 11:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי PcGunMan
אני רוצה קרב בין SIX PACK ליואב די אתם כל הזמנים רבים!!!!!!! כמו ילדים קטנים!!:disgust:

אתה חושב שהוא יכול ללכת איתי? הצחקת אותי אני עושה עליו אפצ'י והוא מתפרק...

הנה הוא, מכונת מלחמה בשם רקובה:

http://img466.imageshack.us/my.php?image=img03067uh.jpg

Dino Psaras 01-03-07 11:25

תמונה שלי מלפני כמעט שנה :jockey:

עשיתי יופי של התקדמות בשנה האחרונה ואני מרוצה ממנה.

six pack, אתה חושב שאתה עושה עלי אפצ'י ואני מתפרק יא חתיכת מסכן? מכון נאות מדבר בבאר שבע, אתה מוזמן, אני ואתה לבד.

Kachok 01-03-07 11:28

דד"א יואב , תפרסם תמונות חדשות :)
ותתבגרו כבר אתם , במיוחד סיקס פאק , בזמן האחרון אתה יוצא כמעט על כולם , חלאס

Dino Psaras 01-03-07 11:30

אני מתחיל חיטוב ביום ראשון, אני יצלם היום או מחר תמונות של הסוף מאסה, ועוד חודשיים של סיום חיטוב.

six pack, תעמוד כמו גבר מאחורי המילה שלך, אתה מפרק אותי באפצ'י לא? אתה יודע איפה למצוא אותי.

Kachok 01-03-07 11:31

אני ממשיך במאסה עד אפריל ככה :)

Dino Psaras 01-03-07 11:34

אצלי המאסה הייתה על הפנים, התקדמתי הרבה אבל הייתי יכול להתקדם עוד יותר הרבה (תזונה לא משהו הייתה ..גם אימונים היו על הפנים בהתחלה)..

SiX PACK 01-03-07 11:34

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Kachok
דד"א יואב , תפרסם תמונות חדשות :)
ותתבגרו כבר אתם , במיוחד סיקס פאק , בזמן האחרון אתה יוצא כמעט על כולם , חלאס

אתה צודק יש לי נטייה כזאת, אני אכח את זה לתשומת לבי...

SiX PACK 01-03-07 11:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Recoba
אני מתחיל חיטוב ביום ראשון, אני יצלם היום או מחר תמונות של הסוף מאסה, ועוד חודשיים של סיום חיטוב.

six pack, תעמוד כמו גבר מאחורי המילה שלך, אתה מפרק אותי באפצ'י לא? אתה יודע איפה למצוא אותי.

אתה באמת חושב שאני יבוא עד אליך ? נו באמת.. אני גם לא רב בגלל כמה מילים שנכתבו באינטרנט מצטער, כל עוד לא פגעת בי או במשפחה שלי באופן אישי אני לא יפרק לך את העצמות אז אתה יכול להרגע.. בכל אופן אם לחוץ לך להפגש אני בירושלים מחכה לך, טוב קטנצ'יק?

Kachok 01-03-07 11:39

ציטוט:

אצלי המאסה הייתה על הפנים, התקדמתי הרבה אבל הייתי יכול להתקדם עוד יותר הרבה (תזונה לא משהו הייתה ..גם אימונים היו על הפנים בהתחלה)..

העיקר הג'ינסים והחולצות נהיות קטנות/צמודות
אם ככה הכל בסדר :D

Dino Psaras 01-03-07 11:39

למה אני מתייחס אלייך אני לא יודע, אבל צריך להבהיר לך משהו.

אתה לא רב בגלל כמה מילים באינטרנט? אם ככה איפה ההגיון לזרוק סתם מילים באינטרנט? לפני 5 דקות כתבת שאתה מפרק אותי באפצ'י, מה קרה פוחד?

אתה יודע איפה למצוא אותי, חלאס עם התירוצים לא תבוא עד אליי יא מסכן, תגבה את המילים שלך.

Dino Psaras 01-03-07 11:41

אני סיימתי לדבר עם המסכן הזה, ואני מכחה לך, מחכה שתבוא תפרק אותי באפצ'י יא מסכן :XDemoticon:

SiX PACK 01-03-07 11:43

ציטוט:

למה אני מתייחס אלייך אני לא יודע, אבל צריך להבהיר לך משהו.

אתה לא רב בגלל כמה מילים באינטרנט? אם ככה איפה ההגיון לזרוק סתם מילים באינטרנט? לפני 5 דקות כתבת שאתה מפרק אותי באפצ'י, מה קרה פוחד?

אתה יודע איפה למצוא אותי, חלאס עם התירוצים לא תבוא עד אליי יא מסכן, תגבה את המילים שלך.

אתה ממש טמבל אה? זא לא היה איום אלא זה היה הצהרה, אמירה, אני החרזתי רישמית שאתה שחיף מסכן וכשאני עושה עליך אפצ'י אז אתה מתפרק, לא תיהיה בעייה להוחיך את זה ואתה יודע את זה, אתה קורא לי לבוא עד לבער שבע מירושלים?? חחחחח איזה ילדון חמוד...

Dino Psaras 01-03-07 11:44

אם זה לא בעיה תוכיח, חלאס להיות גבר מאחורי המחשב.

SiX PACK 01-03-07 11:45

ציטוט:

אם זה לא בעיה תוכיח, חלאס להיות גבר מאחורי המחשב.

צור איתי קשר בטלפון אם אתה גבר נמאס לי לדבר פה ולהרוס את הפוסט כמו ילדים קטנים - 0545882794

PcGunMan 01-03-07 11:46

שמעו חברה אני רוצה דם!!!!!!!:wiggle::8::sbb4::CARRY86W:

Dino Psaras 01-03-07 11:47

מספיק הייתי טיפש והוצאתי פה אנרגיות בויכוח חסר תועלת איתך, אתה יודע איפה למצוא אותי, אתה גבר גדול מאחורי המסך, תבוא תגבה את מה שאמרת.

meni32 01-03-07 11:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי PcGunMan
שמעו חברה אני רוצה דם!!!!!!!:wiggle::8::sbb4::CARRY86W:

לא יודע לגבי דם....אבל מה שבטוח זה שסיקס פאק יאלץ להחליף מספר טלפון בקרוב :laugh:

SiX PACK 01-03-07 11:49

ציטוט:

מספיק הייתי טיפש והוצאתי פה אנרגיות בויכוח חסר תועלת איתך, אתה יודע איפה למצוא אותי, אתה גבר גדול מאחורי המסך, תבוא תגבה את מה שאמרת.

מאחורי המסך? הרגע הצעתי לך ליצור איתי קשר ונתתי לך את מספר הטלפון שנוכל ללבן דברים לא? מי פה הפחדן ניראה לי אתה משטין במחנסיים..

עריכה: המספר לא יהיה שם עוד הרבה זמן אז גש לעניין.

Dino Psaras 01-03-07 11:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי meni32
אבל מה שבטוח זה שסיקס פאק יאלץ להחליף מספר טלפון בקרוב :laugh:

חחחחחחחחחחח :diractor:

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 03:23.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ