ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   גלריות הגולשים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   סרטון מהיום, לחיצת חזה 142.5 ק"ג. (https://israelbody.com/showthread.php?t=62044)

Cortex 25-12-09 02:16

מזה משנה כמה זמן אתה מתאמן ? אתה יכול להתאמן 30 שנה ועדיין להיות ליצן.

אין לך צורך בתכנית אימונים כתובה ? פשש איך בדיוק קבעת את זה?

אתה רואה איפה צריך לשים דגש ? פתאום היד אחורית נראית קטנה אז תזרוק לה עוד 5 סטים?

hell 25-12-09 02:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי cortex (הודעה 957321)

אתה רואה איפה צריך לשים דגש ? פתאום היד אחורית נראית קטנה אז תזרוק לה עוד 5 סטים?

הכל בראש חביבי.
כתבתי מאות ואפילו יותר תוכניות אימונים לאנשים אחרים.
אני מסתדר בלי תוכנית אימונים כתובה.
תודה על הדאגה.

Magic 26-12-09 00:10

Hell יש לי שאלה אליך.
אני כרגע בצבא יש לי בחדר ספה מוט ישר ופלטות קיצר אני מוגבל ל20 קילו כל צד וזה כמו חמאה בשבילי.
השאלה אם כדאי לעשות 3סטים ככה של מקסימום שכיבות סמיכה בשביל שבאימון כשאני עושה בנץ' פרס יהיה לי קשה וטווח החזרות יהיה בין 6-12 או שזה כבר מאבד מהאפקטיביות?

kolo 26-12-09 00:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hell (הודעה 957324)
הכל בראש חביבי.
כתבתי מאות ואפילו יותר תוכניות אימונים לאנשים אחרים.
אני מסתדר בלי תוכנית אימונים כתובה.
תודה על הדאגה.

אתה בונה פירודיזציה ?
כל אימון כמה אתה יודע להרים ובאיזה חזרות ?

איך אתה יודע למדוד את עצמך ונק' חלשות ?
כל כמה זמן ואיך ?

hypertrophy 26-12-09 04:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dark_muse (הודעה 956600)
עזבת את בת ים? :o

מרשים מאוד, תמיד ראיתי אותך על המתח. נחמד לראות גם בנץ' :d

איזה קטע!!!
גיא אתה לא מזהה את המדריכה ששומרת עליו?!?!!?

Cortex 26-12-09 05:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי kolo (הודעה 957602)
אתה בונה פירודיזציה ?
כל אימון כמה אתה יודע להרים ובאיזה חזרות ?

איך אתה יודע למדוד את עצמך ונק' חלשות ?
כל כמה זמן ואיך ?

אתה לא מבייןןן אחי ?!?! הכל אצלו בראש !! הוא מכיר את הגוף שלו בעל פה !!!!

Furious1988 26-12-09 09:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי cortex (הודעה 957639)

אתה כזה ליצן... תן כבוד לבן אדם שהוא בערך 900 רמות מעליך. אם הוא הגיע בזכות עצמו ללחוץ 142 קילו 10 חזרות הוא כנראה יודע מה הוא עושה. גם אם הייתה לו גנטיקה של גורילה זה עדיין הישג מאוד מכובד.
מי צריך בכלל תוכנית כתובה? אתה זוכר תתוכנית בע"פ. זה לא אומר שכל אימון הוא עושה משהו אחר.

ofirass 26-12-09 11:11

אתם לא נורמליים...

ראבאק!!!
הבנאדם מרים פה כמו מלך משקל מטורף ואל תשחקן לי אותה "זה משקל יפה...". 99% מהאנשים כאן בפורום לא יתקרבו אפילו למשקל הזה בחיים אבל רוב הילדים פה חיים בסרט של באדיבילדרים ועוד נותנים לו הערות כמו: "חצאי חזרות". תלמדו לפרגן קצת ותהיו קצת יותר ריאליים.

hell 26-12-09 12:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ofirass (הודעה 957650)
ראבאק!!!
הבנאדם מרים פה כמו מלך משקל מטורף ואל תשחקן לי אותה "זה משקל יפה...". 99% מהאנשים כאן בפורום לא יתקרבו אפילו למשקל הזה בחיים אבל רוב הילדים פה חיים בסרט של באדיבילדרים ועוד נותנים לו הערות כמו: "חצאי חזרות". תלמדו לפרגן קצת ותהיו קצת יותר ריאליים.

ציטוט:

פורסם במקור על ידי furious1988 (הודעה 957649)
אתה כזה ליצן... תן כבוד לבן אדם שהוא בערך 900 רמות מעליך. אם הוא הגיע בזכות עצמו ללחוץ 142 קילו 10 חזרות הוא כנראה יודע מה הוא עושה. גם אם הייתה לו גנטיקה של גורילה זה עדיין הישג מאוד מכובד.
מי צריך בכלל תוכנית כתובה? אתה זוכר תתוכנית בע"פ. זה לא אומר שכל אימון הוא עושה משהו אחר.

תודה חבר'ה.
ציטוט:

פורסם במקור על ידי cortex (הודעה 957639)

אני מבין שקשה לך לקלוט שיש באדי בילדרים עם ראש על הכתפיים, לא צריכים לרשום כל דבר.
אתה בטח מאלה שמסתובבים עם מחברת ורושמים כל סט כמה גרם הם הרימו.

תשמע, לפני שאני באדי בילדר, אני מהנדס מכונות, בפעמים הראשונות כשהייתי צריך לחשב חוזק של קורה או כוח גזירה של בורג כלשהו, הייתי לוקח דף ועט ומתחיל להציב בנוסחאות,
היום אחרי ניסיון של שנים, אני לא צריך בכלל לחשב, בדיוק כמו שאני לא צריך תוכנית בשביל להתאמן.

תלמד לתת קצת כבוד לאנשים שהם כמעט כפול ממך בגיל, זה לא יוריד מערכך.

rrkk 26-12-09 13:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hell (הודעה 957659)
תודה חבר'ה.

אני מבין שקשה לך לקלוט שיש באדי בילדרים עם ראש על הכתפיים, לא צריכים לרשום כל דבר.

תשמע, לפני שאני באדי בילדר, אני מהנדס מכונות, בפעמים הראשונות כשהייתי צריך לחשב חוזק של קורה או כוח גזירה של בורג כלשהו, הייתי לוקח דף ועט ומתחיל להציב בנוסחאות,
היום אחרי ניסיון של שנים, אני לא צריך בכלל לחשב, בדיוק כמו שאני לא צריך תוכנית בשביל להתאמן.

עכשיו ברור איך הנדסת גוף כזה.........
עזוב אותך מלקבל כבוד מכל אחד. אתה יודע בדיוק מה אתה שווה
אני בטוח שהמבינים בתחום נותנים לך הרבה כבוד כי זה מגיע לך

arbel2 26-12-09 14:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hell (הודעה 957659)
תודה חבר'ה.

עזוב אחי, דברים השתנו פה.
מסתבר שבגלל שריפטו אמר אז להיות באדיבילדר זה דבר פסול.

kolo 26-12-09 14:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arbel2 (הודעה 957697)
עזוב אחי, דברים השתנו פה.
מסתבר שבגלל שריפטו אמר אז להיות באדיבילדר זה דבר פסול.

כן דברים השתנו
פעם היו פה בעד אימונים טובים של המפתחי גוף של שנות ה-70

Pro_XXL_Universe 26-12-09 14:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי cortex (הודעה 957321)

תגיד מה הסרט שלך לפרגן קצת?מה קרה הכרתה תעולם של ריפטו הרמתה תאף?מה איכפת לך מה בן אדם אחר עושה?הוא מרים יותר כבד מימך?סתום ת'פה.רשום שאתה בן 18 שנירשמתה ה2007 היום אתה בן 20 כמעט הבן אדם יכול להיות אבא שלך.
פעם לא הייתה ככה...ניראה לי קראתה את ss החלטתה שפתאום כל מי שעובד שונה מימך הוא טמבל ולא יודע לעבוד עכשיו אני יאמר לך משהו,תעלה תמונות שלך..תוכיח שאתה עובד יותר טוב מאנשים אחרים פה תראה תתוצאות שהגעתה אליהן בזכות התוכניות של ריפטו בסרטונים של משקלי עבודה וטכניקה ובתמונות ואז תשפוט אחרים.אבל בנתיים אתה רק עוקץ כמו איזו :):):):).

תשתה כוס מים ותחזור להיות בן אדם...כמה ילדי כאפות שינו לך ת'גישה...אם תיראה איך "הריפטואים" האלו ניראים בחיי היום יום לא תירצה לצאת מהבית.

Pro_XXL_Universe 26-12-09 14:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי kolo (הודעה 957702)
כן דברים השתנו

אז לך תמצוץ לארנולד אם יואב טל יא בן :):):):).
ותזהר להגיב לי למה אני יודע מי מתחבא מאחורי המשתמש ואתה לא רוצה להפצע חבל יש לך משחק או 2 ואימונים.

Cortex 26-12-09 15:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי pro_xxl_universe (הודעה 957703)
תגיד מה הסרט שלך לפרגן קצת?מה קרה הכרתה תעולם של ריפטו הרמתה תאף?מה איכפת לך מה בן אדם אחר עושה?הוא מרים יותר כבד מימך?סתום ת'פה.רשום שאתה בן 18 שנירשמתה ה2007 היום אתה בן 20 כמעט הבן אדם יכול להיות אבא שלך.
פעם לא הייתה ככה...ניראה לי קראתה את ss החלטתה שפתאום כל מי שעובד שונה מימך הוא טמבל ולא יודע לעבוד עכשיו אני יאמר לך משהו,תעלה תמונות שלך..תוכיח שאתה עובד יותר טוב מאנשים אחרים פה תראה תתוצאות שהגעתה אליהן בזכות התוכניות של ריפטו בסרטונים של משקלי עבודה וטכניקה ובתמונות ואז תשפוט אחרים.אבל בנתיים אתה רק עוקץ כמו איזו :):):):).

תשתה כוס מים ותחזור להיות בן אדם...כמה ילדי כאפות שינו לך ת'גישה...אם תיראה איך "הריפטואים" האלו ניראים בחיי היום יום לא תירצה לצאת מהבית.

מי אמר שיש לי בעיה לפרגן ? זה אחלה משקל 140 קילו בנץ'
אבל עם כל הכבוד לבן אדם, לדעתי מה שהוא אומר זה שטויות.
בקשר אליי, אני לא אעלה לפה סרטונים ותמונות, אבל אני כן מעלה לפורום השני.
ולא איכפת לי איך הריפטואים נראים אחי, איכפת לי איך אני נראה .

arbel2 26-12-09 16:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי kolo (הודעה 957702)
כן דברים השתנו

טוב בסדר.
תחזור בבקשה לדיוויזיית קוקסי-תחת שיצאת ממנה ותפסיק לטנף לי את הפורום.

Locke 26-12-09 17:09

כל הכבוד בהחלט משקל מכובד מאוד:)

if-bb 26-12-09 19:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Cortex (הודעה 957321)

וואי חלס כבר אם החרא של הריפטו שלכם.

צאו מהסרט כבר די!!..
תרגילי לצינות" מה שאתם עושים אלה תרגילי ליצנות בחייאת רבאק.

"ABC לא מתאימה למתאמן טבעי" כן נכון, משה עשה מחקר לקח את כל תושבי העולם, ובדק ונתן לחצי מהם להתאמן ABC ולחצי ה-SS ולרבע 5X5.

הקבוצה של ה-ABC לא גדלה בכלל!.. הקובצה של SS קיבלו פרו קארד, והקבוצה ה-3 הגיע לאולימפיה רק מזה שעשו סקוואט בנץ וסט של דד ליפט :cry:

אם תוכנית כזאת, כל חמור יכול לעלות במשקל. ראיתי בהאשכול הוחכות של בייקוב, את כל אלה שעלו 19 קילו ב-8 חודש, איך נראים אם ידי ספגטי ואחוזי שומן. לאומת כל אלה שעושים תרגילי ליצנות ואתם לא נראים אפילו כמו הצל שלהם.

אל תשכח ב-8 תפילה, לגורו שלכם ריפטו הגדול מכולם!!
לא לשכוח להשתחוות לאל הסקוואט שלכם. אתם חבורה של זומבים, כולכם קמים בלילה עם ידיים באוויר, וסוגדים לריפטו ריפטו ריפטו !!!!

אנדרוליזם 26-12-09 19:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי if-bb (הודעה 957773)
וואי חלס כבר אם החרא של הריפטו שלכם.

צאו מהסרט כבר די!!..
תרגילי לצינות" מה שאתם עושים אלה תרגילי ליצנות בחייאת רבאק.

"abc לא מתאימה למתאמן טבעי" כן נכון, משה עשה מחקר לקח את כל תושבי העולם, ובדק ונתן לחצי מהם להתאמן abc ולחצי ה-ss ולרבע 5x5.

הקבוצה של ה-abc לא גדלה בכלל!.. הקובצה של ss קיבלו פרו קארד, והקבוצה ה-3 הגיע לאולימפיה רק מזה שעשו סקוואט בנץ וסט של דד ליפט :cry:

אם תוכנית כזאת, כל חמור יכול לעלות במשקל. ראיתי בהאשכול הוחכות של בייקוב, את כל אלה שעלו 19 קילו ב-8 חודש, איך נראים אם ידי ספגטי ואחוזי שומן. לאומת כל אלה שעושים תרגילי ליצנות ואתם לא נראים אפילו כמו הצל שלהם.

אל תשכח ב-8 תפילה, לגורו שלכם ריפטו הגדול מכולם!!
לא לשכוח להשתחוות לאל הסקוואט שלכם. אתם חבורה של זומבים, כולכם קמים בלילה עם ידיים באוויר, וסוגדים לריפטו ריפטו ריפטו !!!!

חחחחח...

באמת הגזמתם.
הבנאדם הפציץ פה במשקל מטורף + 10 חזרות ואתם מרשים לעצמכם לתת לו ביקורת על תוכנית אימונים שלו... ממש כל הכבוד.

arbel2 26-12-09 19:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אנדרוליזם (הודעה 957777)
חחחחח...

באמת הגזמתם.
הבנאדם הפציץ פה במשקל מטורף + 10 חזרות ואתם מרשים לעצמכם לתת לו ביקורת על תוכנית אימונים שלו... ממש כל הכבוד.

עזוב אחי,מרוב צרות עין הם כבר לא רואים את הטיפשות של עצמם ,פאקינג פאטתי.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:24.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ