![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
כבר אמרתי לך ממה תוכנית טובה צריכה להיות בנויה(וזה לא מהרבה אותיות רצופות באנגלית). נראה לי אתה מחפש אישור לעשות תוכנית שמיועדת לעבודה על השריר פעם בשבוע, ולא באמת לאמץ מה שממליצים לך. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
1)באימון אחד יהיו לך 2 לחיצות,לחיצה אחת תבוא על לחיצה שנייה משמע->התחזקות איטית יותר 2)פוטנציאל התחזקות נמוך יותר כי יש סקוואט פעמיים/פעם אחת בשבוע 3)נפח->על חשבון עצימות=התקדמות איטית יותר אם יש לך הארה אשמח |
ציטוט:
יש לך ניסיון אחר שמוכיח אחרת? [אני מתכוון כמות אנשים שראית שזה לא עובד עליה?] |
זה פשוט הגיוני שאחרי בנץ' תלחץ חלש יותר בפרס
לא צריך להיות איינשטיין בשביל לדעת את זה |
ציטוט:
12344 |
ציטוט:
אבל המטרה היא להתחזק בתרגיל ביחס לפעם הקודמת.....וכך ליצור עומס שיגרום לך לגדול.... |
ציטוט:
|
ציטוט:
שים לב שלא ענית לאף אחת מהטענות שלו,אלא פשוט אמרת "מניסיון גם בחלוקה הקלאסית ישנה התקדמות יפה מאוד [בעיקר במאסה]".אוקיי,זה נחמד והכל,אבל לא זה לא אומר שבדרך שML מציע הניסיון היה אומר לך משהו אחר. |
ציטוט:
מי קבע? איזה הוכחות יש? |
ציטוט:
" ab לא לינארית זה פשוט לבוא ולשחק עם המשקלים ab לינארית זה מה שאמור להיות....לדאוג להתקדמות כל שבוע " זה לא ברור לך?בAB לינארית אתה מתקדם פעם בשבוע,בSS שלוש פעמים בשבוע. אני מזכיר לך שאמרת פה: "המטרה היא להתחזק בתרגיל ביחס לפעם הקודמת.....וכך ליצור עומס שיגרום לך לגדול.... ". המסקנה המתבקשת?בSS מתקדמים פי 3 יותר מהר,מה שאומר שהעומס גדול יותר,ולכן גם ההתחזקות והגדילה. |
ציטוט:
בנוסף להתחזקות ועלייה פרוגרסיבית במשקלים יש עוד פקטורים |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:32. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ