![]() |
ציטוט:
זאת לא גישה של ווינר, לידיעתך... |
ציטוט:
|
ציטוט:
חייבים לעשות חיטוב וייבוש... |
http://img682.imageshack.us/img682/5015/leepriest.jpg
כן אה? חייב לעשות חיטוב איך שאתה עובר 14.234545 אחוז, אחרת אתה סתם משמין! |
ציטוט:
הוא סתם ילד שנלחץ שנעלם לו פס מהכתף |
חחח אני יודע אחי, הבאתי בכוונה דוגמא קיצונית
נמאס מכל הילדי קוביות שלא נותנים לעשות מאסה בשקט. |
ציטוט:
אתה יודע מה אתה עושה. אתה לא נראה רע במסה. יש לך מסה שאפשר גם ללכת עם בגד ים בחוף ולא להתבייש. |
ציטוט:
|
:):):):) אחי אתה לא 12 אחוז שומן,הרבה מעבר לזה,ואל תשכח שלי פריסט לוקח חומרים,ואל תתנשא כמו ילד מבחנה על אנשים אם אין לך מושג איך הם נראים,אמרתי את דעתי תעשה מה שבא לך,אולי אנשים בפורום חושבים שאתה מסיבי כי הם יודעים שאתה מתאמן ושהעלת בשריר ולא רק בשומן אבל תחשוב אנשים ברחוב שמסתכלים אליך הם בדוק חושבים שאתה סתם עוד איזה שמן עם גופייה שחושב שהוא ברמה של ארנולד,ותאמין לי עדיף לשקול 70-80 קילו חטוב ושרירי מאשר לשקול 95 קילו עם קצת יותר שריר והרבה יותר שומן
|
ציטוט:
דבר שני.....אין לך מושג על מה אתה מדבר |
ציטוט:
|
ציטוט:
בד"כ הייתי מוחק כזאת תגובה פוגענית אבל אני אשאיר אותה כדי שכולם יראו איזה טיפש אתה וכמה אתה מביך את עצמך בשטויות שאתה אומר ורק אתן לך באן על פגיעה במשתמשים בלי סיבה כשתבין משהו מהחיים שלך תחזור |
אוי ואבוי מה נהיה עם אנשים בפורום הזה, נעלמות להם שתי הקוביות בבטן התחתונה הם מתחילים לצום..
עכשיו חורף סעמק תנו לעשות מסה בחייאת ראבאק |
ציטוט:
חחחחחחחחחחח תמשיך תמשיך תעלייה במישקל דפוק תראש בברזל ותמשיך לעלות במישקל!. |
ציטוט:
? |
תמיר אתה קרנף אטומי !
איזה מפלצת אתה לגיל שלך. |
מאסיבי ביותר
|
ציטוט:
עובד abcde כפי שאמרתי, כל יום שרירי אחר. עושה איזה 20-22 לגדול ואיזה 20 לקטן, אבל אני אוהב לשלב הרבה (מאוד) סופרסטים, בעיקר בשרירים הקטנים, אני אוהב לצאת מאימון בהרגשה שאני מטר וחצי מהקבר, חולה נפש :]]] ציטוט:
כיף מאוד לקבל תגובה חיובית ממישהו כמוך שמשקיע בתחום ומצליח בו =] |
ציטוט:
|
תמיר תמשיך לתת בראש אחי אל תתייחס לאנשים פה..
אתה קרנף כל מי שמדבר שטויות זה מקנאה..:) |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:49. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ