![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
זה כמו שתבוא בתלונות למורים השכר תואם את הקורסים גם במקרים כאלה, כנ"ל בתנאי קבלה זה עבודה לצעירים עד סטודנטים גג היו אצלי כמה חבר'ה מפגרים בקורס שקיבלו תעודה, אבל גם הם אני בטוח יכולים להוביל אנשים רגילים לתוצאות בסדר גמור |
בין אם מדובר ברמה גבוהה או נמוכה של הדרכה והכשרה שניתן לקבל במכון וינגייט ,זהו עדין דבר מה בסיסי שאותו צריך לעבור בכדי להתקדם לשלב הבא בתחום הזה .לא כך?
בכל מקרה ,מבחן הקבלה שלי מתקיים מחר בצהריים וממה שנאמר לי הוא יהיה מורכב ממבחן מעשי וממבחן עיוני. האם מישהו יודע מה בדיוק יכלול המבחן המעשי ?ואיזה סוג של שאלות יכולים לשאול במבחן העיוני ? התחלתי קצת לחשוש ... |
ציטוט:
זה כל כך שטותי שקוף שהתאמן פעם בחד"כ יכול לעבור את זה |
ציטוט:
ממני בכלל לא ביקשו להדגים שום תרגיל, התבאסתי...שאלתי אם לא רוצים שאדגים, אמרו, לא זה בסדר, התקבלת... :) זה היה בווינגייט, דרך אגב... |
ציטוט:
|
עכשיו אני מבינה מדוע התפתח כאן דיון סוער בנושא .
ועדת הקבלה לא הייתה ברמה נמוכה ,לא הייתה לה רמה בכלל שניתן לשייך אותה לרמה כלשהי . אני ציפיתי ליותר ,הרבה יותר . מילא השאלות שנשאלו ,אבל קבוצת האנשים שהקיפה אותי זה היה ההלם העיקרי שלי . יכול להיות שאני סתם מסיקה מסקנות ,אבל לא נראה לי שהאנשים האלו אי פעם דרכו בחדר כושר או הרימו משקולת בחייהם. לטענת 80 % מהנרשמים לקורס, אימון ab זהו אימון בטן .והסיבה לכך טמונה בשם האימון-abdominals . טענה מעניינת .ואני חששתי שהידע שלי שואף לאפס. |
האוכלוסיה שמגיעה לקורסים היא די מבזה
בסופו של דבר זה את בפני עצמך במקצוע ורק את מוכיחה את עצמך במקצועיות שלך. |
ציטוט:
|
אחלה דיון, אני חושב שאין מה להתווכח, הרמה בארץ של המדריכים באמת נמוכה וזאת עובדה.
כן יש את הסוסים (שלמזלי יש לי מדריכים כאלו) ויש את המפגרים. (עברתי לחדר כושר אחר לתקופה של חודש, דבר ראשון יצרתי לבעל המכון אנרכיה, בגלל שכל פעם שהייתי עושה דדליפט רוב האנשים היו רצים למאמן ושואלים אותו מה אני עושה ולמה, דבר שני, המאמנים של המכון היו הילדים של בעל המכון, ככה שכל פעם שאחד מהם היה בא, והייתי עושה סקוואט\דד ליפט, ישר היו נידבקים ועד שאני לא מסיים את התרגיל, מספרים לי כי זה תרגיל יותר מדי מורכב לבנאדם שמתאמן פחות מ 3 שנים מינימום) השאלה שלי היא כזאת, לפי מה שהבנתי מהדיון הבית ספר שיאים הוא בעל הרמה הכי גבוה בארץ? כשאתה מנסה להתקבל לעבודה בתחום, איזו תעודה הכי נחשבת ומעניקה יותר שכר אם בכלל?(הכוונה תעודה של מוסד לימודי) ועוד שאלה, כמה כל העסק הזה עולה? |
ציטוט:
לא חושב שאשכרה יש מישהו שרואה שסיימת בשיאים או וינגייט יעדיף אחד על פני השני |
ציטוט:
|
הבנתי, ועל הציונים לא מסתכלים בכלל גם?
ומה עם השאלות האחרות: הבית ספר שיאים הוא בעל הרמה הכי גבוה בארץ? כמה כל העסק הזה עולה? |
ציטוט:
לדעתי ממה שהכרתי מאנשים שעברו ווינגייט ועברו שיאים היקף החומר ורמת החומר בשיאים הייתה יותר גבוהה העסק הזה עולה כמה אלפים תברר |
ציטוט:
או שפשוט הכרתי אנשים מפה ומפה? בכל אופן לדעתי קשה לעשות את ההשוואה עד שלא יהיה בנאדם שהיה בשני הקורסים |
ציטוט:
נכון זאת תהיה ההשוואה הכי טובה אבל בינתיים זה די עיקבי |
יש אנשים בוינגייט שעברו את הקורס בשבועיים...
לא ברור לי איך זה?! |
אה.. אם לחשב את זה- יוצא 12 שעות לימוד ביום, כל יום אם רוצים לסיים ב14 ימים.
לא ראיתי קורסים כאלה בוינגייט אבל במקומות אחרים יש (קורס 60 של מד"א בחגים לדוגמא). |
ציטוט:
והם מאוד מרוכזים, 10-12 שעות ביום לא חושב שיש פחות מזה אפילו |
חברה שאלה: זה משנה מבחינת מציאת עבודה באיזה מקום למדת / קיבלת את התעודה? או העיקר שיש תעודה? (אני מדבר ממש בקטע של מציאת עבודה והעדפה, וממש לא בהסתכלות על הפן האישי)
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:59. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ