ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   קורס מדריכת חדר כושר. (https://israelbody.com/showthread.php?t=61483)

ppst 03-12-09 21:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי toxicity (הודעה 950539)
לא בהכרח רובם רוצים לחטב
לא חסר אנשים שרוצים רק לשמור על הבריאות
כביכול לחטב ולעצב אני מניח שכמעט כל תוכנית בשילוב תזונה מתאימה תעשה את העבודה
וזה לא מתפקיד המדריך הרגיל לבנות תזונה למתאמן
אל תבין אותי לא נכון, אני ממש לא מעודד מדריכים בורים שמדברים שטויות ולא מתמקדים בדברים נכונים ונצמדים לדברים דביליים במקום, אבל לקרוא לרוב המדריכים זבל עופות זה קצת לא במקום

גם לתת תעודה לכל אהבל זה לא במקום

toxicity 03-12-09 22:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ppst (הודעה 950622)
גם לתת תעודה לכל אהבל זה לא במקום

אבל מה אתה מצפה
זה כמו שתבוא בתלונות למורים
השכר תואם את הקורסים גם במקרים כאלה, כנ"ל בתנאי קבלה
זה עבודה לצעירים עד סטודנטים גג
היו אצלי כמה חבר'ה מפגרים בקורס שקיבלו תעודה, אבל גם הם אני בטוח יכולים להוביל אנשים רגילים לתוצאות בסדר גמור

bubkin 10-12-09 01:23

בין אם מדובר ברמה גבוהה או נמוכה של הדרכה והכשרה שניתן לקבל במכון וינגייט ,זהו עדין דבר מה בסיסי שאותו צריך לעבור בכדי להתקדם לשלב הבא בתחום הזה .לא כך?
בכל מקרה ,מבחן הקבלה שלי מתקיים מחר בצהריים וממה שנאמר לי הוא יהיה מורכב ממבחן מעשי וממבחן עיוני.
האם מישהו יודע מה בדיוק יכלול המבחן המעשי ?ואיזה סוג של שאלות יכולים לשאול במבחן העיוני ?
התחלתי קצת לחשוש ...

hypertrophy 10-12-09 02:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי bubkin (הודעה 952633)
בין אם מדובר ברמה גבוהה או נמוכה של הדרכה והכשרה שניתן לקבל במכון וינגייט ,זהו עדין דבר מה בסיסי שאותו צריך לעבור בכדי להתקדם לשלב הבא בתחום הזה .לא כך?
בכל מקרה ,מבחן הקבלה שלי מתקיים מחר בצהריים וממה שנאמר לי הוא יהיה מורכב ממבחן מעשי וממבחן עיוני.
האם מישהו יודע מה בדיוק יכלול המבחן המעשי ?ואיזה סוג של שאלות יכולים לשאול במבחן העיוני ?
התחלתי קצת לחשוש ...

חחחחחחחח כשהשתחררתי מהצבא נרשמת ישר ואז נלחצתי גם מהבוחן המעשי-
זה כל כך שטותי שקוף שהתאמן פעם בחד"כ יכול לעבור את זה

hell 10-12-09 13:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי bubkin (הודעה 952633)
התחלתי קצת לחשוש ...

מבחן מעשי שבו יבקשו ממך להדגים תרגיל לחזה, או תרגיל לארבע ראשי וכו'...גג תרגיל או שניים.
ממני בכלל לא ביקשו להדגים שום תרגיל, התבאסתי...שאלתי אם לא רוצים שאדגים, אמרו, לא זה בסדר, התקבלת...
:)
זה היה בווינגייט, דרך אגב...

ppst 10-12-09 15:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hell (הודעה 952682)
מבחן מעשי שבו יבקשו ממך להדגים תרגיל לחזה, או תרגיל לארבע ראשי וכו'...גג תרגיל או שניים.
ממני בכלל לא ביקשו להדגים שום תרגיל, התבאסתי...שאלתי אם לא רוצים שאדגים, אמרו, לא זה בסדר, התקבלת...
:)
זה היה בווינגייט, דרך אגב...

בגלל זה הרמה בארץ על הרצפה

bubkin 10-12-09 19:14

עכשיו אני מבינה מדוע התפתח כאן דיון סוער בנושא .
ועדת הקבלה לא הייתה ברמה נמוכה ,לא הייתה לה רמה בכלל שניתן לשייך אותה לרמה כלשהי .
אני ציפיתי ליותר ,הרבה יותר .
מילא השאלות שנשאלו ,אבל קבוצת האנשים שהקיפה אותי זה היה ההלם העיקרי שלי .
יכול להיות שאני סתם מסיקה מסקנות ,אבל לא נראה לי שהאנשים האלו אי פעם דרכו בחדר כושר או הרימו משקולת בחייהם.
לטענת 80 % מהנרשמים לקורס, אימון ab זהו אימון בטן .והסיבה לכך טמונה בשם האימון-abdominals .
טענה מעניינת .ואני חששתי שהידע שלי שואף לאפס.

arbel2 10-12-09 23:36

האוכלוסיה שמגיעה לקורסים היא די מבזה
בסופו של דבר זה את בפני עצמך במקצוע ורק את מוכיחה את עצמך במקצועיות שלך.

shay_323 11-12-09 17:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי bubkin (הודעה 952783)
עכשיו אני מבינה מדוע התפתח כאן דיון סוער בנושא .
ועדת הקבלה לא הייתה ברמה נמוכה ,לא הייתה לה רמה בכלל שניתן לשייך אותה לרמה כלשהי .
אני ציפיתי ליותר ,הרבה יותר .
מילא השאלות שנשאלו ,אבל קבוצת האנשים שהקיפה אותי זה היה ההלם העיקרי שלי .
יכול להיות שאני סתם מסיקה מסקנות ,אבל לא נראה לי שהאנשים האלו אי פעם דרכו בחדר כושר או הרימו משקולת בחייהם.
לטענת 80 % מהנרשמים לקורס, אימון ab זהו אימון בטן .והסיבה לכך טמונה בשם האימון-abdominals .
טענה מעניינת .ואני חששתי שהידע שלי שואף לאפס.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ATok 11-12-09 21:02

אחלה דיון, אני חושב שאין מה להתווכח, הרמה בארץ של המדריכים באמת נמוכה וזאת עובדה.
כן יש את הסוסים (שלמזלי יש לי מדריכים כאלו) ויש את המפגרים. (עברתי לחדר כושר אחר לתקופה של חודש, דבר ראשון יצרתי לבעל המכון אנרכיה, בגלל שכל פעם שהייתי עושה דדליפט רוב האנשים היו רצים למאמן ושואלים אותו מה אני עושה ולמה, דבר שני, המאמנים של המכון היו הילדים של בעל המכון, ככה שכל פעם שאחד מהם היה בא, והייתי עושה סקוואט\דד ליפט, ישר היו נידבקים ועד שאני לא מסיים את התרגיל, מספרים לי כי זה תרגיל יותר מדי מורכב לבנאדם שמתאמן פחות מ 3 שנים מינימום)
השאלה שלי היא כזאת, לפי מה שהבנתי מהדיון הבית ספר שיאים הוא בעל הרמה הכי גבוה בארץ?
כשאתה מנסה להתקבל לעבודה בתחום, איזו תעודה הכי נחשבת ומעניקה יותר שכר אם בכלל?(הכוונה תעודה של מוסד לימודי)
ועוד שאלה, כמה כל העסק הזה עולה?

toxicity 11-12-09 21:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי atok (הודעה 953151)
אחלה דיון, אני חושב שאין מה להתווכח, הרמה בארץ של המדריכים באמת נמוכה וזאת עובדה.
כן יש את הסוסים (שלמזלי יש לי מדריכים כאלו) ויש את המפגרים. (עברתי לחדר כושר אחר לתקופה של חודש, דבר ראשון יצרתי לבעל המכון אנרכיה, בגלל שכל פעם שהייתי עושה דדליפט רוב האנשים היו רצים למאמן ושואלים אותו מה אני עושה ולמה, דבר שני, המאמנים של המכון היו הילדים של בעל המכון, ככה שכל פעם שאחד מהם היה בא, והייתי עושה סקוואט\דד ליפט, ישר היו נידבקים ועד שאני לא מסיים את התרגיל, מספרים לי כי זה תרגיל יותר מדי מורכב לבנאדם שמתאמן פחות מ 3 שנים מינימום)
השאלה שלי היא כזאת, לפי מה שהבנתי מהדיון הבית ספר שיאים הוא בעל הרמה הכי גבוה בארץ?
כשאתה מנסה להתקבל לעבודה בתחום, איזו תעודה הכי נחשבת ומעניקה יותר שכר אם בכלל?(הכוונה תעודה של מוסד לימודי)

בדיעבד, כל התעודות נחשבות אותו דבר פחות או יותר
לא חושב שאשכרה יש מישהו שרואה שסיימת בשיאים או וינגייט יעדיף אחד על פני השני

hypertrophy 11-12-09 21:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי atok (הודעה 953151)

לאף אחד לא ממש משנה מאיפה התעודה שלך

ATok 11-12-09 22:22

הבנתי, ועל הציונים לא מסתכלים בכלל גם?
ומה עם השאלות האחרות: הבית ספר שיאים הוא בעל הרמה הכי גבוה בארץ?
כמה כל העסק הזה עולה?

hypertrophy 11-12-09 22:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי atok (הודעה 953193)
הבנתי, ועל הציונים לא מסתכלים בכלל גם?
ומה עם השאלות האחרות: הבית ספר שיאים הוא בעל הרמה הכי גבוה בארץ?
כמה כל העסק הזה עולה?

אף אחד לא מסתכל על ציונים
לדעתי ממה שהכרתי מאנשים שעברו ווינגייט ועברו שיאים היקף החומר ורמת החומר בשיאים הייתה יותר גבוהה

העסק הזה עולה כמה אלפים תברר

toxicity 11-12-09 23:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 953199)
אף אחד לא מסתכל על ציונים
לדעתי ממה שהכרתי מאנשים שעברו ווינגייט ועברו שיאים היקף החומר ורמת החומר בשיאים הייתה יותר גבוהה

העסק הזה עולה כמה אלפים תברר

לא הבנתי, הכרת אנשים שגם למדו בשיאים וגם בוינגייט? כאילו בנאדם אחד עשה את 2 הקורסים? :eek:
או שפשוט הכרתי אנשים מפה ומפה?
בכל אופן לדעתי קשה לעשות את ההשוואה עד שלא יהיה בנאדם שהיה בשני הקורסים

hypertrophy 11-12-09 23:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי toxicity (הודעה 953217)
לא הבנתי, הכרת אנשים שגם למדו בשיאים וגם בוינגייט? כאילו בנאדם אחד עשה את 2 הקורסים? :eek:
או שפשוט הכרתי אנשים מפה ומפה?
בכל אופן לדעתי קשה לעשות את ההשוואה עד שלא יהיה בנאדם שהיה בשני הקורסים

הכרתי אנשיםפ מפה ומפה

נכון זאת תהיה ההשוואה הכי טובה אבל בינתיים זה די עיקבי

Dark_Muse 11-12-09 23:57

יש אנשים בוינגייט שעברו את הקורס בשבועיים...
לא ברור לי איך זה?!

Danish94 12-12-09 12:17

אה.. אם לחשב את זה- יוצא 12 שעות לימוד ביום, כל יום אם רוצים לסיים ב14 ימים.
לא ראיתי קורסים כאלה בוינגייט אבל במקומות אחרים יש (קורס 60 של מד"א בחגים לדוגמא).

toxicity 12-12-09 16:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dark_muse (הודעה 953219)
יש אנשים בוינגייט שעברו את הקורס בשבועיים...
לא ברור לי איך זה?!

הקורסים הכי קצרים בוינגייט הם של 5 שבועות
והם מאוד מרוכזים, 10-12 שעות ביום
לא חושב שיש פחות מזה אפילו

pala 12-12-09 19:11

חברה שאלה: זה משנה מבחינת מציאת עבודה באיזה מקום למדת / קיבלת את התעודה? או העיקר שיש תעודה? (אני מדבר ממש בקטע של מציאת עבודה והעדפה, וממש לא בהסתכלות על הפן האישי)

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:59.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ