![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
בשלב הנוכחי הסגנון אימונים הזה לא מתאים למתאמן המדובר,אף אחד לא שולל לעבור לסגנון אימונים כזה יותר מאוחר,אבל כרגע זה לא מתאים.יש לי תחושה בשיחה הזאת כאילו טיפסתם על העץ ואתם לא יודעים איך לרדת כי איפשהו באמצע הדיון שכחתם שמדובר במתאמן שהוא נקודת קיצון עם צרכים ספציפיים והתחלתם להגן בחירוף נפש על סגנון אימונים מסויים/תכנון אימונים בצורה מסויימת שאתם תומכים בו/בה. באופן כללי רוב הדברים שאמרתם נכונים ושימושיים, אבל לא למתאמן הזה ולא כרגע. |
ציטוט:
רוב הדיון פה מיותר למקרה הזה הדבר העיקרי לעשות פה זה הגבלת פחמימות התכנית אימונים זה חלק קטן במשוואה פה |
ציטוט:
כולנו מסכימים על זה, אנחנו דנים על מה שלא מסכימים |
ציטוט:
|
אתם מנמיכים דרישות בצורה חדה בלי להכיר את המתאמן ולדעת מה הוא מסוגל. קודם צריך לבדוק מה הוא מסוגל ולא מסוגל לעשות, בהנחה וסקוואט זה משהו שעוד גדול עליו יש אלטרנטיבות (זמניות) שיביאו אותו למצב של יכולת.
בקשר לוולסלווה שמישהו העלה פה קודם, כמה דברים. קודם כל יש שימוש יום יומי במנגנון בפעולות כמו הליכה לשירותים, התיישבות, התעטשות. עוד לא שמעתי על המלצה לא להתעטש למישהו עם לחץ דם גבוה. מעבר לכך, ערכי לחץ הדם יורדים בהדרגה עם ההתקדמות באימוני ההתנגדות והכושר. עוד לא שמעתי על מקרים של מוות שקושרו לשימוש בוולסלווה או כל עדות שמחזקת את הטיעונים האלה. |
ציטוט:
אני לא יודע לאיזה אלטרנטיבות התכוונת אבל בגדול אני מסכים עם זה, מה שהוא יכול לעשות במקום סקוואט זה לג פרס לדוגמא, והוא יכול להוסיף גם פשיטות וכפיפות ברכיים אם זה יכול לעזור לו. |
שוב פעם, אתה מניח וצריך לבדוק את זה. בהנחה והוא לא מסוגל לעשות סקוואט מלא עם מוט יש כמה אופציות. א. לעשות לג פרס עד שהוא מספיק חזק בשביל לעשות סקוואט. ב. סקוואט במשקל גוף. ג. סקוואט חלקי לקופסא.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
לג פרס זה נראה לי האופציה הכי טובה עכשיו בגלל שהוא יעבוד לפי המשקל שהמכונה תקבע בלבד ומשקל הגוף שלו לא יפריע לעשיית התרגיל. |
ציטוט:
|
ציטוט:
גם הוא יכול להעזר עם הידיים כשהוא קם ובסקוואט לא עושים את זה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
נכון,אבל יש לא מעט מקרים של התקף לב בעת ביצוע פעולות יום יומיות שקשורות לוולסלווה ומזה אתה משום מה מתעלם. |
וולסלווה מעלה לחץ דם, ההמלצה היא לא לבצע את זה לבנאדם עם יתר לחץ דם מהסיבה הפשוטה שבריא זה לא.
בנאדם רגיל יכול כרצונו. וכמובן שאי אפשר למנוע מאדם להתטש אבל יש הבדל בין לבצע בכוונה ומספר פעמיים לאורך זמן ממישהו חד פעמי. בכל מקרה סקוואט לקופסא יהיה משהו אפשרי לביצוע אבל אני הייתי מעדיף מכונה מהסיבה הפשוטה שאין בקרה על המשקל כל עוד הוא יורד במשקל.. |
ציטוט:
? |
ציטוט:
מהסיבה הפשוטה שאנשים לא באמת עושים את זה כמו שצריך, והאסלות והכסאות בד"כ יותר גבוהים מהסקוואטים שאתה אוהב. רוב האנשים "נוחתים" על הכסא וקמים לרוב בעזרת הידיים (זה מצחיק, אבל מלמדים נערים ונערות בפיזיותרפיה איך לשבת כמו שצריך). בקשר לבחור ששוקל 140 קילו. למה בדיוק צריך לעשות היפרטרופיה לאחד כזה? כמובן שהוא יקבל מסת שריר אם הוא יתאמן כמתאמן מתחיל, אפילו על מאזן שלילי. אבל כידוע, אחרי כמה זמן זה כבר לא יקרה, וזה ברור שהוא לא רוצה היפרטרופיה וכוח כשהוא נמצא במשקל של 140 קילו על 40-50% שומן. אז דיאטה is the way to go, וכפי שארבל אמר, כל תוכנית שהיא לא RETARDED תספיק לו (FBW עם תרגילים שמותאמים ליכולת תיהיה מספיק טובה). |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:32. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ