![]() |
תגיד יאיר זה נכון שבניפוח אתה תותח אבל אם אני רוצה לעבוד חיטוב עדיף לי ללכת למשה[שם בדוי]?
או המשפט שאני הכי אוהב יאיר אתה מנופח והכל אבל למה אתה לא עובד חיטוב? תשובה:מה זה משנה גם ככה אם אני מוריד חולצה אתה רץ לשירותים להביא ביד..... |
סתם משהו מצחיק שנזכרתי בו
יש לנו שני אחים טמבלים אש במכון אחד שחיף והשני קצת יותר בנוי ממנו אבל לא שרירי...עכשיו עזבו את כל השטויות שהם מדברים יש משהו שהוא השיא מבחינתי האח הגדול השחיף החטוב בא אלי ולעוד מתאמן אחד[המתאמן הזה היה מיועד לעלות על במה ב2010 וכבר התחלנו לעבוד על זה אבל בגלל סיבות אישיות הוא הפסיק להתאמן להמון זמן] קיצר הוא שאל אותנו למה קוביות שלו לא מסודרות ישר אני והבחור זיהינו את הפטנציאל לצחוקים ואמרנון לו שזה בגלל שהוא ישן על צד אחד יותר מהצד השני ההוא נלחץ ושאל אם זה קבוע או שאפשר לתקן את זה ואמרנו לו שברור שאפשר לתקן את זה חחח נתתי לו תרגיל מונפץ שנראה הכי טיפשי בעולם כדי לתקן את זה והשיא- אמרנו לו שכל שעתיים בלילה יתעורר וירדם על הצד השני!!!!!!! הבחור כבר כמעט חודש מכוון לעצמו שעון מעורר כל שעתיים כדי להתהפך לצד השני בתקווה שהקוביות יתישרו לו!!!!!!! אולי מתישהו אני אגלה לו אבל לא בא לי כי הוא קקה של ילד |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה מלך!!! חחחחחחחחחחחח וואי אני מת |
יאיר,הרגת אותי באמאשלי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
|
אני מתאמן רק במכשירים בלי משקולות!שונא את המשפט הזה!
|
חחחחחחחחחחחחחחח ענק
משפטים שממש מעצבנים שבא לי לדפוק למי שאומר את זה כאפה: "אתה לא יכול להשוות מישהו בלי אבקות למישהו שכן לוקח אבקות" "תזכיר לי מה אתה לוקח אבקות או סטרואידים?" "אתה תפסיק עם האבקות אתה תהיה פוך" ומשפטים של מאמנים: "בשביל מה אתה צריך סקווט?" "אתה לא מבין שפרס זה לא לגיל שלך?" "שיואו מה זה אתה שוחק לעצמך את הגב בתרגיל הזה!(דדליפט, ולא רק מהמאמנים)" |
"י'דפוק,למה אתה אוכל כל הזמן,אתה בחדר כושר,אתה תשמין!!!" שמעתי לא מזמן.
|
חחחחחחחחחח היום אני וטימור [tima999] שכנענו מישהו לעבוד על הלוואר בייספס חחחחחחחחח
|
חחחחחחחחחחחחחח יאיר יא חתיכת כלב איך לא הייתי רוצה לבוא לאימון הראשון שלי שאתה וטימור מאמנים אותו ביחד
|
ציטוט:
יא בן :):):):)!! כתבתי לזין הזה תכנית בחדר כושר ותיקנתי אותו בכמה תרגילים ואז הכלב נכנס לפה ושאל אם אני צודק או שאני מדבר שטויות!!!!!!!! לקח זמן עד שסיפרתי לו מי אני והוא נהיה לבן והתחיל לגמגם חתיכת זין נהיית אגדה בשלב מסוים בפיטנס...."הילד החזק הזה שלך הסוס הנמוך הזה" חחחחח |
ציטוט:
חוץ מזה תעשה מתח |
ציטוט:
|
"מה, אתה שותה אבקות!?!?"
"אני לא אוכל אחרי 6 בערב, זה משמין" ושיא הטמטום, משהו שמדריכה אמרה לי פעם כשראתה אותי עושה דדליפט: "מה אתה משוגע?! התרגיל הזה יצא מחוץ לחוק!" |
חחחחחחחאני קורא פה תתגובות ולא יכול לינשוום מרוב צחוקק
|
ציטוט:
ענק!!!!! |
"בונ'אה, מה אתה רוצה להיות שוורצ'ינגר?"
-"לא, אני רוצה להיות ג'יי קאטלר" - "מי??" |
ציטוט:
אם לטענתך היא צודקת, בבקשה ממך תסביר מדוע. |
ציטוט:
המוח שלי בשלבי שיקום |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:56. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ