![]() |
פאק,איזה גב אדיר.
|
כל הכבוד אחי נראה מטורף
|
מעולה.
יש תמונות פרונט? |
שיפור מעולה ,כל הכבוד
|
ציטוט:
http://crossfitisrael.blogspot.com/ |
שאפו אחי.... עובי יפה ורוחב מעולה.....
מה הגובה? |
פיייי בואנה הפתעת אותי... בסרטונים לא נראתה כל כך ענק
טוב מאוד אחי! תמונה הבאה:אתה על 100 קילו^^ ד"א הפצעים שיש לך על הגב הם מהאבקות וכל החרא הזה או שתמיד היה לך? נהיה לי פצעים על הידיים ובגב מהאבקות וכל זה עד אז היו לי קצת בפנים וזהו... |
14 קילו ועלייה מ9% ל13%, בשלושה חודשים טבעי, תראו לי בבקשה דבר כזה פה בפורומים.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
moo שיחקת אותה. נראה מעולה. |
ציטוט:
להשוות אותו למישהו אחר על אותה תוכנית או על תוכנית אחרת זה די דומה כמו להשוות אדם לכוס של חול . |
ציטוט:
ועכשיו ברצינות---->גנטיקה. |
שיפור יפה מאוד
moo יש מסן? |
ציטוט:
מעניין שבמאסה הקודמת הוא הגיע לאותו א.ש על 81 קילו ולקח לו הרבה יותר זמן, והפעם במעט מאוד זמן (יחסית לעצמו) הוא הגיע לאותו א.ש כבד יותר ב7 קילו ככה. מאוד מעניין |
העניין שמרגיז אותי , אני לא יודע אם האנשים האלה משלים את עצמם , לא נראה לי שהם מספיק מפגרים כדי לעשות זאת.
לפחות אל תנסו לעבוד על אחרים. הבן אדם אדם מתאמן כבר כמה ? 3 שנים . ואז הוא בא עושה 5x5 והופ , הידד לריפיטו , הוא עלה 14 קילו. שוב לא מעניין אותי איך , לא יודע כמה מזה זה שריר , לא יודע באמת מה הולך שם . רק אנא מכם אל תשלו אחרים שאפשר לעלות 14 קילו ורובו זה שריר ב 4 חודשים. |
ניראה טוב מאוד! .
|
ציטוט:
|
ציטוט:
במאסה אתה צריך לבנות מאסת שריר אני לא בא לשכנע אף אחד לעבור לתוכנית 5x5 או ss פשוט ציינתי עובדה (הכותרה של הפוסט) כל אחד שיתאמן איך שבא לו תסיף לזה את הספרים של ריפטו + שינויים של בפרומים של ריפטו (כן של אנשים ללא חומרים) זה מראה שהתוכנית אפקטיבית כבר חפרנו למה עדיף תוכניות כאלה על פיצולים ואין צורך לפתוח את הדיון מחדש שכל אחד יראה ישפוט ויעשה מה שבא לו |
ציטוט:
|
ציטוט:
עלייה של מ12% ל14-15 בערך. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:45. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ