ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   גלריות הגולשים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   פרונט דאבל בייספס (https://israelbody.com/showthread.php?t=59842)

hypertrophy 08-10-09 00:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי saharkazes (הודעה 925957)
כל שריר פעם בשבוע

a חזה ובטן
b גב
c ידיים
d כתפיים אמות ותאומים
e רגליים

עם החלוקה הזאת עבדתי בערך 4 חודשים וראיתי תוצאות מעולות..

תודה אנשים

עכשיו אני עובד גם abcde נפח גבוה בעצימות נמוכה

לא עדיף לך לפצל לחלוקה כזאת
חזה
גב
רגליים ותאומים
כתפיים
ידיים ואמות

מה התכנית רגליים שלך?

Tapit 08-10-09 04:34

ציטוט:

פורסם במקור על ידי scylla (הודעה 926752)
קראתי. שוב. אתה לא מחדש כלום.

הכוונה שלי שאם הוא עכשיו על 90 אני לא טועה והוא עלה את זה בזמן קצר, עם תוכנית 5*5 למשל, מה אתה חושב שהוא היה מגיע ל100? 110? אם כן אתה חי באשליות.

ואם הוא היה מגיע ל95? ואם ל93? ולמה הוא חי באשליות? אתה חושב שתכנית אימונים לא משפיעה על הגדילה שלך? אתה חושב שתכנית כזאת עובדת בצורה מושלמת על אנשים?
זה כמו האלה שאומרים לי שחבר שלהם גדל משכיבות סמיכה וכפיפות בטן ואם הוא יכול אז כולם יכולים, אז אולי הוא גדל, אבל הוא היה יכול להיות פי 70 יותר גדול (לא פותח הפוסט).

Scylla 08-10-09 04:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tapit (הודעה 926985)
ואם הוא היה מגיע ל95? ואם ל93? ולמה הוא חי באשליות? אתה חושב שתכנית אימונים לא משפיעה על הגדילה שלך? אתה חושב שתכנית כזאת עובדת בצורה מושלמת על אנשים?
זה כמו האלה שאומרים לי שחבר שלהם גדל משכיבות סמיכה וכפיפות בטן ואם הוא יכול אז כולם יכולים, אז אולי הוא גדל, אבל הוא היה יכול להיות פי 70 יותר גדול (לא פותח הפוסט).

העניין הוא שהוא עובד על פיצולים גבוהים וזה עובד יופי בניגוד לכל הגיחוכים של תומכי ריפטו.

מסתבר שלמרבה הפלא יש יותר מדרך אחת להתאמן.

hypertrophy 08-10-09 11:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tapit (הודעה 926985)

אתה חי באשליות חמוד
נראה לך שעם תכניות כמו שאתה מציע אז הוא היה מוסיף עוד 5 קילו?
אם זה נכון אז מפה אפשר להסיק שסוג התכנית אינו חשוב כלל כי 5 קילו לפה ולפה זה לא משקל כזה משמעותי יחסית
כשמדברים על העדיפות של אחת התכניות מדברים על שינוי משמעותי במשקל לא על הבדל מינורי של 5 קילו לעומת 90

בנוסף לפי שיטתך גם אם בנאדם היה מעלה 155 קילו שריר בשנה והיה נשאר על 12% שומן אתה היית אומר לו שחבל כי הוא יכול היה להעלו 159 קילו אם היה עושה 5*5
אתה מבין כמה מגוחכים נשמעים דברייך?

ruhl 08-10-09 13:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי moo (הודעה 923878)
זו דיאטה טובה, אני מעדיף תזונה רגילה במאסה, פשוט לאכול המון מהכל
בחיטוב אני עושה cc באמת

מזה сс?

Scylla 08-10-09 15:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 927018)
אתה חי באשליות חמוד
אם זה נכון אז מפה אפשר להסיק שסוג התכנית אינו חשוב כלל כי 5 קילו לפה ולפה זה לא משקל כזה משמעותי יחסית
כשמדברים על העדיפות של אחת התכניות מדברים על שינוי משמעותי במשקל לא על הבדל מינורי של 5 קילו לעומת 90

בנוסף לפי שיטתך גם אם בנאדם היה מעלה 155 קילו שריר בשנה והיה נשאר על 12% שומן אתה היית אומר לו שחבל כי הוא יכול היה להעלו 159 קילו אם היה עושה 5*5

מחזק. לא מחליפים סוס מנצח והדבר האחרון שאחד כמוהו שמצא תוכנית שעובדת עלי צריך לעשות זה לנסות תוכנית אחרת שונה במהותה.

אלוןק 08-10-09 18:03

מאסיבי ביותר אחי. יאללה בוא בוא ללאזור!!! ואחר כך לאורנג' אה????חח איזה מלון הייתה ?

ao-ao 08-10-09 22:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ruhl (הודעה 927046)
מזה сс?

carb cycling

Tapit 09-10-09 02:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי scylla (הודעה 926986)
העניין הוא שהוא עובד על פיצולים גבוהים וזה עובד יופי בניגוד לכל הגיחוכים של תומכי ריפטו.

מסתבר שלמרבה הפלא יש יותר מדרך אחת להתאמן.

שוב, אף אחד לא אמר שבabcdefgh לא תגדל, כמו שסבתא אמרה, תאכל תגדל, אין קשר לתכנית, השאלה כמה תגדל.
ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 927018)
אתה חי באשליות חמוד

בשבילך אין הבדל בין 90 קילו ל95? בכמה זמן אתה מעלה את ה5 קילו הזה? (במיוחד במשקל הזה).
ואני לא יודע כמה בן אדם ששוקל 155 קילו היה שוקל עם או בלי תכנית כזאת, אני לא חוזה עתידות, בניגוד לכל היתרונות של סקוואט את היתרון הזה סקוואט לא נותן.

hypertrophy 09-10-09 02:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tapit (הודעה 927380)
שוב, אף אחד לא אמר שבabcdefgh לא תגדל, כמו שסבתא אמרה, תאכל תגדל, אין קשר לתכנית, השאלה כמה תגדל.

בשבילך אין הבדל בין 90 קילו ל95? בכמה זמן אתה מעלה את ה5 קילו הזה? (במיוחד במשקל הזה).
ואני לא יודע כמה בן אדם ששוקל 155 קילו היה שוקל עם או בלי תכנית כזאת
, אני לא חוזה עתידות, בניגוד לכל היתרונות של סקוואט את היתרון הזה סקוואט לא נותן.

אתה עדיין מדבר שטויות...אתה רוצה להמשיך לזרוק כמו תוכי הצהרות ללא כיסוי עד שתיפול על אחת נכונה או להקשיב לכאלה שהשיגו משהו?

moo 09-10-09 02:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי scylla (הודעה 926752)
קראתי. שוב. אתה לא מחדש כלום.

הכוונה שלי שאם הוא עכשיו על 90 אני לא טועה והוא עלה את זה בזמן קצר, עם תוכנית 5*5 למשל, מה אתה חושב שהוא היה מגיע ל100? 110? אם כן אתה חי באשליות.

להיפך הוא היה שוקל פחות, ונאלץ לאכול יותר, כיוון שההתאוששות מ 5x5 הרבה יותר תובענית
בתוצאה הסופית הוא היה מתחזק יותר ועולה בפחות שומן

סהר אתה תותח, מה שרשמתי זה לצורך הסבר, שלא גורע מההישגים שלך
לדעתי מאסה הבאה תנסה 5x5, תראה את ההבדלים ותשפוט בעצמך.

Scylla 09-10-09 06:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי moo (הודעה 927386)
להיפך הוא היה שוקל פחות, ונאלץ לאכול יותר, כיוון שההתאוששות מ 5x5 הרבה יותר תובענית
בתוצאה הסופית הוא היה מתחזק יותר ועולה בפחות שומן

סהר אתה תותח, מה שרשמתי זה לצורך הסבר, שלא גורע מההישגים שלך
לדעתי מאסה הבאה תנסה 5x5, תראה את ההבדלים ותשפוט בעצמך.

שוקל פחות + מתחזק הכוונה היא נשאר באותו מסת שריר רזה או פחות מאסה אבל מרים משקלים יותר כבדים?

moo 09-10-09 12:27

יותר מאסת שריר רזה, פחות משקל, משקלי עבודה יותר גבוהים, א.ש נמוך יותר

Scylla 09-10-09 16:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי moo (הודעה 927496)
יותר מאסת שריר רזה, פחות משקל, משקלי עבודה יותר גבוהים, א.ש נמוך יותר

אבל זה ספקולציות, אי אפשר להוכיח לכאן או לכאן. אני חושב שהשינוי המטורף שהוא עשה קשה לי לחשוב שבתוכנית אחרת הוא היה יכול משמעותית להתקדם יותר טוב.

moo 09-10-09 16:59

אתה צריך לשאול את עצמך שאלה אחת
מה גורם לנו להתחזק ולגדול ?

אחרי שתענה על זה תבחר תוכנית אימונים שעונה לך על זה
(רמז דק, לחלק את הגוף לשרירים זה לא בכיוון הנכון)

עלוש 09-10-09 17:03

http://gallery.photo.net/photo/6325096-lg.jpg

Tapit 09-10-09 17:30

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 927383)
אתה עדיין מדבר שטויות...אתה רוצה להמשיך לזרוק כמו תוכי הצהרות ללא כיסוי עד שתיפול על אחת נכונה או להקשיב לכאלה שהשיגו משהו?

למה אתה מתכוון?

עלוש אחלה מאסה לזה בתמונה שלך.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:08.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ