![]() |
ציטוט:
|
אתה מפחיד אותי.
סתם אחשלי! איזה סלקטור!!!!!! |
ענק קשה לי להאמין שאתה בן 16
זה מאוד מוזר לא ראיתי דברים כאלה לגילך. |
קרנף פשוט קרנף!!!
נ.ב תגדל קצת שיער,ממש קצת ! :) |
ציטוט:
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחח ענק התמונה אם הדלת
שאפווו אח שלי מחזיק מימך אח שלי |
מהה בן 16 וחציי מזה היד הזאתת
!? |
התמונה של הגב פשוט וואו
|
ציטוט:
כל הכבוד על ההשקעה.. באיזה גיל התחלת עם המכון? |
שמע אחי איזה גנטיקה נדירה
אתה גודל בטילל מזההה כל הכבוד. רק דבר אחד.. יש לך חתימה מפגרת |
וואו פשוט וואו, הגנטיקה הכי מרשימה שיצא לי להיתקל בה :)
אכפת לך לפרט קצת בנוגע למשקלי עבודה? |
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
סקוואט 130 קילו rm4 אבל בסמית', אין לנו כלוב במכון אבל אני אעבור מכון עוד מעט בנצ' 127.5 קילו rm3 דדליפט 140 קילו rm4 ( אני יודע שזה משקל זוועה אבל התחלתי לבצע תתרגיל הזה רק לפני חודש חח , פאק שלי) תודה רבה לכולם! |
התמונה עם הדלת פשוטט אין מילים אחיי חלום להגיע לממדים האלה!!
ואנשים אני לא מבין מה יש להתלהב מהגנטיקה(לא בא להעליב, ההפך אני רק תומך בך יותר כי עשית דרך יותר כבירה עם גנטיקה ממוצעת), הילד התחיל רבע עוף בניגוד לכמה פה שהתחילו את המסה עם היקף 35 7% שומן, ושוב כמו שאמרתי זה רק מעלה את הרמה שלך ואת ההערכה שלי אליך! |
ציטוט:
קודם כל הם משקלים מכובדים ביותר לגיל שלך ולזמן שאתה מתאמן. יש פה מתאמנים יותר מבוגרים ויותר וותיקים שלא מגרדים את זה דבר נוסף משקל זה לא אינדיקציה לגוף שרירי או לא. בפיתוח גוף לא מודדים את המשקל שאתה מרים בכל מקרה גם המשקלים מרשימים |
ציטוט:
אני דווקא חושב שמבחינת ההישגיות מספק לשבור שיא אישי במשקלי עבודה לא פחות מלהגיע ליעד כלשהו כמו היקף יד מסוים או אחוז שומן מסוים. |
ציטוט:
אני רק אמרתי שבפיתוח גוף לא בודקים את משקלי העבודה שלך אבל אין ספק שחלק מהאנשים מה שמדרבן אותם זה גם משקלי העבודה. אבל שוב זה לא אינדיקציה לגודל שריר |
חחחחחחח לחבר שלך יש עתיד איזה שרירי תחת יש לו !
ובקשר אליך , במילה אחת.. ק-ר-נ-ףףףףףףף |
לא מתפלא בשיט מהתמונות (טובב נו כי אני מכיר אותו)
הבן אדם מתמיד מאוד !!! באימונים 5 אימונים מטורפים בשבוע שהוא נותן באמת את הכל באימונים ובנוסף לפעמים אפילו יושן לו צהריים יכולת ליתאמן בשעות שהוא רוצה כי אין עבודה על הראש.. ואין מה לעשות אנשים זה לא סודר תזונה נכונה אימונים טובים ומנוחה שכל אלה יש לו .. הביאו אותו למה שהוא היום ומראה שוואלה עם יש רצון ומתמידים באמת מציליחים אין אפס יש כאלו שזה קשה להם יש כאלה שזה קצת יותר קל תמשיך ככה תמיר .. |
אחי, יישר כוח פשוט ..
|
משו לא ברור עם התמונות גב, משו קצת מסריח..
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:36. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ