![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
במקרה ומשתמשים בה כל הזמן אז השרירים המייצבים, מתחלשים |
ציטוט:
|
ציטוט:
ציטוט:
יש צורך בחגורת גב. אלא אם בא לך פריצות דיסק. בקיצור יצאת http://www.shipmentoffail.com/wp-con...-duck-fail.jpg |
ציטוט:
|
ציטוט:
זה כמו שתעשה סקווט עם מוט ריק חגורה לא תעזור לך ה - % שהחגורה תוסיף לך במשקל כזה הוא קטן אבל אני בחור חלש אני משתמש בחגורה במשקלים נמוכים וגם נזקק לעבוד בטכניקה נכונה כי להצליח להרים משקלים... |
ציטוט:
עדיין ניתן להרים ללא חגורה כיוון שהיא משמשת בעיקר ליצור לחץ תוך בטני על מנת להפיק עוד כח |
ציטוט:
אם אתה בא כל אימון ומרים משקל אקראי/המשקל הכי כבד שאתה יכול להרים לא תתקדם אתה צריך לבנות תוכנית מ 80-90% מהיכולת שלך ומשם להתקדם ליניארית או בבלוקים הטכניקה תסייע לך להרים יותר בסופו של דבר |
ציטוט:
כמה שטויות............................................ .............................. |
ציטוט:
אני אישית משתמש בפטישים כבדים ובכפיפת מרפק במוט ציטוט:
|
ציטוט:
והמטרה שלך לעלות משקלי עבודה אתה בונה תוכנית שאתה מציב בשבוע 4 את הRM5 שלך, 130 ק"ג ומתחיל שבוע 1 - 100 שבוע 2 - 110 שבוע 3 - 120 שבוע 4 - 130 ואז שובר שיאים שבוע 5 - 135 שבוע 6 - 140 שבוע 7 - 145 (למשל פה ממש קשה לך אז מוריד התקדמות) שבוע 7 - 147.5 שבוע 8 - 150 (כשלון ב 150 למשך 3 אימונים - מבצע ריסט) שבע 9 - 140 שבוע 10 - 145 שבוע 11 - 147.5 שבוע 12 - 150 שבוע 13 - 152.5 וכך הלאה ככה בונים תוכנית אימונים (כמובן שעושים את זה לכל תרגיל למשל יש לך את 5X5 מקדאו שבוניה ככה) אופציה שניה היא לעבוד חודש 5X5 שבוע 3 שיאים שבוע 4 לשבור שאים שבוע 5 מעבר ל 3X3 שבוע 6-9 עליה של 5% כל שבוע 3X3 וככה בנויה התוכנית 5X5 גלן פנדלי |
moo אני שמח לראות שניסית לעזור פה לאנשים ולא נגררת לוויכוחים המיותרים, כל הכבוד
אני מסכים עם רוב מה שאמרת פה. |
ציטוט:
תודה |
ציטוט:
חשבתי אני פשוט אמור להפעיל אותם |
ציטוט:
מה הקשר פריצת דיסק לפטישים בעמידה? חגורת אימונים עוזרת להרים יותר משקל, לא לימנוע פציעות. |
ציטוט:
|
ציטוט:
החגורה לא נועדה למנוע צ'יטים. |
אפשר לדעת במה עוזרת החגורה?
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:42. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ