![]() |
האשם, ביקשת שאני אסביר .
אז ממה שאני רואה , קודם כל בכללי , מישל יותר מלא ממך . בכל חלק בגוף . הוא יותר רחב ממך , החזה שלו יותר רחב ומלא משלך , הידיים שלו יותר פרופורציונליות , צורת המותניים שלו יותר יפה - המותניים שלך טיפה רחבות ו"בולטות" החוצה , לעומת זאת , המותניים של מישל "צמודות" לגוף , מה שמביא לו צורת v יותר יפה . לפי דעתי , גם אם היית בא עם רגליים בגודל שלו, לא היית לוקח . אני מכבד אותך , עשית שינוי אדיר ואני עוקב אחרייך מההתחלה שלך , אבל תצטרך עוד שנתיים - שלוש כדי להיות מלא יותר ולשפר חלקים לא חזקים בגוף . |
ציטוט:
|
חנע זה ספורט סובייקטיבי ,כשבן אדם א' מסתכל על תמונה שמשווה בין שני מתחרים ,ובן אדם ב' מסתכל על אותה תמונה ,לא בהכרח שניהם יראו אותו דבר ויסכימו לגבי התמונה הזאת.
|
ציטוט:
ממש כבוד ממש כבוד ,בן אדם בא שואל שאלה ועוד אומר בסוף סליחה אם טעיתי ותראה איך אתה עונה,כבוד באמת כבוד :diractor: |
ציטוט:
|
בסדר אז שאלתי והוא היה יכול לכתוב-חס וחלילה בלה בלה ולא לפתוח פה כמו שרק הוא יודע וחבל.
|
אל תיקח קשה הוא בסך הכל כתב הודעה מוגזמת בישביל להראות שלא קרה כלום עם גיל ולהראות עד כמה הוא אוהב אותו זה הכל
|
יש צורה לדבר,אני לא נפגע תהיה בטוח,אבל אם הוא רוצה כבוד בתחום הוא חייב לדעת לענות ולדבר בצורה יפה,אני רק יכול להצטער בשבילו שהוא פוגע בשמו הטוב,ראיתי לא מעט שהעירו לו בשבוע שעבר אחרי התחרות על זה.
|
שוק ניהיה פה...
|
אנטון שים תמונה שלך בתחרות,לא יצא לי לראות שמעתי היית ברמת על.
|
ציטוט:
|
חחחחחחחחחחחחחח אני מחפש חללית ביד 2
|
ציטוט:
|
שים לי 2
רק לא אמרת מה המחיר |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
השריר 6 פינת דאמבל
עיר-רמת מסה |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:27. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ