![]() |
אין בעיה אחי אני ישמח לשמוע את הנקודת מבט שלך.
מסנג'ר Sahar91@ gmail .com דרך אגב אני הולך לאכול ולישון עכשיו אז נדבר מחר. |
ציטוט:
כל כך נכון, גם אני חשבתי כמוהו עד שבסוף מישהו כמוך הכניס לי קצת שכל |
ציטוט:
אם אתה בכלל לפני צבא ... בן 18-19 איך הגעתה לסייקל??? |
נראה מעולה אחי ! מסה מאוד מכובדת!
ואם כבר סייקל.. תן אחד של חיטוב רצחני ככה שגם לא תאבד מסה וגם תהיה מחוטב וזה לא יפריע לך בצבא לאכול כמו שצריך. בהצלחה =] |
תעלה להם תפרונט מהמקושרים אחי!
|
קטלני גבר !
|
ציטוט:
ללכלת וזה לא נראה טוב. אני מצטער שאני אומר את זה אולי אתה לא מחבב אותי או שונא אותי אבל לא יכולתי להתאפק. יש עליך מאסת שריר נכון אבל,הגוף לא יפה לא אסטתי יש הרבה מאוד שומן בעיקר בחזה ובבטן אתה ממש ממש הגזמת וזה ממש לא נראה טוב. נראה כמו איזה 22% שומן לפחות.. בכל מקרה עכשיו בטח כולם יצאו עלי,אני בסך הכל אומר את דעתי הגזמת עלית הרבה הרבה מאוד שומן -והגוף כבר לא אסטתי ויפה לדעתי אן אסטתיקה מלא שומן נכון בישביל פיתוח גוף צריך לאכול כדי לגדול-אבל אתה פשוט הגזמתת ועברת כל גבול לדעתי יש לך חיטוב של חצי שנה לפחות.. בהצלחה. |
די לבלבל את המוח הוא נראה כמו שצריך להראות בתקופה של מאסה ..
כל הכבוד סהר אתה ללא ספק אחד מהתותחים בפורום הזה תמשיך להתקדם! |
ציטוט:
תגיד מה שאתה חושב אני לא חושב ככה לדעתי הוא הגזים אנשים צריכים לקחת דברים בפורפציות והוא עבר תפורפציה הוא פשוט הגזים. |
צחי סלח לי אבל אתה מזיין את המוח
עוד לא שמעתי תגובה טובה שלך על מישהו. קודם שהגוף שלך ישקול כמו הרגליים שלו ואז תתחיל להיות ביקורתי כ"כ. |
ציטוט:
Hell Yeahhh ! ! ! |
ציטוט:
ציטוט:
אוי מצטער שפגעתי בך כשעכשיו אני נראה פי 3 ממך האסתטיקה אצלי נשמרה למרות האחוז שומן הגבוה שלי, אתה כנראה לא יודע מה הפירוש של אסתטיקה אני בדרך כלל לא משתחצן ומתלהב (זאת הפעם הראשונה) אבל כשתגיע לרבע ממה שהשגתי אז תדבר ככה. רואים שאין לך שום מושג מהו פיתוח גוף. אני לא רוצה שתגיב לי על זה, תודה. ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
|
רגלים מרשעות
|
תותח על !
|
בלאט אני כל פעם נדהם מחדש מהפרונט!
ועאלק צחי:22%שומן חחחחחח איזה פופו |
תודה אחים
תודה LOVETOBE עדכון מהיום פריסת גב עם גב זקוף, מישהו מהפורום נתן לי עצה לעשות פריסת גב עם גב זקוף ולא מכופף, להיות ישר, כך זה יראה הרבה יותר טוב, ואכן הוא צדק: http://i25.tinypic.com/20qgjfq.jpg אני מתאמן על הפוזינג הרבה עכשיו, אני רוצה לשלוט בכל פוזה שקיימת. |
איזה גב לעזאזל חחח
|
ציטוט:
|
ציטוט:
א.אתה זיין שכל ברמות ואתה אידיוט ב.אתה שניצלון קטן שסהר ירד עליו פעם ומחפש "להגיב לו על זה" ג.בתור אחד שפגש את סהר אני יכול להגיד לך ולשאר הקנאים שסהר ניראה פי 2 יותר מרשים בפנים לא סתם במר ישראל מלא אנשים שם שאלו אותי אם הוא מתכנן להתחרות בנוער ושהוא מרשים רצח. ד.הוא לא על אחוז שומן גבוה כלכך כמו שאתה מתאר יש מה לשרוף אבל בגדול זה אוף סיזון ושכל הליצנים פה יוציאו תרעיון שלעלות במסה בצורא משמעותית ולהשאר על אחוז שומן נמוך זה תלוי או בגנטיקה או שפשוט דוחפים איזה סייקל טוב לא משנה באיזו דרך או תוכנית עובדים. ה.תעלה תמונות שלך יא חתיכת אפס וניראה מה אתה שווה פרט ליריקה ו.הייתה מת לרבע מהגוף שסהר מחזיק ואני כבר הבנתי מכמה אנשים בעיקר מהחברים שלך כמה שאתה לוזר ואנורקס אז תיתאבד. MOO אתה טיפה מגזים אחי.. דבר ראשון יש מלא אנשים שהצליחו לשמור על אורך חיים של אימונים ותזונה במשך השירות הצבאי,תלוי לאיפה אתה מתגייס במידה וסהר מתכנן קרבי וגיבושים וכו' אז תהיה לו בעיה אבל לא הכל "ילך לפח" כמו שרשמתה.תיתפלא כמה אנשים הכרתי שירדו במסה בצבא ואיך שסיימו את הגיוס תוך חצי שנה של אימונים החזירו הכל והוסיפו עוד. דבר שני תגיד אחי כל מי שלא עובד 5X5 מבחינתך לא יודע להתאמן?זאת תוכנית טובה שלא תבין אותי לא נכון אבל סה"כ אתה לא יכול להגיד שהבן אדם לא שם תוצאות יפות על השולחן תסתכל בתמונות הקודמות שלו ותיראה.אני לא עובד 5X5 אבל בתוכנית שלי יש דדליפט וסקוואט פעמיים בשבוע אז מה אני גם לא יודע להתאמן? סהר לא על אחוז שומן כזה דרסטי וגבוה כמו שרשמתה.מה שכן לא הייתי מתחיל ממצב כזה סייקל של עליה במסה אלה מחטב יורד לאחוז שומן נמוך סביבות ה11 12 ומשם מתחיל אוף סיזון אם חומרים. בגדול גם הבנתי מסהר שיש לו שנה עד הגיוס אז אללה אכבר עד אז. |
סהר עצה: עם יש לך שנה עד הגיוס שכח מחיטוב תמשיך מסה תצבור כמה שיותר מסה לפני הצבא כדי שתאבד כמה שפחות
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:10. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ