![]() |
תחרות ברמה גבוה,מה שחשוב מר ישראל ואלוף האלופים הוא וליד נסראלדין אשר הציג גוף מרשים וחטוב ביותר.באמת כל הכבוד.יישר כח.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אנטון קולומיז'טס - ראשון ספי אבו חמיד - שני אני - שלישי. לא ראיתי את שאר הקטגוריות. תודה לכל החבר'ה שעודדו, לכל מי שבא לפרגן, פגשתי סוף סוף את עלוש ועוד כמה חבר'ה. סה"כ היה נחמד, כיף לחזור לחיים. |
ציטוט:
|
קטגוריה עד 90קילו זכה וליד הוא ניצח את חוסאם מסרי,וליד זכה לאחר מכן בתואר אלוף האלופים לשנת 2009,מדהיםםםםםםםם.חבר"ה וליד עוד יגיע רחוק הוא בסך הכל בן 25.יש לו מסה מטורפת, חיטוב מדהים.אפילו ניצח את עבד שהיה בודד בקטגוריה מעל 90קילו.כמו כן סאפי זכה במקום השני עד 82קילו.כמו זכה צביקה סויקה במסטר מעל 50.וליד זכה בכרטיס טיסה לארצות הברית לתחרות מר אולמפיה שם ייפגש את ארנולד שוורצנגר ורוני קולמן.כל הכבודדדדדדדדדדד.
|
תמונות מהתחרות
http://dietme.co.il/gallery/thumbnails.php?album=9 יש כבוד חברים, החבר'ה שם נראו ממש טוב. עיקר הרושם עשה עליי בושרי . |
במאסטרים 50+ אני לא מבין איך סרגיי לא זכה
חוץ מהקטע הזה אני חושב שהשיפוט היה הוגן לכל אורך התחרות אבל היה אירוע יפה מאוד |
מי זה השמאלי פה? http://dietme.co.il/gallery/displayi...298&fullsize=1
מתאמן במכון שלי... |
ציטוט:
כמו שעדיף שלא ידעו מה שופט אמר לי בהרשמה לתחרות אני מעדיף לא להגיד כדי לא ליצור שם רע לאיגוד שבאמת יכול להיות שזה לא באשמה של מי שמנהל |
לדעתי גדי היה צריך לקחת מקום שני...
|
ציטוט:
|
אפשר תמונות של בחור בשם טל,שהתחרה ב-75קילו?
|
ציטוט:
בפיטנס שקלתי 10-15 קילו יותר מכולם שם ומסתכלים שם רק על חיטוב אז איפה ההגיון? במשקל 77-8 היתי יכול להתאים יותר לעד 82 |
ציטוט:
|
ציטוט:
אין מה לעשות עד 75 אין מישהו שיכול להתחרות בך , וב82 פגשת אנשים קצת יותר מנוסים. סה"כ מהתמונות בפייסבוק שלך אני רואה שיפור אדיר, הרגליים מרשימות מאד לכל קטוגרייה... בקטגורייה הזו ראיתי יותר אנשים מוכנים מכל האנשים שעלו להתחרות בכל הקטגוריות ב ifbb. |
המתחרים נראים ברמה מאוד גבוהה....
הצילום עצמו גרוע ולא מציג אותם טוב.... כל שנה אותו צילום גרוע... |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:38. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ