![]() |
דארק אמר שהתרגיל מיותר. אמרתי שהוא מיותר רק למתחילים, יש לו את התועלות שלו.
|
יפה....
וכשאתה שולל את מה שהוא אמר [כשהוא פונה אל פותח הפוסט] אתה בעצם אומר שהתרגיל דווקא לא מיותר לפותח הפוסט יכולת לומר: התרגיל אכן מיותר לך כרגע-אבל בהמשך,כשתתחזק תוכל להשתמש בו כתרגיל עזר לדדליפט אם תצטרך ואז דברים יהיו מובנים בצורה יותר נכונה...... |
אתה מתעסק בסימנטיקה, הבהרתי בהודעה הראשונה בדיוק למי התרגיל מתאים. לא רציתי שלא יבינו את דארק מיוז נכון ויחשבו שזה תרגיל מיותר לכולם, כי זה מה שהוא אמר. כל ההתלהמות שבאה אחרי הייתה מיותרת
|
ציטוט:
ואתה רואה מיהו פותח האשכול ויודע בוודאות שאינו מתאמן מתקדם ... לכן ההודעה שלך שהובילה לכל ההתלהמות הזו הייתה מיותרת. דארק מיוז צדק, אין צורך בשלב הזה שראגס זה מיותר לאללה. |
אבל אתה מצד שני כותב שתרגילים אחרים מיותרים. מבחינתי שראגס מיותר בדיוק כמו פשיטת מרפק (ואולי שניהם לא מיותרים כלל).
לא שאני לא מסכים איתך אגב, המשפט האחרון שלך בהודעה אחריי סיכם את מה שכתבתי בקצרה. אבל הדעה שלך לגבי מתאמנים מתקדמים ותרגילי עזר מבודדים סותרת את ההודעה שלך מהשרשור האחר, שזה די מצחיק. |
ציטוט:
יש לך רגליים מכובדות אבל סקווט זה סקווט, תצלם שהוא מלא שובר מקביל אין לי סיבה להאמין או לא להאמין כי מספרים אפשר לרשום... |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
או לפחות תגיד בשלב שלך זה לא יעיל , אל תבודד. |
ציטוט:
לעומת מה שאתה אומר "זה לא יעיל למתחילים" אני חושב שזה אותו דבר ואני לא אוהב להתעסק בסימנטיקה |
ציטוט:
וזה כי אתה אוהב להתפלסף... לא בעיה שלי |
להסביר איפה התרגיל כן בא לידי תועלת ב4 שורות זה מיותר ופלספני? אז למה יש פה פורום בכלל? תעשו q&a עם גיל גרנות וזהו. עם כמות הספאם שיש פה אני לא מבין את ההטפלות אליי, כשאני סה"כ מספק הסתכלות יותר נרחבת על הנושא.
|
ציטוט:
תסתכל כמה עמודים אחורה, תראה מה החלק שלך בוויכוח הסתמי שהלך פה ותבין למה זה היה התפלספות מיותרת במקום לסכם בכמה מילים. |
פורסם במקור על ידי sugarzaza
לא נכון, שראגס כבדים זה תרגיל עזר טובים למתקדמים ששולטים בתנועה, מכמה סיבות א. בשראגס המשקל שתחזיק יהיה בסופו של דבר גבוה בעשרות קילוגרמים מהדדליפט, מה שייתרגם לדדליפט יותר כבד. ב. העבודה בשראגס יכולה להתרגם לשיפור בpower clean (אם יש לך יותר כוח, אז יש לך יכולת לנצל יותר ממנו בעשירית שניה) שוב פעם, התנועה הזו מתאימה רק למתקדמים שמיצו את ההתקדמות הליניארית שלהם. בכל מקרה אחר השראגס מיותרים ורק יפריעו להתקדמות. הכל נאמר כבר פה, כל הודעה שבאה אחרי הייתה מיותרת כולל שלי. |
ציטוט:
הממממ במקום לומר " התנועה הזו מתאימה רק למתקדמים שמיצו את ההתקדמות הליניארית שלהם. בכל מקרה אחר השראגס מיותרים ורק יפריעו להתקדמות." אמרת כל מיני דברים שיעלו כל מיני שאלות שיבלבלו ויפתחו דלתות לא קשורות ... מה שפתח את כל הוויכוח הזה, כי אתה מבלבל אנשים לאללה עם עניין הסקוואט שפשיטות לא יתרגמו סקוואט חזק אבל שראגס כן יתרגם דדליפט חזק מה שסותר לחלוטין את מה שאתה אומר כי מדובר על טווח תנועה ותרגיל מורכב לעומת תרגיל מבודד.(למוח הבלתי מזויין) שאינו יודע...שזה רוב האנשים פה . משמע במקום לרדת לרמה שניתן להבין התפלספת , כמו תמיד ... עזוב אני לא נטפל אלייך או משהו , אני הבנתי על מה אתה מדבר ואני נוטה להסכים עם חלק מזה לכן לא נכנסתי לזה בכלל . אבל פתחת וויכוח מיותר , ואתה עושה את זה כל הזמן מתוך "אני יודע כל מיני דברים בוא תדע גם אתה" אבל אתה שוכח שאתה נותן את קצה הפאזל מתוך תמונה מלאה ומצפה שאנשים יבינו מה אתה מדבר... וואלה מה לעשות לא עובד |
אם אתה חושב שאני סותר את עצמי אז לא הבנת במה מדובר ותנסה להבין כי רשמתי את זה כמה פעמים פה כבר.
יש מקום לתרגילי עזר למתאמנים מתקדמים, אבל רק כאלה שלקוחים מתוך התנועה המקורית. תרגיל עזר שלא לקוח או קשור לתנועה המקורית לא ישפר את התנועה המקורית, אלא רק את תרגיל העזר. Lockouts יעזרו לך לשפר את הבנץ', פשיטות מרפקים לא. Push Presses יעזרו לך לשפר את הפרס, הנפות לצדדים לא. |
ציטוט:
עדיין אתה נוטה לתת חצי תמונה ולא מבינים על מה מדובר אל תשכח שאת כל המידע לך יש, ולתת חצי ממנו נקודתית עושה בדיוק הפוך . או שתגיד הכל מהכל או שתעשה מה שאני חשבתי שצריך לא להכנס לזה רק להסביר נקודתית על השאלה |
sugarzaza צודק, למתאמן מתקדם התרגיל לא חייב לדמות את תבנית הגיוס
(recruitment pattern) כדי לשפר תרגיל שמערב אותם שרירים. אבל זה לא רלוונטי ל98% מהפורום :( אצל מתחילים ברוב המקרים הדבר היחיד שיישפר תנועה מסויימת זה רק התנועה עצמה i.e בוקס סקוואט לא ישפר סקוואט |
ציטוט:
אבל זה כ"כ לא יעיל כי דדליפט ישפר הכי טוב את הדדליפט כי עדיין אין לו נק' חלשות ברגע שמתאמן הוא מתקדם ויש לו נק' חלשות (אחיזה למשל) אפשר לבחון שימוש בתרגיל עזר, אך לא תמיד זה יעיל בקיצור התנועה עצמה תמיד תשפר אותך הכי טוב ולא משנה אם זה סקווט/דדליפט או כל דבר |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:14. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ