![]() |
בסוף אתה מבין שזאת הרגל שלה ואתה לא מבין מה קורה פה
עד שאתה מוריד לה את המכנס ואת התחתונים ובעצם מגלה שזה בן אתה מתחיל לצעוק כמו משוגע ואמא שלך צועקת לך מלמטה "שמעון מה קרה?" ואתה צועק לה "לא כלום היא ניצחה אותי בשח-מט" ואתה רץ למרפסת וקופץ ממנה מי ממשיך? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
לא נורא אחי יעלה תמשיך
ואל תשכח שמעון הוא שרירן ולכן קפיצה מהמרפסת שזה 5 קומות לא מזיזה לו! |
ציטוט:
ואז כשהרגשת לפתע את הדשא מפשפש בין אצבעותיך הינך פתאום שומע צעקות מלמעלה! אתה מטפס חזרה במדרגות ורואה את אימא שלך והבנות מהים דוחפות אצבעות בשיא הכיף! אתה רץ לכיוון המירפסת ושוב קופץ...אמא שלך צועקת לך חכה רגע!וקופצת אחריך. מי ימשיך אותי? |
ציטוט:
אתה עולה עוד פעם לבית (למרות שזה לא היה הבית שלך אבל יאללה נזרום) אתה שומע את אמא צועקת אתה נכנס בבהלה מה יש מה יש ואז אתה מגלה שהיא מצאה את המזריקים שהיית מזריק בהן ואת הכדורים שאתה לוקח בלי שהיא תדע אז היא שואלת מה זה אתה אומר לה מה זה אבקת חלבון מה יש לך אז האמא מאמינה לכל דבר ואומרת לו אא טוב חשבתי זה משהו לא טוב ואתה מסתכל לצד רואה את החברות מתלחששות הוא לקח אבקת ניפוח בגלל זה הוא גדול ופה נגמר הכיף שלך הן עוזבות ולא חוזרות. הרסתם את זה כשאמרתם שהוא קופץ אבל זהו סיימנו את הסיפור :d:d |
:):):):) סיפור יפה =]
האנה מחר אתה בא לספר לי סיפור לפני השינה? |
ציטוט:
|
ציטוט:
אין משוררים אנחנו אני בטוח שלא היה אשכול כזה בישראלבודי. |
ציטוט:
|
האנה יש בשר אחי אל תדאג=]
|
ציטוט:
ציטוט:
|
קרית השרון.
נתניה. אתה אח שלי? |
ציטוט:
סתם סתם |
חחח אחי אתה שרוט גבר=]
|
ציטוט:
|
ציטוט:
מתי תעלה לנו את הדאבל בייספס האלוהי שלך? |
ציטוט:
|
ציטוט:
במקום לשתות תmulti vitamin והomega 3 אתה לוקח פטיש,שובר אותם,הולך לשירותים עם זה ומסניף נראלי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח |
חחח
סתם שאלה כמה סקופים ביום אתם לוקחים של אבקת חלבון אני לוקח אחד בסיום אימון |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:42. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ