![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
שתיהם יעילות |
Ab:
7-8לשריר גדול סט 5לקטן. |
ציטוט:
השיא שלי בסקוואט זה 140 ל- 2 חזרות עם ספוטר המשקל עבודה בד"כ נע בין 120 ל- 130 לטווחים של בין 3ל-4. זה די מייצג. ד"א סתם בשביל השוואה אני מתאמן כבר שנה וחצי רצוף אחרי הפסקה של 3 שנים מהצבא. לפני שנה וחצי הייתי עושה סקוואט עם 60 קילו והיה די קשה, אני שוקל להוסיף עכשיו גם ג'אמפ סקוואט בשביל לשפר את אלמנט הכוח המתפרץ |
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה לא יכול להתאמן בעצימות גבוהה עם מנוחה של 1-1.5 דקות בעצימות גבוהה אתה נח 4-6 דקות |
ציטוט:
|
Abcde
בייספ+טרייספס 12 סטים כ"א רגליים 12 סטים כתפיים 12 סטים גב 19 סטים חזה 18 סטים אני יודע שזה נפח מאוד גבוה, אבל זה עובד עבורי ואני גודל עם זה, אז סבבה =] |
ציטוט:
עם כבר אז 20 סטים לרגליים,17 גב,15חזה.ורגליים זה כולל תאומים. כתפיים 12 סבבה אבל יד קדמית ואחורית גם 12 כל אחד ..? :/ |
ציטוט:
|
מה אתם באמת חושבים שאו שהתוכנית עובדת או שלא ? ||||||||:
|
abcd
גדול 16-18 קטן-10-12 כתפיים-12-14 טווח 8-12 חזרות לפעמים מוסיף לסוף בתרגילים מורכבים RM1-3 5 חזרות.. |
ציטוט:
תפסיק לצאת על אנשים בדברים שאין לך מושג בהם. תחסוך מעצמך את הפאדיחות. |
תגידו גם ב fbw צריך לעשות את כמות הסטים המטורפת שאתם עושים? 15-20?
אני עושה 3 =\ |
ציטוט:
זה פשוט מצחיק לתת לרגליים הרבה פחות סטים מחזה...אחר כך אנשים לא מבינים למה יש להם כאלה פערים גדולים בין הרגליים לשאר הגוף וזה לא פרופורציונלי אחרי זה גם במשקלים.. רגליים זה קבוצות שריר מאוד גודלות...ואין בעיה אפילו לתת 20+ עם עובדים על כמה קבוצות גלוטאוס..האמסטרינגס..קוואדס..תאומים..לא חסר |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
Fbw זה תכנית של מתחילים, זה בסדר שיש בה קצת סטים. כמות סטים גבוהה יותר זה למתקדמים יותר. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:00. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ