![]() |
למה שהוא יעשה חיטוב ? הוא אמר שהוא הולך להתחרות? :wacko:
|
ציטוט:
|
מדהים ואם אתה טבעי זה עוד יותר מדהים וזה עוד הוכחה שלישראלים יש את הגנטיקה טובה ולרוסים הכי טובה (גם אני רוסי) באמת בחור גדול ענק.
חבילות קטנות אולי איזה סופר קטן ממש לא חבילה קטנה |
ציטוט:
ולפותח הפוסט אתה גורם לטנק להראות קטן לידך סחטיין על היד! |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אין לי מילים, פאקינג מפלצת.
ואם אתה באמת טבעי כמו שאתה אומר אז אני מוריד בפניך תכובע, כל הכבוד. |
אתה תנין אחי, מעניין יהיה לראות לאיזה גדלים תוכל להגיע כשתיכנס לעסק הרציני באמת..
|
מטורף! פשוט מטורף.
עזוב אותך חיטוב אתה נראה מצויין ככה, אם תשאל אותי, האחוז שומן הנוכחי מוסיף למראה של הטנק. יש כוונות להתחרות בעתיד הקרוב/רחוק? |
אחי אתה פשוט חיה
|
ציטוט:
יהיו לי סיוטים בלילה מלחשוב על זה :) אולג......עם הראש שלי והגנטיקה שלך אנחנו יכולים לכבוש ת'עולם! |
אתה אחד הטבעיים המרשימים שיש בעולם כיום ואני לא מגזים. אם רק תיקח את הספורט הזה יותר מתחביב השמים יהיו הגבול.
|
ציטוט:
ואיך לעזעזל אתה רוסי? מוסקוביץ זה שם של אשכנטוז צהוב לא של רוסי! ציטוט:
אני ואתה באותם משקלי עבודה בחזה כמעט |
הכל תלוי באיך אתה עובד סדר התרגילים באותו היום שאתה מתאמן.
אני עובד בשיטות אחרות לכן המשקלים אולי קצת נמוכים מהצפוי אפשר לעבוד 150 על 6 חזרות אבל לא באיכות של 130 על 6, הכי חשוב זה להתרכז בשריר שאתה עובד עליו. נגיד חזה אפשר להתרכז על השריר לחבר את השכמות לא לנעול מרפקים, ככה שחזה נטו עובד, ולא גב וטרייספס וכתפיים. אבל אפשר גם סתם להרים להעמיס משקל ואז 50% הגב שלך דוחק 40% יד אחורית ו10% חזה... וזה לא מה שאנחנו רוצים.. אנחנו רוצים 90% חזה. ככה שלהגיד שעובדים אותו משקל זה דיי לא משחק תפקיד הכל תלוי איך... |
ציטוט:
כי גם אני לא נועל, ורציתי לדעת אם זה בסדר, כי מדריך במכון כושר שלי אמר לי שהגירוי נמוך יותר. ואני לא אחד שמקשיב למדריכים :) |
בטוח אתה סלקטור..
באיזה מועדון? |
שמע, יש הרבה אנשים בעל מראה מרשים, אבל זה כבר יותר מזה - הרבה יותר מזה. לפחות במסה אתה מקדים די בהרבה לא מעט אנשים שגם אותם בתאכלס רואים ברחוב - מתרשמים.
מה שקצת מוזר שאני פחות עבה ממך די בבירור, אבל יש לנו נתונים מאד דומים משום מה... |
גודל מטורף אחי תמשיך כך
|
מצטער אחי אבל אני די בתוך שאתה על סטרואידים ארנולד הגיע להיקף יד של 52 ס"מ והוא ישתמש בהם וגם הוא מתאמן כל החיים שלו לא משנה כמה אתה אוכל בלי זה אין כמאת אפשרות להגיע ליותר מ95kg של {שריר}.
לא משנה מה תגיד אני לא יאמין אבל לבריאות (לא שזה מפריע לי שאתה משתמש פשוט תודע). |
ציטוט:
אי אפשר להגיע מעל 95 קילו בלי סטרואידים? אני בן 18, בשיא שלי שקלתי 103, עכשיו בנתיים הפסקתי להתאמן, אז ירדתי לקצת.[עכשיו אני שוקל 100] נראלך שמישהו שפוי, בן 18 ישתמש בסטרואידים? תעשה טובה. במקום להחמיא, אתה מדבר שטויות. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:33. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ