![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
אם אתה תוך שנתיים וחצי הגעת לרמה שלך (שהיא פי 5 יותר משל הגרשגושגשגרון הזה), למה שלי לא יהיה סיכוי? יש סיכוי כמו גדול ואני גם יעשה את זה. אני עומד בהבטחות שלי, תראה שאני יעשה את ההתערבות שלנו כמו מלך.:diractor: |
ובקשר לזה שאני צוחק עליו, יש לי סיבה. :wiggle:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
תפסיקו לבלבל ת'מוח,הוא מחוטב מאוד והמשקל שלו טוב ביחס למבנה הצר שלו.
למרות שמה שהוא עשה ב12 שנים זה מה שרובנו עושים בשנים אחדות.. |
ציטוט:
אמרתי לך שבזה אתה לא צודק "אני לא ירא אותו ממטר" בשנה...התווכחנו באייסי אז לא נמשיך פה... |
אני אסכם את זה ככה: יש לו גוף טוב, ללא ספק, אבל לא למפתח גוף שמתאמן 12 שנה. אבל התגובות שלו לעצמו בynet זה משהו שאני אזכור תמיד.
|
ציטוט:
עשיתי חיפוש בגוגל ומצאתי את זה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3284213,00.html |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
לא יפה ליצחוק...אל אנשים סתם ככה ..
|
ציטוט:
גבר הוא בהרבה יותר גדול מימך אני לא מבין מה זה הסטגימה שיש נגדו? הוא עשה לך רע מה זה בושוות וחוץ מזה הוא בהרבה יותר גדול מימך יתחרה בתחרויות. ותקן אותי עם אני טועה אתה אף פעם לא יתחרתה. אז חברה תפרגנו קצת כי בנתיים כל מי שדיבר בםוסט הזה הוא יותר גדול מימנו חוץ מהניגרי. |
ציטוט:
זה שהוא לא עולה מסה מלווכלוך עד לבדיחה יש המון דרך |
ציטוט:
שיתחרה בפיטנס. |
אני לא חושב שבתחום הבודי בילדינג הוא בדיחה, כבר הבאתי את דעתי עליו בתחילת הדיון יותר מפעם אחת. וזה שהוא לא על חומרים זה בחירה שלו וצריך לכבד אותה.
אבל בקשר לכתבות והתגובות עליו בynet (שהוא התחזה וכתב לעצמו) ועם הקישור של האתר חשפנות שלו זה כבר דיי מביש לדעתי. זה כבר בדיחה שלו על עצמו ולא שלנו. אני במקומו הייתי מוריד את זה מהרשת ממזמן. |
ציטוט:
זה יותר בושה למארגנים ולמנהלי הץחרות. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:00. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ