ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף תחרותי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   והזוכה במר דרום הוא... (https://israelbody.com/showthread.php?t=55640)

האדמור 22-06-09 16:26

האשם כל הכבוד! תואר זה תואר כמו שאמר חברי הטוב הניגרי והוא אכן צודק! אני שמח בשבילך על הזכיה ועל התואר הנוסף. אתה אכן צובר ניסיון וזה חשוב מאוד, אף פעם זה לא מספיק. העליה לבמה מרגשת כל פעם מחדש וזה ממש לא קל!

שיהיה לך בהצלחה גם בהמשך.

HITMAN 22-06-09 16:28

Dr. Muscle,Shauder ולאחרים מהפורום תודה רבה. חברי אני לא התכוננתי לתחרות הזו! אני יצאתי כדי שיהיו מתחרים על הבמה אבל לא חשבתי שיהי המצב שלנו עד כדי ככה. :(

אכשב אני אשתפר למר.מרכז-09 אם יהי כמובן! כי גם ככה זה בדרך

HITMAN 22-06-09 16:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hitman (הודעה 858508)
dr. Muscle,shauder ולאחרים מהפורום תודה רבה. חברי אני לא התכוננתי לתחרות הזו! אני יצאתי כדי שיהיו מתחרים על הבמה אבל לא חשבתי שיהי המצב שלנו עד כדי ככה. :(

אכשב אני אשתפר למר.מרכז-09 אם יהי כמובן! כי גם מר.ישראל בדרך

לא יודע מה יהי :)

Dr. Muscle 22-06-09 17:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hachem-01 (הודעה 858390)
לנכדים שלי אני אספר על דברים אחרים שעשיתי שהיו מרתקים לא פחות תאמין לי אלון ......:)

אז תן לי את הגביע :) אם שיא הקריירה שלי בבאדיבילדינג תהיה לנצח במר דרום, או אפילו בקטגוריה שלי במר דרום, אני אהיה שמח :Embarrassment:

hachem-01 22-06-09 17:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dr. Muscle (הודעה 858572)
אז תן לי את הגביע :) אם שיא הקריירה שלי בבאדיבילדינג תהיה לנצח במר דרום, או אפילו בקטגוריה שלי במר דרום, אני אהיה שמח :embarrassment:

קיבלת לאפה לשלוח את זה?

fighter 22-06-09 17:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hachem-01 (הודעה 858390)
לנכדים שלי אני אספר על דברים אחרים שעשיתי שהיו מרתקים לא פחות תאמין לי אלון ......:)

אשם אני טועה או שאיבדת כמות של מאסה מאז המר צפון
נראת יותר גדול ומסיבי

hachem-01 22-06-09 17:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי fighter (הודעה 858581)
אשם אני טועה או שאיבדת כמות של מאסה מאז המר צפון
נראת יותר גדול ומסיבי

ייבוש אחינו הייבוש עלה לי באיזה 4 קילו .

SiX PACK 22-06-09 20:02

שלוש מתחרים..? ומתוך שלושת המתחרים אף אחד לא בא מוכן..? סליחה אבל הרמה הזאת פשוט על הפנים.

ואני אומר לא מוכן, ולא לא טוב. איזה חשיבות יש לתואר מסויים אם אין תחרות על התואר? איפה המתחרים? איפה הרמה?
חוץ מזה שתחרות בבית מלון זה פשוט.. "ארץ ישראל" וזה נראה כמו חוג של בית הספר או מקסימום בית-עם שכונתי..

ברכות למנצח בכל אופן ושיהייה בהצלחה בהמשך.

hachem-01 22-06-09 20:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי six pack (הודעה 858707)
שלוש מתחרים..? ומתוך שלושת המתחרים אף אחד לא בא מוכן..? סליחה אבל הרמה הזאת פשוט על הפנים.

ואני אומר לא מוכן, ולא לא טוב. איזה חשיבות יש לתואר מסויים אם אין תחרות על התואר? איפה המתחרים? איפה הרמה?
חוץ מזה שתחרות בבית מלון זה פשוט.. "ארץ ישראל" וזה נראה כמו חוג של בית הספר או מקסימום בית-עם שכונתי..

פששששששששששש חתיכת נאום דפקת כבר הספקת לשפוט מאי שם בעולם אנחנו נראים בעיניך "כמו ארץ ישראל" מקיימים תחרות במלון אז מה?מה כואב לך כל כך תגיד אם אתה רוצה שהרמה תעלה אתה מוזמן להתחרות אבל בשביל זה אתה צריך להיות בארץ קודם.אתה בתור "מפקח כללי" תשאר במקום שלך וכבר הערתי לך פעם לדבר בחוסר כבוד גורר חוסר כבוד..אז אדוני תרגע ותמשיך להוריד סרטונים ליו טיוב ותן כבוד לספורטאים .

theodor 22-06-09 20:56

ha seret mr darom 2009

http://www.youtube.com/watch?v=aRQohN9FjwY

SiX PACK 22-06-09 21:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hachem-01 (הודעה 858735)
פששששששששששש חתיכת נאום דפקת כבר הספקת לשפוט מאי שם בעולם אנחנו נראים בעיניך "כמו ארץ ישראל" מקיימים תחרות במלון אז מה?מה כואב לך כל כך תגיד אם אתה רוצה שהרמה תעלה אתה מוזמן להתחרות אבל בשביל זה אתה צריך להיות בארץ קודם.אתה בתור "מפקח כללי" תשאר במקום שלך וכבר הערתי לך פעם לדבר בחוסר כבוד גורר חוסר כבוד..אז אדוני תרגע ותמשיך להוריד סרטונים ליו טיוב ותן כבוד לספורטאים .

לא מדובר בנאום אלא בביקרות, ואין לך על מה להעיר לי כי הכל נכתב באופן מכובד וכמתחרה בספורט עליך לקבל ביקורת.
אז נכון אני לא מתחרה, ואני לא בארץ, אבל אני עוסק בספורט הזה וחייתי כל חיי בארץ.
וכשאתה עולה על במה אתה חשוף לביקורת, אז אל תצפה רק לביקורת טובה.

חוץ מזה שאני לא מפקפק בהשגים שלך או בזכייה, כל הכבוד לך, אבל אני כן אומר שהרמה היא נמוכה כי זה מה שהיא.
ואני מדבר על רמה תחרותית ומביע דיעה מנקודת מבט תחרותית בלבד. מה שאומר - לא הגעת מוכן !

מצחיק שאתה נגרר פה לפסיים אישיים, אני ממש לא הולך להכנס איתך לזה אבל ד"א אי אפשר להוריד סרטונים ליוטוב אלה רק להעלות.

בהצלחה לך בהמשך ויום נעים...

תום ג'יי 22-06-09 22:21

האמת יש תוכנה שאפשר להוריד ממנה סרטים של היוטיוב ולשמור על המחשב וגם להפוך לmp3
סתם כדי שיהיה מדוייק...

לדעתי האשם היה מוכן,הוא היה יבש והוא הקריב 4 קילו מסת שריר דבר שיכול לפגוע בו בתחרות האמיתית,ובגלל זה חבל שהוא בחר להתחרות בתחרות הזה כי יותר חשוב להצליח במר ישראל..והוא יכול לעשות שם נזקים..

hasman90 22-06-09 22:30

ציטוט:

פורסם במקור על ידי theodor (הודעה 858742)

יווווווווו :):):):) זה בלי הצבע הרג אותי עם הפוזינג שלו

hanna666 22-06-09 22:34

ציטוט:

פורסם במקור על ידי תום ג'יי (הודעה 858806)
האמת יש תוכנה שאפשר להוריד ממנה סרטים של היוטיוב ולשמור על המחשב וגם להפוך לmp3
סתם כדי שיהיה מדוייק...

לדעתי האשם היה מוכן,הוא היה יבש והוא הקריב 4 קילו מסת שריר דבר שיכול לפגוע בו בתחרות האמיתית,ובגלל זה חבל שהוא בחר להתחרות בתחרות הזה כי יותר חשוב להצליח במר ישראל..והוא יכול לעשות שם נזקים..

חחח אתה תשתוק :d

noni 22-06-09 23:43

מזל טוב

זכייה שנייה בתחרות שנייה ברציפות , שיחקת אותה האשם , שייפ מצויין , תמשיך את המומנטום במר ישראל ...

בהצלחה !!

gil-da91 22-06-09 23:56

ציטוט:

פורסם במקור על ידי theodor (הודעה 858742)

:):):):) הרגת אותי עם ההיערות שלך בצד.
"הייתי אוכל פה אות כולם"
"הוא לוקח גם gh ושום דבר לא יוצא ממנו" חחח
"תשמע, זה גם נחמד להיות בקהל, לא?"

עכשיו לגבי התחרות עצמה:
אני לא מבין איך הרוסי הלבנבן חסר המאסה והנסיון בפוזינג, בלי צבע גוף ואחוז שומן לא מתאים לתחרות
הרשה לעצמו לעלות על הבמה, זה פשוט בושה לספורט.
ה]וזינג שלו היה קטסטרופה, ולא נדבר בכלל על הרמה האסטטית שהוא היה צריך להיות בה לקראת התחרות. את המינימום שבמינימום הוא לא עשה. ד"א יש לו אחלה תאומים...
האשם ואיסי, אתם נראים נהדר. האשם, שאפו על הייבוש והחיטוב הקצרצר שעשית לקראת התחרות.
סחטיין על ההתקדמות שאתה עושה.
איסי, הפצצת! יש לך אחלה רגליים וחזה.

HITMAN 23-06-09 05:04

מעניין.. התגובות בעקרון הכל נכון :rolleyes:

ניגרי ענק 23-06-09 10:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי six pack (הודעה 858707)

תשמע אלון לדעתי אתם מפספסים את הדיון, וחבל על הויכוח.
תסתכל טוב, לפי התמונות הוא היה מוכן יפה מאוד יחסית לתחרות אזורית, כנ"ל במר צפון. הבנאדם אולי לא יבש תופת אבל חטוב לגמרי, הוא עשה עבודה קשה וטובה.
לפעמים קשה לי להבין למה אתם מצפים ונראה לי שעושים כאן מיקס בין כמה דברים.
אני טוען כל הזמן שיש בעיה שאנשים מקבלים פה לפנים כל יום תמונות של קאי גרין ודקסטר ג'קסון ואז כל דבר נראה להם פחות טוב, אבל אתם צריכים לצאת מהסרט ולהבין את ההבדלים בין אנשים שזה המקצוע שלהם, לספורטאים שנאלצים לעשות עוד מאה דברים כדי לאכול.
הבעיה היא לא מוכן או לא, אלא הבעיה היא איגוד שמביא 3 אנשים לתחרות אזורית (ו 4 לתחרות שלפניה), וצריך לזכור שאותו איגוד ניזון מכספי ציבור ולכאורה יש לו יכולת לצ'פר ספורטאים ולעודד אותם להתחרות.
זו הבעיה וזה צריך להיות הדיון.

רועי ב.א 23-06-09 10:06

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hitman (הודעה 859003)
מעניין.. התגובות בעקרון הכל נכון :rolleyes:

אתה מתכונן למר ישראל?

יוסי אדרי 23-06-09 15:06

אני רוצה פה צדק!!!!

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:21.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ