ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף תחרותי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   אלי האנה ראיון באתר נאבא + תמונות שלו (https://israelbody.com/showthread.php?t=5551)

Vin diesel 11-02-07 02:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי סהר!
אני חושב שאלי אוכל את ארנולד זאת דעתי.
גם בתקופת הטובות של ארנולד אלי ממש חיה אחד הטובים בכל הזמנים אוכל גם את רוני וגי אני חושב.
אל תיצאו עליי אני רק חושב

תפסיק לחשוב....

nati10 11-02-07 13:09

בונה מזה הדיבורים האלו על אלי האנה למה מי אתם בכלל שתגידו שהוא הגיע לאן שהוא הגיע רק בגלל הסינטול??? אתם יודעים מה תתחילו לסנטל כולכם מעכשיו ונראה אם עוד 20 שנה תגיעו לרמה שלו טוב??

רוני 1 11-02-07 13:43

הבן אדם מסונטל מכף רגל ועד ראש
כל אחד יכול להגיע אליו

Kachok 11-02-07 14:01

חחח תתחיל לסנטל עכשיו ובעוד 20 שנה גם לא תגיע אליו , תצא מהסקט שבו אתה חי , הבנאדם הקדיש כ"כ הרבה מעצמו כדי להגיע לאן שהוא הגיע , לאף אחד אין את הזכות לזלזל בו

nati10 11-02-07 15:01

ציטוט:

פורסם במקור על ידי רוני 1
הבן אדם מסונטל מכף רגל ועד ראש
כל אחד יכול להגיע אליו

מה אתה מבלבל ת'מוח בחיים שלך אתה לא תגיע אליו גם אם לא יודע מה תעשה בגיל 16 היה לו היקף יד 50 בלי שום סינטול קודם תגיע לדבר כזה עם סינטול ואז נדבר.

PcGunMan 11-02-07 16:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי galx
לא לכולם יש ציונים אח שלי...
והוא גר בהסרן דוב

75 לא יותר מדי קשה!
22 אינץ' ?? בחיים לא 55 ס"מ זה כלום לאלי הנה היה 62 אין מצב

Vin diesel 11-02-07 23:06

ציטוט:

פורסם במקור על ידי nati10
מה אתה מבלבל ת'מוח בחיים שלך אתה לא תגיע אליו גם אם לא יודע מה תעשה בגיל 16 היה לו היקף יד 50 בלי שום סינטול קודם תגיע לדבר כזה עם סינטול ואז נדבר.

בוא תראה לי תמונה של אלי שהיה לו איקיף יד 50 בגיל 16 אם אין לך תמונה כזאת תסתום תפה ועל תגיב ביכלל.זה שהוא רשם את זה, זה לא אומר כלום.
אני דווקה מעריך אותו הוא בזמנו נראה בן זונה....כן ,לא מזלזל..
אבל יד 50 בגיל 16 זה כבר סיפורי סבטא.

nati10 11-02-07 23:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Vin diesel
בוא תראה לי תמונה של אלי שהיה לו איקיף יד 50 בגיל 16 אם אין לך תמונה כזאת תסתום תפה ועל תגיב ביכלל.זה שהוא רשם את זה, זה לא אומר כלום.
אני דווקה מעריך אותו הוא בזמנו נראה בן זונה....כן ,לא מזלזל..
אבל יד 50 בגיל 16 זה כבר סיפורי סבטא.

מה אתה מזיין ת'מוח אני יודע כי אני ראיתי תמונות שלו יש תמונות שלו במכון שלי שהוא היה בן 16 שהוא זכה בפעם הראשונה במר ישראל והיד שלו נראית שמה 50 ואפילו אם זה לא 50 לרמה שלו שהוא היה בגיל 16 אף אחד פה לא הגיע בינתיים

Deja Vu 12-02-07 01:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Antonator1
אתה השתגעת לגמרי...

אלי אולי יותר גדול מארנולד, אבל ארנולד אסטטי, פרופורציונלי, וחסר סינטול. גוף יותר יפה מכל הבחינות (גם מבחינה תחרותית וגם בעיני בן אדם רגיל).

רוני וג'יי? הצחקת...

די להחזיק מארנולד ברור שהיה לו גוף יפה וגדול יחסית לתקופה שלו אבל יחסית להיום הגוף שלו זה בדיחה אין לו בכלל רגליים אין מתחרה באולימפיה היום שלא אוכל אותו

Vin diesel 12-02-07 02:01

ציטוט:

פורסם במקור על ידי nati10
מה אתה מזיין ת'מוח אני יודע כי אני ראיתי תמונות שלו יש תמונות שלו במכון שלי שהוא היה בן 16 שהוא זכה בפעם הראשונה במר ישראל והיד שלו נראית שמה 50 ואפילו אם זה לא 50 לרמה שלו שהוא היה בגיל 16 אף אחד פה לא הגיע בינתיים

עוד פאם אחת אתה תגיד לי "מה אתה מזיין ת'מוח" ואני יזיין אותך ואת המוח שלך על אמת.(על תידעג נימצע אותך יום אחד אם צריח)
עכשיו אתה אומר שיש לך במכון תמונות שלו?בגיל 16 אם יד שהיא נראת 50?סבבה..תעשה טובה לפורום ולפחות תצלם את זה אם פלפון או משהו ותביא לפורום ליראות..תשתיק אותנו...אני יבקש סליחה אם אני יראה שם 50..
כך לדוגמה אינה תמונה של חבר שלי גם מאשדוד סוס חבל על הזמן!
בתמונה הזאת היד שלו 50 אולי קצת יותר..אני רוצה ליראות תמונה של אלי אנה בן 16 אם יד כזאת.http://img501.imageshack.us/my.php?i...0504261cr0.jpg

SiX PACK 12-02-07 16:22

חחחחח אתם הולכים לסגור על איזו עיסקת נדלן? :diractor:

ofirdesign 12-02-07 18:05

חבר'ה בואו נפרוש מהפורום,יש פה עבריין nati10 זה מסוכן יאללה ביי

:D:D:D:D

Shauder 12-02-07 23:11

תצלם את התמונה שבמכון שלך...

nati10 13-02-07 00:25

ציטוט:

תקשיב לי טוב יא חתיכת דביל. איפו ראית שאני התחלתי אם איומים?אתה רושם לי שאני מזיין במוח? זה נקרא אצלך דיבור יפה? עלק "אני מדבר יפה פה לאנשים" "הוא התחיל לאיים אלי"ואני לא איימתי עליך אני הזערתי אותך שאם אתה תמשיך לדבר כך אני באמת יזיין אותך ..כי זה יגיע לך בצדק על הדיבור המסריח שלך. בקשר לאלי אנה מה שרשמתי מה הבעיה שלך? רשמתי שאני יבקש סליחה אם תראה לי ולכל הפורום יד 50 שאייתה לו..מה הבעיה אם זה? ביגלל זה אני מזיין במוח? אתה מביא לי מספר אי סי קיו אז לפחות תתחבר שיהיה אפשר לדבר איתך בפרטי..למרות שכנריאה ואין טעם.תעלה תמונה שלך..לא צריח יותר מזה. ואם אני יאבו עליך אני ישמח ליראות איך תזיין אותי..
*מנהלים לא לינהול בבקשה כי אנחנו מדברים ולא עושים בלגן.

ת'תמונה אני יצלם ותבוא בכיף אמרתי לך כבר אני לא מדבר יותר עזוב אתה רוצה תבוא בכיף רק תגיד אני יביא לך רחוב בית הכל בינתיים אתה רק פקה פקה למה אתה יכול לעשות משו בכלל

Vin diesel 13-02-07 00:58

מנהלים אפשר לינעול.

juk89 13-02-07 20:18

ציטוט:

עוד פאם אחת אתה תגיד לי "מה אתה מזיין ת'מוח" ואני יזיין אותך ואת המוח שלך על אמת.(על תידעג נימצע אותך יום אחד אם צריח)
עכשיו אתה אומר שיש לך במכון תמונות שלו?בגיל 16 אם יד שהיא נראת 50?סבבה..תעשה טובה לפורום ולפחות תצלם את זה אם פלפון או משהו ותביא לפורום ליראות..תשתיק אותנו...אני יבקש סליחה אם אני יראה שם 50..
כך לדוגמה אינה תמונה של חבר שלי גם מאשדוד סוס חבל על הזמן!
בתמונה הזאת היד שלו 50 אולי קצת יותר..אני רוצה ליראות תמונה של אלי אנה בן 16 אם יד כזאת.http://img501.imageshack.us/my.php?i...0504261cr0.jpg

עד היום ראיתי רק בן אדם אחד שבגיל 17 יש לו ידיים 45.5 והוא לא השקיעה בפיתוח גוף את כל זמנו זה פשוט גנטיקה

ran7 13-02-07 20:41

אצלנו במכון יש אחד בן 17 וצי בקושי משקיע מתאמן 4 חודשים היקך 44

Vin diesel 13-02-07 21:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי juk89
עד היום ראיתי רק בן אדם אחד שבגיל 17 יש לו ידיים 45.5 והוא לא השקיעה בפיתוח גוף את כל זמנו זה פשוט גנטיקה

מה אתה אומר..מה זה תופעת טבע...חח תביא אותו לפורום..ליראות,מעניין..
תאכלס אתה צודק הכל גנטיקה..לא צריך להשקיע בפיתוח גוף הרבה.. תחוף מזרק לטוסיק ותוך חודשיים יש לך יד 45..חשבת על זה?

Troya 13-02-07 21:08

ציטוט:

מה אתה אומר..מה זה תופעת טבע...חח תביא אותו לפורום..ליראות,מעניין..
תאכלס אתה צודק הכל גנטיקה..לא צריח להשקיע בפיתוח גוף הרבה.. תחוף מזרק לתוסיק וטוח חודשיים יש לך יד 45..חשבת על זה?

צריך*
טוסיק*
תוך*
:boxing:

Vin diesel 13-02-07 21:10

טוב אחי...
עכשיו תתחיל לתקן אותי בכל הודעה..כי יש לי הרבה מה לתקן..

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:43.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ