![]() |
איזה תגובות אתה מצפה לקבל פה לא הבנתי?!
שנה שנתיים של מסה טובה... |
שינוי טוב אחי אתה חטוב ויש לחזה שלך צורה טוב אבל הידים נראות חלשות ולדעתי תפסיק עם המאסה הנקיה הזאת
|
ציטוט:
פעם שנייה השבוע האמת .. |
חברה זהו החלטתי להשתפר ולנסות להשיג עוד מאסה מה אתם מציעים לעשות ? עד הפעם הבאה שאני יעלה תמוונת?.. מה לשפר מה לעשותת..
|
תזונה+אימונים+שינה
|
ציטוט:
|
חזה טוב
ידיים ואמות גפרורים כתפיים בפיגור קל חסר עובי כללי (כמעט בטוח שהגב חלש) טרפזים גם כן על הפנים בטן סבירה + לסיכום הייתי משנה תכנית אימון ומוסיף 1000 קלוריות למה שאתה אוכל עכשיו.. לזמן שאתה מתאמן התוצאה לא משהו בלשון המעטה |
תעלה תתפריט שלך אני בטוח שאתה לא עובר ת2k קלוריות
ומי אמר לך שאם תאכל 3500 קלוריות אתה תעלה בשומן ? מה בעיה שלך לנסות איך זה עובד עליך ? |
ציטוט:
ונעבור לכתיפיים שהם האזור הכי חזק בגוף שלי שבפוזה הזאת אתה לא יכול לראות אותם.. ואתה צריך לראות אותי במציאות ולא לשפוט לפי פה נמאס לי מאשנים כמוך. ציטוט:
|
ציטוט:
תן לו אותו! :d:d:d:d |
רוצה עצה?
תתחיל לאכול כבר. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אתה צריך קלוריות
תאכל זבל אפילו אם קשה לך לאכול חזה עוף תאכל המבורגרים כאלה שקונים או משהו יותר טעים |
ציטוט:
ול the one ישלך כבר אותי אם אני לא טועה |
אתה נראה אחלה הגבתי ואני יגיב שוב תשמע ראסמי אתה לא תקבל פה תגובה נורמאלית עד שלא תיהיה רוני קולמן אז אל תתיחס אתה נראה אחלה
|
ציטוט:
ותודה. ציטוט:
|
ציטוט:
@hotmail.com |
אם אתה לא יכול לאכול אז קח שייק ..
זה מה שאני עושה וזה עובד יופי ,לא מספיק ? קח 2 שייקים יותר מזה אי אפשר לעזור לך |
ציטוט:
הייתה לי תקופה שטחנתי מגש שלוש פעמים בשבוע ואתה מתלהב מ 6 חתיכות אתה עוד צעיר : ) חח |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:38. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ