![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
אפילו באתר הזה רשום: http://www.bsu.edu/webapps2/strength...ls.asp?exid=94 בגלל זה לדעתי הכי טוב לעשות ברוחב כתפיים כי ככה הכנפיים מתפתחות באופן פרופורציאונאלי ויפה. |
ציטוט:
אתר אדיר.. אני חושב שהיום ומחר לאחר היצא עם החברים ניקרא ככה כל הלילה ... תודה . |
ציטוט:
|
ומה ההסבר לכך שתמיד הייתי עושה מתח רגיל והיו לי כנפיים טובות בלי הבלוטה. מאז שהתחלתי להתאמן רק על רחב, הבלוטה הופיעה והחלק התחתון כמעט לא התפתח. כשחזרתי לעשות רגיל שוב אני מרגיש את הגב שלי מתפתח פרופורציאונאלי.
|
ציטוט:
שאתה עושה רחב אז בעצם טווח התנועה שלך מתקצר, וזה אומר שיש חלקים בשריר שפחות מתפתחים. זה כמו שתיקח משקולת לביספס ותרים אותה רק עד לחצי החלק האמצעי והלמטה יותר בביספס יגדל והחלק שיותר קרוב לכתף לא יגדל (הכוונה שעושים שריר ועושים יותר מ90 מעלות) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
יש מלא שרירים שלא צריכים עבודה ישירה או בכלל. ברכיאליס אחד מהם.
והבלוטה שלמעלה נראה לי שקוראים לשריר Teres Major. אם כך אז אחיזה רחבה יותר מאמנת יותר את ה-Teres Major. https://www.ecorsolutions.com/painmg...eresmajor2.jpg http://www.:):):):):):):):):):):):):...un/issa12a.jpg |
איתן, בשביל להשיג את המתח ביד אחת. תשכח מאימונים על סבולת או לכשל.
תעבוד על כוח "נקי" ככל האפשר. לא חובה להוסיף משקל כדי להצליח להשיג את המטרה. יש דרכים טובות כמו Uneven towel pullups ועוד כמה שיטות שאם קראת את המאמר באתר beastskills ובעיקר את המאמרים ב-dragondoor (מומלץ ביותר) תוכל להשיג את המתח תוך כמה חודשים. דרך נוספת היא שתעלה במשקלים של המתח עד שתגיע למשקל כפול ממשקל הגוף, ותאורטית אתה תהיה מסוגל לעשות מתח ביד אחת. אם אתה רוצה לשים דגש על משקלים תעבוד לפי עקרונות של פאוורליפטינג(מחזורים, מספר חזרות עד 5 וכיו"ב) בהצלחה |
אני חושב שהדרך הכי טובה לעשות מתח ביד אחת זה להיות במשקל דיי נמוך ואחוזי שומן נמוכים ככה אתה לא צריך להרים הרבה ולחזק את האמות כי הם עוזרות למי שרוצה מתח בשיטת תפיסה הפוכה היותר קשה חבר שלי שחיף רצח אין לו בכלל שרירים ובגלל שהוא רזה מאוד הוא עושה איזה 13 חזרות על מתח
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בגדול לדעתי אפשר פשוט לעשות וריאציות של מטח ולהוסיף משקל בפולי לשים דגש באימון חתירה(או גב + יד קדמית) וזה יגיע עבדתי על זה פעם אם אתה רוצה ממש להשיג את זה אתה תתקדם יותר מהר מכשאה עובד סתם הגעתי לרמה שאני יכול להחזיק את עצמי באמצע למשך 10 שניות ככה מה שיותר יפה זה מקבילים ביד אחת , זה אפשרי אבל אתה לא עושה את זה על המקבילים אלא נגיד על חלון שהרגליים נשענות על קיר אגב מה שהופך את זה ליותר קשה מסתם מקבילים עם יד אחת אגב יותר יפה FRONT LEVER יש גם אנשים שהשיגו את זה ביד אחת אבל כמובן בטח הרגליים שלהם דיי קלים זה תרגיל נחמד מאוד הפרונט לבר מנצל הרבה קבוצות של שרירים ולוחץ את הגב והגתף אחורית חזק הזה של הביסט סקילס יכול לעשות את זה דיי בקלות |
[quote=Leo]כי זה נחמד.
בגדול לדעתי אפשר פשוט לעשות וריאציות של מטח ולהוסיף משקל בפולי לשים דגש באימון חתירה(או גב + יד קדמית) וזה יגיע שומע אתה נראה לי מבין בנושא... אני עושה עכשיו מתח כלפי חוץ 3X6 עם משקל כלפי פנים 3X6 עם משקל ואני רוצה עוד תרגיל אני לא יודע איזה לשים שם.... יש לך עצה?(היום עשיתי משיכה עליונה 3X10 אם יש לך טיפ גם לגבי בתרגילים האחרים אז תביע דעה |
יש לי בידיוק מה שאתה רוצה...
תעלה למטח ותנסה להיות עם גוף ישר במצב שאתה מקביל לאדמה וכמובן הידיים בזווית , כנראה שלא תצליח כי זה ברמה של מטח יד אחת בערך אבל אם אתה מקפל את הרגליים פנימה זה וריאציות יותר קלות ותחזיק את זה לזמן סטטי http://www.nicros.com/New%20Training%20Center/Pic's/front-lever.jpg זה בערך מה שזה תעשה את זה בסוף ככה תעשה סטים מצטברים של 60 שניות אחיזה וכשאתה מתקדם תעשה כמובן פחות סטים תרגיל מעולה לא רק לגב אלא גם ליד אחורית לאמות באחיזה אחרת וגם לבטן וכל זה כי צריך לשמור על הגוף ישר באוויר וכמובן אפשר לעלות מזה למטח אבל זה ממש קשה לעשות את זה נכון יש ביוטוב סרטון של אחד עושה 8 חזרות מטח עם יד אחת ובסרטון אחר יותר חדש הוא עושה את התרגיל הזה למטח 4 חזרות אבל כמובן אפשר להתקדם מוריאציות קלות |
ציטוט:
ו3X6 ידיים כלפי פנים (שניהם ם משקל) ככה אני אפתח כח בשריר.... אני עובד על אמות כדי לשפר את האחיזה על המוט אמממ ובגדול זהו.... יוצא לי הרבה לנסות לעשות מתח ביד אחת אז אני סתם עושה נגיטיבים ועושה מתח ביד אחת וביד השניה אני שם רק אצבע אחת וזה משפר זה קשה... תוך כמה זמן אתה צופה אצלי מתח יד אחת?(אני יודע שהרבה זה גנים אבל תנסה לשער) |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:44. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ