![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
מה יהיה איתך? אני אמרתי שכולם שווים, מעולם לא אמרתי שיש למישהו זכות לחיות במדינה שלנו. |
ציטוט:
2. ואני לא מכיר את קארינה ולא את שני ורשבסקי .... |
מישהו מוכן להסביר לי מה היא דעה פרימיטיבית? דעה של מישהו היא שלו ורק שלו, איך אפשר להגדיר אותה כפרימיטיבית? ערימה של שטויות, כל דעה בעלת משקל שווה ואין דעות יותר מתקדמות ופחות.
|
ציטוט:
219477180 |
ציטוט:
|
הרצח בב''ש....
מלאכים שנקטפו בגלל אנשים בלי לב
שלחו את ההודעה הזאת לכל הרשימה שלכם אם יש לכם לב כדי שכולם יזכרו את איתן אימיילוב & ורוסלן קובייב ז"ל http://img162.imageshack.us/my.php?i...4515247xu8.png אנא ממכם אם אתם יכולים תעבירו את זה בתוכנות המסרים תפיצו את זה , זה חשוב .... אני אחד מהחברים שהיה מעורב לא רוצה שאחרים יעשו תשטיויות שאנחנו הינו עושים ... |
לא יכלו להשקיע קצת יותר בפוטושופ :|
|
למה לעזאזל הם נרצחו?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
לא כל מי שמת הוא מלאך, חבוב. |
יש כבר פוסט שלם אל זה שקצ'וק פתח, למה לא הכנסת את זה לשם.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
בעיתון היה כתוב שזה חבר רביעי שהם הריבצו לו והוא ירה בהם
|
ציטוט:
הם ישבו בבית קפה ואז הבדואים ניגשו וירו ... |
ציטוט:
חיות יריבות לא חיות באותה טריטוריה, טריטוריה זה שטח קטן למחייה של משפחה מסויימת של חיות. הטורף פולש לטריטוריה של הנטרף, בשבל להרוג אותו, לא בשביל ללקק אותו ולישון לידו. אין דו קיום , יש טורף ונטרף,זה הטבע. הן בעצמן יודעות איפה הטריטוריה שלהן והן לא עוברות אותה ופולשות לטריטוריה של חיה אחרת כי הן יודעות שזה לחפש צרות. המדינה היא כלוב, תשים 2 מינים שהם סופר יריבים כמו ערבים -יהודים באותו כלוב, וקיבלת כלוב משותף של אריה וצבוע. לא יכול להיות כזה דבר. |
ציטוט:
מה אתה מדבר שטויות..סתם ככה הם לא ניגשו וירו...היה סיפור מאחורי זה אבל מי שיודע יודע ומי שלא אז לא |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:21. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ