![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
[quote=Pro_XXL_Universe;814181]תנסה להסביר את עצמך יותר טוב כי קראתי את ההודעה שלך 4 פעמים ידידי ולא הבנתי מילה פרט לזה שאפשר להתחרות אם יותר מ10% (שזאת בחירה די דבילית).[/QUOTE
חחחחחחחחחחח גלעד אתה מצחיק אותי באלוהים......... אני איתך הוא מתבטא בצורה מיוחדת אני חושב שהוא התכוון שאפשר להתחרות עים 10% ואחרי להמשיך לגדול משהו כזה.......... |
ציטוט:
הייתי עמוס בעבודה פשוט... אבל מחר אחה"צ אשמח לשוחח איתך אם אתה עדיין זקוק לשיחה איתי .. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
כן שמעתי שאתה מאלף סוסים זה נשמע ג'וב מדהים האמת ... אני מפחד מהם :unsure: לא מסתדר כל כך טוב עם סוסים ... אני חושב אבל חיות מדהימות לחלוטין |
ציטוט:
בקשר לטלפון אז זה היה דחוף אבל שלחתי לך מייל אתה טיפלת בעניין זוכר? |
ציטוט:
אז בוא נעשה סדר אני לא מנתניה ואני לא מתאמן עם איסי באותו חדר כושר אני מראשון ועם הייתי איתו באותו חדר כושר מממזמן היינו דופקים אימונים ביחד :) |
ציטוט:
האשם וכל השאר, די די מספיק להתייחס ולהגיב למי שלא צלול בדעתו ולא מוכן אפילו להקשיב כשרוצים לעזור לו, די! הסיפור הזה נמשך שנים ולא רק שלא מתקדמים קדימה, חוזרים אחורה וטוחנים מים. בואו נתמקד במי ובמה שיש ללמוד האחד מהשני ונגיב לדברים עניניים וברורוים שלא מסתתרים תחת מסכה, מקללים ומשפילים. האשם ידידי אני לא מוכן לקרוא תגובות כאלה שלך זה עושה לי רע :( ואתה לא תטפל באף אחד כי אף אחד לא שווה את זה שתתעצבן בגללו, זה לא בריא! חפשו חיים שלווים ורגועים כי זה העיקר לדעתי, למה להסתבך עם אנשים מסובכים?! |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ממה שאני יודע סוסים מסתדרים יופי עם אנשים עד 120 קילו וכמובן שאם הסוס מורגל למשקלים גבוהים אז גם ל-120 אפשר להרגיל אותו [בדיוק כמו לאמן בנאדם] הנה הוכחה- http://www.facebook.com/home.php?ref...&id=1059234139 |
hitman ראיתי אותך במכון כושר אתמול אתה באת עם כובע נעליים השחורות הגדולות האלו החולצה המוזרה הזאתי
וחגורה חומה (אני לא מתכוון חגורה של ג'ודו אלא חגורה שמתאמנים בה) ואתה ממש ענק נראה כאילו אתה שוקל איזה 100 קילו |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
מעולה אחי בקרוב אני יעלה תמונות ובהצלחה בהמשך ההתקדמות אחי. |
ציטוט:
|
ציטוט:
תודה אחי ... ואני אעבור בהזדמנות שלא יהיה לחץ בעבודה :tongue: תודה אחי |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:43. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ