![]() |
ארבל שאלה הא לדעתך מתאמון טבעי שעובד בתוכנית ab שמטרתו היא עליה במאסת שריר
6סטים לאימון חזה זה בסדר?ף 3סטים של לחיצת חזה עם מוט ו 3סטים של שיפוע עליון לדעתך זה מספיק עבודה על החזה? או שזה מעט מידי? אגב כל התוכנית שלי מורכבת מ 6סטים לשריר גדול ו 3קטן ב ab לדעתך זה מעט מידי או שזה בסדר?.. |
ציטוט:
על הנייר זה סבבה . |
תפסיקו עם הדוגמאות וההשוואות הלא קשורות..
עצימות = עצימות מ1rm כל הגדרה או ניסוח אחר לזה הוא טעות, נקודה. דרך אגב, כל השיפועים למינהם בחזה, זה נראה די מטופש. |
ציטוט:
אוקיי, הרוב זה גנטיקה, אבל כבר כמה שנים עברו מאז שנכנסתי לפיתוח גוף ועדיין לא ראיתי פאקינג בנאדם אחד שמתאמן בשיטות ששוללות לחלוטין אימון זרועות ובידוד שרירים קטנים, שבאמת נראה טוב. :ph34r: אחלה מאמר |
ציטוט:
הדיון הזה פשוט הולך לריב הישן של "פיתוח גוף נגד העולם" זה לא ייפתר אף פעם ,זה לא יגיע למסקנות שישנו את דעתו של אף אחד מהצדדים וכל צד יכול להביא טענות לגיטימיות ללמה השיטה שלו עובדת ,אז בבקשה בואו נמנע מזה.דיון עקר |
אתה ממש אוהב להרגיש שונה, אה?
|
ארבל, נראה אחלה מאמר למרות שעדיין לא סיימתי לקרוא אותו מטעמי זמן, אמשיך יותר מאוחר, תמשיך כך אתה מזרים חמצן וחיים לתחום.
|
ציטוט:
לפי בדיקת ip ,אתה פשוט אוהב להיות שמוק :) |
אין לך שום דרך לדעת מי אני לפי הip, אז בבקשה אל תקשקש. ה ip שלי דינמי(ומשתנה כל 3 דקות בערך, בגלל תקלה. שבזק ישרפו), ושלשום הניתוב שלי עבר לשרת אחר.
|
ציטוט:
|
עכשיו אני בטוח שbrh זה אותו asasad שהיה כאן- לא צריך ip, רק לפי צורת הכתיבה יודעים.
אז זה מה שאתה עושה ? מחפש ללא מנוחה מקומות לויכוח וריבים על שום דבר ? |
ציטוט:
הביטוי הוא "שמחת זקנתי בראש חוצות", אין לי מושג איך הרי אפריים קשורים אליו. אם אנו כבר בזירה הלשונית, הנה לך ביטוי יפה : סייג לחכמה שתיקה. |
ציטוט:
|
טול משקוף מבין נחיריך, והפסק להשחיר את אחוריך ברבים.
|
ציטוט:
|
ארבל, כמו תמיד, כתבה מעולה, מפורטת והכי חשוב: נכונה ואמיתית.
תמיד נהנית לקרוא את הכתבות שלך, אתה אדם אינטליגנט ואינטלקט, יש לך ראש אדיר על כתפיים אדירות עוד יותר. תודה!!!! |
ציטוט:
|
כתבה כתובה היטב, לא מבין למה אתה טורח לענות לקשקשנים מציקים. חשבתי שכבר שלחנו אותם להציק במקומות אחרים :)
|
ארבל מה דעתך על הנושא של סופרסטים? לעשות מיד אחרי לחיצה בלי שיפוע פרפר למשל?
|
מאמר מעולה, כמו תמיד נהנתי מאוד לקרוא.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:38. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ