![]() |
ציטוט:
ב5 חזרות לא גדלים? מוזר, ואני חשבתי שעם חוזק באה גם מסה, כנראה שלא... כי זה לא הגיוני אתה צודק... אין מה לעשות כשרבים עם השמש נשרפים d: |
ציטוט:
|
ציטוט:
לכל אחד החסרונות שלו, אני לא מתבייש בשלי. |
ציטוט:
העיקר שאתה נמושה וכוסית :bye1: |
ציטוט:
רק עניין של זמן עד שגיא יעבור אותך במשקלי עבודה. אני מוכן לשים כסף שזה יקרה בשלושה חודשים הקרובים ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ועוד ביקשו ממני לעזוב אותך אתה יכול לדבר על זה? כי הזין שלי גדול יותר, אז יש לי יותר זכות. ואם זה לא מספיק אז אני שוקל יותר ממך ומרים יותר ממך, זה למקרה שהזין שלי לא מספיק גדול. |
ראית אותי אי פעם יורד על מישהו בנושא הזה?
זה שאתה מרים יותר לא אומר שאתה יכול לפתוח תפה על משקלים של אחרים. |
ציטוט:
אם מומחים ממני אומרים שלהיפרתרופיה מספר חזרות גבוהה ואפילו מעט עבודה מבודדת יכולה לעזור ב20 אחוזים (נלך על המינימום), למה שמי שמתאמן למסה לא יעבוד גם על זה? מישהו אמר שבחמש חזרות לא גדלים? גם לך יש בעיות הבנת הנקרא? אני לא מבין מה יש לאנשים בארץ, תתחילו לקרוא ספרים. זה לא ישמע לך דבילי אם אני יביא לך שאלה מטופשת כמו "מה, בעשר חזרות מתאמן ממוצע לא יתחזק?" חמש חזרות זה רוב ההיפרתרופיה, כוח זה פאקטור חשוב בהיפרתרופיה, אבל אין מה לעשות. אתה רוצה לעשות את האימון שלך כמה שיותר למטרות הספיצפיות שלך. 20-30 אחוז תרומה להיפרתרופיה זה לא דבר של מה בכך. אם לייל מקדולנד לא חכם מספיק בשבילך כדי להביע דעה זו אז עזוב, אל תתווכח ותגיד "אני לא מסכים". אלא אם כן יש לך משהו רציני יותר מהדעות חסרות הביסוס של ילדים בפורומים. |
ציטוט:
ולייל לא מספיק חכם להביע את דעתו לגבי אימונים. כשזה נוגע לאימונים, he needs to shut the fuck up. |
ציטוט:
אני דווקא כן עושה 12 חזרות פתאום באימון שלי... ותאמת ישלי עכשיו אימון משולב עם קרוספיט אז יש גם לפעמים 50... (מה לא עושים בשביל להיות hardcore מגניב כמוכם, אההה?) וממומחים אומרים 6-12 היפרטרופיה... לאדע מה איתך אבל זה לא "מספר גבוה" כי זה אומר 9 ממוצע, לאדע באמת קשה לספור עד 9... קרא את starting strength ותחזור אלי :) |
מסכים איתך ש abc זאת חרא של תוכנית cold ^_^
ציטוט:
וקראתי כבר, אז תחפש אותי בסיבוב. |
ציטוט:
כל אחד ומה שעובד עליו אני מכיר מישהו עם תכנית abcdef (נקי מחומרים),שעם הוא היה אומר את התוכנית שלו בפורום אני בטוח שהמון היו חולקים עליו,אבל הבנאדם מטורף,היקף 46 בערך,חזה כתפיים וגב בגודל של החיים הטובים,ורגליים לא באתי (הוא תמיד בא עם ג'ינס ),אז אל תקפוץ למסקנות. |
ציטוט:
אבל החבר שך, ושל דונאלד דאק וגופי - ממש ביקש את זה עם המגילת "אני אונס כבשים" שהוא כתב. |
ציטוט:
יאללה יש לי מה לעשות, צ'או :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
פרוש לכיוון המטבח, אח שלו |
ציטוט:
מי הבחור? |
ציטוט:
9 זה פי 3 מ3? יפה! טוב אתה... זה חומר של אוניברסיטה נכון? :o לאדע מה איתך אבל בתוכנית של ss הגעתי תוך פחות משנה ל125 סקוואט ל5-5-5 חזרות, 125 דדליפט ל5 (והיה לי קל יחסית), 92.5 בבנצ' פרס ל5-5-5 (ישלי סרטון של 105 ל2 חזרות), פרס של 62.5 ל5-5-5. ועליתי מ64 קילו ל80 בחצי שנה ככה, אז אל תתחיל לדבר על דברים שאתה רק קורא עליהם, כי כנראה מרוב השמיעה שמעת על "אין חכם כבעל ניסיון", אולי אם תתאמן אתה תדע :) |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:31. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ