![]() |
ציטוט:
קיצר אני אומר SiX Pack לוקח למה אצלו יש 6 פאק, לעומת אחטונג שיש לו 2 בגודל של התאומים (ז"ל). |
מי זה הרביב הזין הזה שמנסה לארגן תתחרות העלובה הזו??
|
ציטוט:
אחי בלי להעליב אחי יש לך ג'ינו רצח! בן כמה אתה?? תטפל בזה אחי, לפי איך שזה נראה זה חתיכת דבר רציני, תטפל בזה אחי שתרגיש 100 אחוז עם עצמך אם אתה צריך עזרה תפנה אליי אני ימליץ לך על מנתח/ |
הלבוי תגיד רציני עכשיו, רע לך בחיים שאתה מוציא תיסכולים?
|
ציטוט:
ניראה לי שאתה בטול ספתים חחח לפי איך שאתה מדבר חחחחח רוצה אני הסדר לך בחורה שתלמד אותך את טעם החיים |
ציטוט:
באמת כיף לראות תהשקעות האלה ..אישית זה מביא לי מוטיבציה חבל על הזמן |
SiX Pack.....המנצח....
בטן מפחידה רצחחח .... |
תתבייש איך שאתה מדבר!
ציטוט:
|
ציטוט:
יש לי יד 40 והיד שלו נראית אותו גודל כמו שלי.. כמו למשל חבר שלי מהביצפר שחיטב והוא יותר קטן ממני, אבל בגלל שהוא חטוב אש אז זה נראה כאילו הוא יותר גדול |
אטונג לוקח למרות שלשניהם יש מעולה.
|
ציטוט:
|
דווקא לגיל אין כ-ז-ה ג'ינו נוראי.
וכל הכבוד לו. הלבוי יצאת פארש |
ציטוט:
|
ציטוט:
מישהוא קילל אותו?? פשוט עצוב לי לראות את זה אני מנסה לעזור לו מה אתה לא מבין!!!!!!! בכל מקרה אם אתה צריך עזרה ייעוץ תכתוב לי הודעה גיל,! פאניק חלאס עם השטויות שלך |
ציטוט:
|
הלבוי אני רואה שכולם נגדך אה?
|
חחחח הלבוי בחור סבבה אבל אחי אתה צריך ללמוד להביע דעה...
לא שאני נפגע או משהו.. באמת יש ג'ינו ואני מודע ויש מצב שאני אטפל בזה זה לא כזה מפריע.. אבל הייתי מעדיף להוריד את זה.. איך יוצרים איתך קשר? |
ציטוט:
ואני רואה שאתה נדחף אז? |
ציטוט:
|
הלבוי, אני אגיד את זה בצורה עדינה אבל חד משמעית. לאחרונה היו הרבה תלונות לגבי ההודעות שלך בפורום. קח את זה לתשומת לבך, אתה חבר יקר פה וחבל שנאלץ לנקוט באמצעים כמו השעיות וכו'.
תודה, ההנהלה. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:05. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ