ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   התעניינות-כמה זמן אתם נחים בין סט לסט? (https://israelbody.com/showthread.php?t=50470)

coldfire 08-03-09 22:08

אני לא לוקח קשה שום דבר שקורה בפורומים.

hypertrophy 09-03-09 02:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי last motherfucker (הודעה 781343)
זאת אומרת שהכל תלוי מטרה...
תפסיקו כבר...
ה' ישמור
ויאיר ציפיתי ממך ליותר

ברור שהכל תלוי במטרה...ובוותק המתאמן...
בוא נתחיל מזה שיש תרגילים בסיסיים ולא משנה מה המטרה שלך ואני מקווה שאתה מבין את זה
דבר שני בנאדם שעובד על rm5 שלו ומטה יצטרך לנוח יותר מבנאדם שעובד על rm10 וגם את זה אני מקווה שאתה יודע
אתה יכול להזכיר לי מי אתה?
בנוסף...מתאמן וותיק יותר צריך יותר זמן התאוששות מהסיבה הפשוטה שבכל תרגיל מגויסים אצלו יותר סיבי שריר יותר סיבי שריר=יותר זמן מנוחה בין סטים ע"מ לתת לכולם אפשרות להתאושש
מה יש להפסיק?מה העצבים? זה סקר וכל אחד כותב את זמן המנוחה שלו
ד"א..לכל אלו שאומרים שצריך מנוחה קצרה זה די טיפשי לומר..מה דעתכם עדיף יותר מבחינת גירוי לשריר:עבודנ עם משקל המקסימום שלכם לכל סט וסט ולאותו מס' חזרות שרציתם? או: לנוח חצי דקה ולהוריד משקל כל סט ולנסות להצליח[וברוב הפעמים להכשל] לגרד את מס' החזרות הרצוי?
אני מניח שאתם מבינים לבד מה עדיף יותר
ובנוגע לבחור שאמר שצריך לשמור על דופק גבוהה כל האימון-זאת חרטא שיווקית של מאמנים אישיים שמנסים לגרום למתאמנים שלהם להרגיש כאילו האימון טוב יותר...בד"כ כשתנסה לעשות את זה למטרת כוח או מאסה אתה תפגע בהישגים שלך

SHAY79 09-03-09 02:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי WEST $ SIDE (הודעה 781670)
:):):):) אנשים פה הולכים להכין קפה ולקרוא עיתון בין סט לסט , 10 דק' , כל אחד נהיה לי פה פאווליפטר .

חחחחח גדול....

last motherfucker 09-03-09 18:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 781943)
ברור שהכל תלוי במטרה...ובוותק המתאמן...
בוא נתחיל מזה שיש תרגילים בסיסיים ולא משנה מה המטרה שלך ואני מקווה שאתה מבין את זה
דבר שני בנאדם שעובד על rm5 שלו ומטה יצטרך לנוח יותר מבנאדם שעובד על rm10 וגם את זה אני מקווה שאתה יודע
אתה יכול להזכיר לי מי אתה?
בנוסף...מתאמן וותיק יותר צריך יותר זמן התאוששות מהסיבה הפשוטה שבכל תרגיל מגויסים אצלו יותר סיבי שריר יותר סיבי שריר=יותר זמן מנוחה בין סטים ע"מ לתת לכולם אפשרות להתאושש
מה יש להפסיק?מה העצבים? זה סקר וכל אחד כותב את זמן המנוחה שלו
ד"א..לכל אלו שאומרים שצריך מנוחה קצרה זה די טיפשי לומר..מה דעתכם עדיף יותר מבחינת גירוי לשריר:עבודנ עם משקל המקסימום שלכם לכל סט וסט ולאותו מס' חזרות שרציתם? או: לנוח חצי דקה ולהוריד משקל כל סט ולנסות להצליח[וברוב הפעמים להכשל] לגרד את מס' החזרות הרצוי?
אני מניח שאתם מבינים לבד מה עדיף יותר
ובנוגע לבחור שאמר שצריך לשמור על דופק גבוהה כל האימון-זאת חרטא שיווקית של מאמנים אישיים שמנסים לגרום למתאמנים שלהם להרגיש כאילו האימון טוב יותר...בד"כ כשתנסה לעשות את זה למטרת כוח או מאסה אתה תפגע בהישגים שלך

אחי זה תום קודם כל
וככה אם אתה רוצה חיטוב\איבוד אחוזי שומן\כושר אירובי\עבודה במולטי סשן אז תנוח קצת
אם אתה רוצה פיתוח גוף\כוח\rm1\כוח מתפרץ תנוח הרבה
אז למתאמן ששאל את השאלה:על מה אתה רוצה לעבוד
ויאיר...באמת ציפיתי ממך ליותר :)

ilayzror 09-03-09 19:48

דקה וחצי תרגילים קטנים 2 דקות - 3 מורכבים

hypertrophy 09-03-09 22:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי last motherfucker (הודעה 782330)
אחי זה תום קודם כל
וככה אם אתה רוצה חיטוב\איבוד אחוזי שומן\כושר אירובי\עבודה במולטי סשן אז תנוח קצת
אם אתה רוצה פיתוח גוף\כוח\rm1\כוח מתפרץ תנוח הרבה
אז למתאמן ששאל את השאלה:על מה אתה רוצה לעבוד
ויאיר...באמת ציפיתי ממך ליותר :)

אתה יודע שאני אוהב אותך אבל פה אתה מדבר די הרבה שטויות ידידי...
אתה לא יכול לשרוף שומן בעבודה אנאירובית גם אם אתה עובד על טווח חזרות גבוה מאוד[את זה לומדים אפילו בקורס]
איבוד אחוזי שומן=חיטוב=תזונה נטו...להפך בד"כ בחיטוב עדיף לעבוד על טווח חזרות נמוך עם משקל יחסית גבוה כדי לתת לגוף סיבה לשמור על מאסת השריר שבד"כ תאבד בגירעון קלורי
בכל אופן נמוחה תלויה במטרה....ועל זה הדיבור פה....

rosilio 10-03-09 20:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי max70kg (הודעה 781508)
אם אתה עובד עם משקלי עבודה גדולים ועושה אימונים בעצימות גבוהה מנוחה של דקה וחצי לא תספיק לך בשביל להחזיר את קצב הלב לקדמותו ולנוח.
תנסה כשתגיע לסקוואט של פי 1.5 מהמשקל שלך ל-6 חזרות לנוח פחות מ-2 דקות.

את האמת שהמשקלים שלי עוקפים את שלך
אבל בלי קשר,איןקשר בין מה שאמרת

העצימות שאני מתאמן בה גבוה בהתאם ל40 שניות בהם אני נח

וזאת עצימות גבוה עם תרצה או לא
אל תבלבל בשכל

rosilio 10-03-09 20:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the animal (הודעה 781586)
ברור, אבל זה לא אומר שזה עדיף...

מאיפה מישהו יוכל לדעת מה עדיף בתחום הזה,החוקים פה הם מעטים וגם הם משתנים עם הזמן

אני יכול להגיד אותו דבר על הזמני מנוחה שלך שזה לא עדיף.ובעצם על כל זמן מנוחה
לא ציפיתי ממך להערה כזאת שולית -_-

the animal 11-03-09 10:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי rosilio (הודעה 783179)
מאיפה מישהו יוכל לדעת מה עדיף בתחום הזה,החוקים פה הם מעטים וגם הם משתנים עם הזמן

אני יכול להגיד אותו דבר על הזמני מנוחה שלך שזה לא עדיף.ובעצם על כל זמן מנוחה
לא ציפיתי ממך להערה כזאת שולית -_-

אתה לא הבנת מה אמרתי.
אתה תרגיש יותר עבודה, כי הדופק לא מספיק לרדת והפאמפ יזרום הרבה יותר חזק, אבל כידוע זה לא פרמטר לאימון טוב.
ככל שתנוח יותר, תוכל לשים יותר משקל על המוט, ובכך לגרום ליותר עומס על השרירים ואתה תגדל.
לעומת זאת, עם מנוחות קצרות, יהיה לך הרבה יותר קשה להוסיף משקל על המוט וככה תגדל הרבה יותר לאט.

rosilio 11-03-09 16:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the animal (הודעה 783489)
אתה לא הבנת מה אמרתי.
אתה תרגיש יותר עבודה, כי הדופק לא מספיק לרדת והפאמפ יזרום הרבה יותר חזק, אבל כידוע זה לא פרמטר לאימון טוב.
ככל שתנוח יותר, תוכל לשים יותר משקל על המוט, ובכך לגרום ליותר עומס על השרירים ואתה תגדל.
לעומת זאת, עם מנוחות קצרות, יהיה לך הרבה יותר קשה להוסיף משקל על המוט וככה תגדל הרבה יותר לאט.

הבנתי אז בעצם בשביל לגדול צריך לחכו איזה 2-3 דקות בין סט לסט?,ככה תשים הרבה משקל

vicolis 11-03-09 16:11

40-60
אחרי תרגיל מורכב יותר
וזה תלוי באיזה אימון אני

the animal 11-03-09 16:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי rosilio (הודעה 783678)
הבנתי אז בעצם בשביל לגדול צריך לחכו איזה 2-3 דקות בין סט לסט?,ככה תשים הרבה משקל

לא, אבל זה אפשר לומר שלמעשה מנוחות ארוכות יותר יוכלו לתרום לך לגדילה

rosilio 11-03-09 16:35

הבנתי אותך,מה שתגיד,אבל גם אחרי 40 שניות יש לך עומס על השרירים,הם עייפים יותר מאשר אחרי 3 דקות
אבל עדיין יש עליהם עומס,זה הכל יחסי בגדול,בסוף תגיע לאותה עייפות שרירית

Daniel R 11-03-09 16:47

בקיצר..
אתה צריך לנוח כמה שאתה חושב...לא מעט מדיי ולא הרבה מדיי:
אם אתה נח חצי דקה ומרים איזשהו משקל , ואם אתה נח דקה נגיד אתה תרים יותר , אז ברור שתנוח דקה..
אבללל..אם תנוח דקה ותרים משקל מסוים ותנוח שתי דקות ותרים את אותו משקל אז כמובן שעדיף אחריי דקה.
מקווה שהבנת(למרות שהדוגמא השנייה לא הגיונית , רק לצורך דוגמא)

the animal 11-03-09 16:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי rosilio (הודעה 783712)
הבנתי אותך,מה שתגיד,אבל גם אחרי 40 שניות יש לך עומס על השרירים,הם עייפים יותר מאשר אחרי 3 דקות
אבל עדיין יש עליהם עומס,זה הכל יחסי בגדול,בסוף תגיע לאותה עייפות שרירית

בוא אני אסביר לך את זה ככה:
100 קילו ל5 חזרות יהיה עדיף על 80 קילו ל5 חזרות

rantayar 11-03-09 17:31

20 שניות- דקה

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:14.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ