![]() |
התמונה עם הסוס ממש טובה...
|
אני רוצה להודות מראש לכל המחמיאים! ועל הפידבקים שלכם אתם נותנים לי רצון להמשיך ולהשקיע ....
אני מבטיח להפתיע אותכם כל פעם מחדש :) |
גלעד יא נקניק דבר איתי במייל liberman730@gmail.com
אני צריך אותך למשוו... |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בשביל מה העלת את התמונות? כדי לקבל חוות דעת.. אז זאת דעתי הרגליים צריכות שיפור ולפי דעתי אתה קצת יותר מ9 אחוז אבל בסה"כ אתה נראה מצויין... בהצלחה |
חחחחחחחח אז הוא לא על 9% שומן...הבנאדם באוף סיזן באמא שלי מספיק על כל פיפס קטן להתווכח!
בגלל השטויות האלו כמעט אף מפת גוף לא נכנס לפורום הזה חוץ מגלעד ועל זה אני מעריך אותו! רוצים לראות פה מפתחי גוף מקצועיים?תפסיקו לקטול כל אחד ולהרגיש מומחים ולהגיד דברים כמו זה לא 9 אחוז זה 11 אחוז! זה ילדותי וטיפשי ואתם נשמעים כמו "טוקבקיסטים" שרק מחפשים איפה לעקוץ! קיצר...אם אתם רוצים יותר חברה מקצועיים פה שגם יעלו ת'רמה וגם יהיה נחמד פה תתחילו ללמוד לפרגן ולתת ביקורת נורמאלית!!! האשם...רגליים אחי רגלייייים! מחכה לראות אותך על הבמה יהיה כיף :) קצת כבוד לשכונה |
כמה ויכוחי סרק בפוסט אחד, כל כך לא משנה ולא רלוונטי האם בנאדם באוף סיזן הוא על 9 או על 13 בחייאת רעבאק מי בכלל מודד אחוזי שומן לא בעונה?
מקצועית הבנאדם נראה טוב, מאסיבי, חטוב מאוד לאוף סיזן. נשמע בחור רציני, עם אמביצייה, ואני מאחל לו רק הצלחה. הערה אחת עניינית שאף אחד לא התייחס אליה כאן: באדיבילדר כל כך גבוה, תמיד יהיה בנחיתות מול ספורטאי נמוך, דחוס ועבה יותר, ולכן הבחור יצטרך לעבוד הרבה יותר קשה. אבל ניכר שהוא מוכן לעשות זאת, אז באמת: שיהיה בהצלחה בנאדם! |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:51. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ