![]() |
פיייייי
ענק! איזה טרפזים! כל הכבוד! |
הגודל שלך תמיד הרשים אותי, מעניין יהייה לראות אותך עם יותר דיטיילס, וורידים, פסים וקוביות.
בהצלחה בהמשך אח שלי !! |
ציטוט:
ממה שזכור לי מכמה שיחות במסנג'ר, דובר על מס' תלת ספרתי עם הספרה שניים בראשה. |
אה!!!!! טרפז!!!
|
ענקקקקקקיייי
|
מטורף אחי. ממש.
|
ציטוט:
|
חחחחחחחח איך אני שונא את הלוקחי קריאטין האלו האלו גודלים כלכך מהר בכלכך מעט זמן:)
צריך לרצוח אותם:cry: גדלתה ים אחי! |
ציטוט:
אמר הבחור ששוקל כמו מכונית סמארט? |
ציטוט:
אתה מפחיד אותי בסוף אני יהיה טנדר ואז אופנוע ואז אופניים ואז בימבה שאפילו האחיין שלך הקטנטן יוכל ליסוע עליה ולהזיז אותה בלי בעיה?:confused: |
ציטוט:
מה פתאום בימבה זה גיי |
ענק,נראה טוב מאוד
נראה שהידיים קצת חסרות פרופורציה מבחינת גודל ביחס לגוף,אבל בסה"כ הכללי נראה מעולה נראה עבה מאוד מה עם תמונות גב עדכניות? אמרת משהו על זה שתעלה בסיום החיטוב :) ופרסמת פה לפני מספר חודשים משקלי עבודה בסקוואט,אתה לא רוצה שנגיד אז לא צריך אבל אני זוכר מה המשקל שאמרת,משקל פשוט עצום :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
כוסאמק ארבל... לא ראיתי אותך חודש נעשית "הענק הלבן" עכשיו אני מאמין שסוף סוף נכנסת לפרופורציות עם הזין שלך ;) |
פשששש מסיבי גבר, טנק.
|
גדול מידי
בטח לוקח אבקת חלבון ואוו מה שהאבקת חלבון האלה עושת לאנשים זה לא יאמן אתה עברתה את הגבול זה לא יפה הגודל הזה אחרי שצחקנו עכשו ברצינת נבוא לעודד ב2010 בהצלחה בהמשך אחי אני לא חושב שיש צורך שאני יגיד שאתה סוס וכאלה כי כבר אמרו מליון פעם ואתה יודע את זה אבל אני יגיד בכל זאת אתה סוס אחי |
ניראה מעולה מסה טובה מאוד .....בהצלחה ארבל.
|
ארבל, ממש ממש ממש ענקי ומרשים, התרשמתי והפה שלי פעור, התקדמות עצומה ואתה באמת דומה לענק הלבן הסיבירי.. אבל השמוליק לא בפרופורציות נכון?
|
גם אני יכול לצלם את המשאית של הקונטיינרים ולהגיד שזה אני. :)
|
וואוו באמת מרשים מה הנתונים שלך?
עריכה: ראיתי משקל 109 הידיים שלך עברת את ה-45 ? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:37. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ