![]() |
סלח לי אבל זו קצת שטות.
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אגב אם תוכלי לשלוח לי אימייל לכתובת בחתימה שלי אני אשמח(כדי לא להפוך את הפורום לצאט) |
ציטוט:
יש מלא בנות שראיתי שנכנסות למכון עם מאמן\ת אישיים ואחרי כמה חודשים הן ירדו הרבה באחוז השומן אבל מרוב שהן חצי אימון עושות כפיפות אלכסונים שונות פשוט נהייה להם אלכסונים בבטן , וזה השריר אני יודע איך הוא נראה יחסית לקפלים מילא שאם אין היפוטרופיה אין טעם לאמן אותו מלכתכילה כי הדבר היחידי שיצא זה היפוטרופיה............. או כלום אה וגם כל העושות פילאטיס למיניהם ידועות לשמצה בזה |
מה זה היפוטרופיה?
|
ציטוט:
|
ואללה תמיד קראתי לזה היפוטרופיה , ככה זה כשאתה שומע את המושג מחוץ לרשת בפעם הראשונה
תופעת האלכסונים במייטבה [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/Leo/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-1.jpg[/IMG]http://www.t-nation.com/forum_images/c6ebb-Mandy.jpg |
בקטע עם האלכסונים
חפיף אלכסונים אפשר ומצוין לעבוד על הבטן בצורה הנכונה, בשימוש קטן ככל האפשר בשריר המותן... פשוט רוב הבנות עושות כפיפות בטן בצורה לא נכונה, והמון... דבר שגורם להתרחבות האגן בלי קשר לעבודה על אלכסונים בנות עם אחוז שומן נמוך זה פשוט לא יפה... למרות שהתמונה מעניינת :jockey: |
מזה עוד בת בפורום? מאיפה כל הבנות מגיעות לפה בזמן האחרון, אני חושב שזה שיא פורום של כל הזמנים, עם Shirel זה 4 בנות אקטיביות.
|
נערך עשיתי מספיק פדיחות חח
|
ציטוט:
|
נערך עשיתי מספיק פדיחות חח :)
|
ציטוט:
|
נערך עשיתי מספיק פדיחות חח
|
קודם כל -היא מהממת.
ציטוט:
חוצמזה זה בא בילט אין עם שריריי בטן מפותחים... וזה יפה מאוד לדעתי. |
ציטוט:
אבל תצטרך לסמוך עליי. או, שתשאל אותי מה שאתה רוצה על גרביונים, איפור, טמפונים וכיו"ב, ואני מבטיחה להצדיק את הג'נדר. |
ציטוט:
שלחתי:happy: |
ציטוט:
|
ציטוט:
גם לדעתי :) |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:38. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ